Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@23:33:55 GMT

چه ویدیوهایی از یوتیوب حذف می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۰۱۴۷

چه ویدیوهایی از یوتیوب حذف می‌شوند؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، یوتیوب به عنوان بزرگترین و نخستین پلت‌فرم پخش آنلاین محتوای ویدیویی در جهان، در سال‌های اخیر به شدت از سوی دولت کشورهای متعددی از جمله ایالات متحده آمریکا تحت فشارهای سیاسی و غیرسیاسی قرار گرفته است تا پلت‌فرم آن از فعالیت‌ها و ویدیوهای نادرست، غیراخلاقی و نامناسب پاکسازی شود و به کاربرانی که به ارسال و اشتراک‌گذاری ویدیوهای دارای محتوای ممنوعه اقدام می‌کردند، اجازه ادامه فعالیت ندهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمار و گزارش های منتشر شده در وب سایت digitalinformationworld، به نظر می‌رسد حجم بسیار بالایی از ویدیوهای آپلود و به اشتراک گذاشته شده در پلت‌فرم یوتیوب بلافاصله از سوی این شبکه اجتماعی حذف شده و از دسترس کاربران و مشترکان یوتیوب خارج می‌شوند.

طبق آمار و نمودار زیر، این ویدیوهای حذف شده در یوتیوب حاوی محتوای نامناسب و غیراخلاقی هستند که انتشار و اشتراک‌گذاری آنها در فضای مجازی توسط بسیاری از دولت‌های جهان از جمله ایالات متحده آمریکا ممنوع اعلام شده است.

از جمله موارد نامناسب و ممنوعه که موجب حذف میلیون‌ها ویدیو در شبکه اجتماعی یوتیوب شده است، می‌توان به محتوای جنسی و غیراخلاقی، اخبار کذب و نادرست، انزجار عمومی و سواستفاده از گروههای مختلف مردم، محتوای خشونت آمیز، حرکات و رفتارهای خطرآفرین ، سواستفاده از کودکان و کودک آزاری و همچنین تشویق به انجام فعالیت‌های تروریستی اشاره کرد.

طبق آمار نمودار بالا، بالغ بر ۳۰.۱ درصد از ویدیوهای منتشر شده داری محتوای جنسی و غیراخلاقی، ۲۶.۴ درصد محتوی اخبار کذب و نادرست، ۱۵.۶ درصد محتوی انزجار عمومی و سواستفاده از گروههای مختلف مردم، ۱۳.۵ درصد دارای محتوای خشونت آمیز، ۷.۶ درصد محتوی رفتارهای خطرآفرین، ۵.۲ درصد محتوی کودک آزاری و ۱.۶ درصد نیز محتوی فعالیت‌های تروریستی بوده‌اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شبکه اجتماعی یوتیوب ویدیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۰۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور

مطابق آخرین آمارها ۷۰۰۰ تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ایجاد ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعالیت دارند و تشکیل تعاونی های زنان در دولت سیزدهم رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تعاونی‌های زنان نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصاد، تولید ناخالص داخلی، اشتغالزایی و درآمدزایی دارند.سیر تاریخی فعالیت بانوان در ایران نشان می‌دهد زنان از دیرباز در زمینه‌های مختلف از صنایع دستی و مشاغل هنری گرفته تا تولید فرش دستباف و امور باغی و کشاورزی فعالیت داشته و سهم بسزایی از تولید و اشتغال خُرد و خانگی را در قالب تعاونی‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

امروز سازمان‌های‌ بین‌المللی، تشکیل تعاونی‌های زنان را به‌ عنوان یکی از راهبردهای اساسی کاهش نابرابری‌ها و افزایش مشارکت در کلیه امور اقتصادی و اجتماعی به دولت‌ها توصیه می‌کنند.

در کشور ما نیز طی یک دهه گذشته بنگاه‌های کوچک و متوسط بسیاری با عنوان تعاونی زنان در کشور تاسیس و با اقبال خوبی همراه شدند.این تعاونی‌ها در گرایش‌های‌ مختلف اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت کرده و عمده تولیدات آن‌ها در حوزه‌ خدمات، کشاورزی، صنایع غذایی،صنایع ‌دستی، گلیم، فرش دستباف و گیاهان دارویی بوده است.

آنطور که حامد ویس کرمی - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - گفته ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

طبق گزارش ها ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات  و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

وی تقویت تعاونی های زنان را از برنامه های وزارت تعاون در سال جاری ذکر کرده و می گوید خوشبختانه دستگاه‌ها همکاری خوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی می شود.
معاون وزیر تعاون درعین حال آماری از تعداد تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم ارائه کرده و می گوید:از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ نفر عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده است که نسبت به مدت مشابه دوره قبل رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گفته ویس کرمی، در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد.

تعاونی‌های زنان تعاونی‌هایی هستند که حداقل  ۷۰ درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

بر اساس تازه ترین آمار تعداد  ۷۰۰۰  تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند. 

به گزارش ایسنا، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به اعضای شرکت‌های تعاونی زنان از محل منابع بانک توسعه تعاون، حمایت مالی در قالب وام و کمک بلاعوض با هدف توسعه بازار و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی از جمله برنامه‌های حمایتی معاونت امور تعاون از تعاونی‌های زنان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند
  • رسم نادرست تیراندازی در عروسی پرواز‌های یک استان را لغو کرد!
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • تکذیب خبر فوت پزشک طرحی در جاسک
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر