Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین حسن نژاد، چهارشنبه در همایش سمن‌های دانش آموزی در سالن بصیرت ارشاد بهشهر افزود: سرمایه‌های اجتماعی هر کشور مهمترین اصل است و  باید حفظ و ارتقاء یابد که  یکی از ابزارها سمن‌ها هستند و باید از تمام ابزارها برای سرمایه اجتماعی استفاده شود.

وی گفت: سمن های دانش آموزی فرصتی برای آشنایی دانش آموزان با اهداف زندگی اجتماعی است که باید مهارت لازم را پیدا کنند تا دانش آموزان با استفاده از آموزش، با جامعه تعامل داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه اکنون در جامعه، آسیب اجتماعی افزایش یافته اما آموزش همزمان با آن رشد پیدا نکرده است؛ یادآور شد: استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و  در کنار هم بودن، فرصتی برای با هم بودن و با هم بهتر اندیشیدن است.

 حسن نژاد گفت: مشکل ما این است که مساله را مسأله نمی دانیم و راه حل برای حل مساله نداریم و کوچکترین اختلاف را در جدایی می دانیم که باید  دانش آموزان با عضویت در سمن ها، مساله را پیدا و راه حل پیدا کنند و تحلیل کنند.

وی افزود: افزایش مهارت اجتماعی مهم است و امروز مشکل جدی ما عدم ارتباط است و باید یاد بگیریم که گاهی اوقات بگوییم و بشنویم و مهارت ها را افزایش دهیم و در این نهادها تعهدات زندگی شهروندی را بپذیریم.

معاون استاندار مازندران افزود: باید با استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در کنار دیگر سازمانها تلاش شود تا اهداف جامعه بشری محقق شود و با این نگاه و سپردن کار مردم به مردم،  تلاش می کنیم از مطالبه گری به اقدام برسیم و عمل کنیم و موفقیت ها بیشتر شود.

حسن نژاد با بیان اینکه بخشی از کارهای دولت باید به سمن ها و مردم واگذار شود، یادآور شد: فرصت داشتن دولت چابک و فعال و سیاست گذار با سمن ها ایجاد می شود و با وضعیت کنونی نمی توان انتظار برآورده کردن همه مسائل را از دولت داشت و دولت به تنهایی نمی تواند.

وی گفت: ضریب همبستگی ملی، مشارکت و  مطالبه گری منطقی با سمن ها شکل می گیرد و در حوزه سیاست گذاری باید مطالبه گری کنیم نه اینکه دولت فقط کار کنند و لذا مدیران بدانند که باید به سمن ها توجه شود و دولتی که بهتر تصمیم بگیرد؛ سعادت بیشتری خواهد داشت.

/ ۷۳۳۲/۱۸۹۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران سازمان های مردم نهاد بهشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۱۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 به گزارش تابناک به نقل از همشهری، دولت، پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به میزان مصوبه مزد ۱۴۰۳ کارگران را تصویب کرد؛ اما مطالبه بازنشستگان چیز دیگری بود.
 

 به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آن‌ها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • بازدید عمومی مردم، مدیران و کارشناسان همراه با خانواده از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم