Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علی‌رضا رزم‌حسینی استاندار خرسان رضوی در جلسه بررسی طرح توانمندسازی جوامع روستایی، گفت: اگر در روستا‌ها کارآفرین موفق وجود نداشته باشد، بدون‌ شک تزریق اعتبار و پرداخت تسهیلات نتیجه خاصی در حوزه اشتغال زایی و تقویت اقتصاد روستایی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: پروژه‌هایی که قرار است در قالب طرح توانمندسازی جوامع روستایی در شهرستان‌های بردسکن و کاشمر اجرایی شود، باید با در نظر گرفتن ظرفیت‌های موجود در روستاها، تدوین و اجرایی شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: مشارکت معین‌های اقتصاد مقاومتی در الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به هیچ عنوان اجباری و دستوری نیست و به دنبال این هستیم که زمینه مشارکت داوطلبانه فعالان اقتصادی را فراهم کنیم.
رزم حسینی با بیان اینکه در پیشبرد فعالیت‌های الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به هیچ عنوان نباید عجله کرد، گفت: بنا نداریم کیفیت اجرای کار را با هدف ارائه کارنامه‌های پر زرق و برق، فدای سرعت کنیم چراکه معتقدیم تحقق سیاست‌های الگوی مثلث توسعه نیازمند استمرار فعالیت‌ها است.
او مهاجرت معکوس مردم از شهر‌ها به روستا‌ها را نیازمند بهبود اقتصاد خانوار روستایی دانست و تصریح کرد: اگر اقتصاد کشور می‌توانست در حوزه توانمندسازی جوامع روستایی موثر واقع شود، نباید جمعیت مناطق روستایی از ۷۴ درصد در ابتدای انقلاب اسلامی به ۲۶ درصد در شرایط کنونی کاهش می‌یافت.
استاندار خراسان رضوی گفت: توانمندسازی مردم نیازمند بهره گیری از ظرفیت مجموعه‌های موفق اقتصادی و توسعه گرا به عنوان معین‌های اقتصاد مقاومتی و جلب منابع خرد مردم در مناطق روستایی است.
بهروز بنیادی نماینده مردم کاشمر و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: جلسات کارشناسی درباره طرح توانمندسازی جوامع روستایی با هدف اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت برگزار می‌شود.
او تصریح کرد: اجرای این طرح در مناطق روستایی به همت معین‌های اقتصاد مقاومتی می‌تواند به ایجاد اشتغال، توانمندسازی مردم و تقویت اقتصاد خانوار کمک کند.   انتهای پیام//ف.س   مهاجرت از شهر‌ به روستا‌، نیازمند بهبود اقتصاد روستایی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری مهاجرت معکوس اقتصاد مقاومتی اخبار اقتصادی توانمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۳۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • افغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟