Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن عباسی هرفته روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار داشت: شورای پنجم فعالیت خودش را با شعار «یزد شهر زیست‌پذیر و شهر گردشگرپذیر» شروع کرد و در اکثر صحبت‌های اعضای شورای شهر یزد به این شورا دقت وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه مهمترین راه توسعه شهر یزد از مسیر گردشگری می‌گذرد عنوان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که زیرساخت‌های یزد در حوزه گردشگری تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با تاکید بر اینکه پس از دو سال، هنوز باور اعضای شورای شهر یزد بر این است که باید در مسیر تحقق این شعار حرکت کنیم گفت: سعی شده در بودجه شهرداری و شورا هدفمندی مدنظر قرار گیرد و از ریزدانگی و روزمرگی در بودجه شهرداری پرهیز کنیم و بودجه شهرداری در دو سال گذشته هدفی داشت که همان شعار اصلی شورا بود.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: اگر تاملی در بودجه شهرداری یزد و مقایسه با سال قبل صورت گیرد، هدفمندی و هماهنگی بیشتری در آن به چشم می‌خورد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد افزود: شفافیت و حسابرسی بودجه هم دو بحث دیگری بود که برای شواری اسلامی شهر یزد از اهمیت بسیار بالایی برخودرار بود به ویژه اینکه در سال‌های ۹۴ تا ۹۶ حسابرسی در بودجه شهرداری صورت نگرفته بود.

عباسی افزود: با توجه به سختی که این کار داشت، کمیته حسابرسی را ذیل کمیسیون بودجه شهرداری یزد ایجاد کردیم و به صورت دقیق به بررسی حساب‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد پرداختیم.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد با تاکید بر اینکه برنامه‌های تدوین شده در شورا و شهرداری هم تماما با توجه به رویکرد و محوریت فرهنگ بوده است عنوان کرد: فرهنگ‌سازی اتفاقی نیست که خود به خود رخ دهد بلکه جریانی است که باید به صورت مستمر با امید به نتیجه در دراز مدت انجام شود.

عباسی هرفته عنوان کرد: احساس می‌کنیم که گمشده فرهنگی  یزد این است که از فرهنگ اصیل یزدی و مولفه‌های فرهنگی که شهر زیست‌پذیر باید داشته باشد کمی دور شدیم و در چند ده سال گذشته وضعیت فرهنگی یزد مسیر چندان درستی را طی نکرده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: محور دومی که شورای شهر یزد به مراتب بر روی آن تاکید داشت و صحبت‌های مختلفی هم در ارتباط با آن صورت گرفت، پیاده‌محوری در شهر یزد است.

وی گفت: یکی از کلیدی ترین مباحث در بحث پیاده‌محوری حمل و نقل عمومی است و بیان می‌شود تا زمانی که حمل و نقل عمومی در شهر تقویت نشود، بحث پیاده‌محوری امکان تحقق ندارد.

عباسی هرفته با تاکید بر اینکه پیاده‌روها لازمه تحقق پیاده محوری در شهر است گفت: امسال ۱۰ میلیارد تومان برای تقویت پیاده‌روهای شهر در نظر گرفته شده و در حال بهبود وضعیت آنها هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه توجه به مناسب‌سازی شهر هم تلاش شده در افق دو ساله پیش رو، برند شهر دوست‌دار معلول را بگیریم و همین الان هم تجهیزات لازم مورد نیاز برای حضور معلولان در اجتماع در حال نصب است.

وی در پایان از کناره گیری قریب‌الوقوع خود از سخنگویی شورای شهر یزد بعلت مشکلات شخصی خبر داد.

۲۰۸۸/ ۶۱۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود

«مجتبی یوسفی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اولویت‌های مهمی که باید در مجلس دوازدهم پیگیری شود، گفت: از آنجایی که در یک دهه گذشته حوزه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، باید مجالس و دولت‌های مختلف، اولویت اساسی خود را رفع مشکلات اقتصادی کشور بدانند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی همه مسؤولان باید حل مشکلات اقتصادی مردم باشد، چرا که مردم نجیب ما در همه عرصه‌ها مانند انتخابات ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به اقتصاد، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم توجه اساسی شود. متأسفانه رقابت نهادهای دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی باعث شده است که شاهد بهره‌وری پایین باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران واقعی نتوانند آن طور که باید و شاید فعالیتی در حوزه‌های اقتصادی داشته باشد. برای مثال، می‌بینیم که انحصار در حوزه خودرو چه مشکلاتی را برای مردم و بخش صنعت کشور ایجاد کرده است.

اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد، اما توجه به مسائل اجتماعی و نقش مردم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها هم باید مورد توجه جدی باشد.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم در ادامه درباره نقاط ضعف مجلس یازدهم، یادآور شد: قطعاً مجلس یازدهم یکسری اشکالات داشت، اما نظام مسائل کشور را به خوبی شناخت و در آن ریل حرکت کرد. برای مثال، مجلس یازدهم قوانین اقتصادی خوبی به تصویب رساند و مصوبات خوبی در حمایت از اقشار مختلف جامعه داشت که می‌توان به مصوباتی چون رتبه‌بندی معلمان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد. اصلاح قانون بانکداری و اصلاح نظام ارزی باید باز هم در دستورکار باشد و مجلس آینده هم باید به آن بپردازد.

زیرساخت‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم نبود

یوسفی متذکر شد: البته در تصویب برخی از قوانین در مجلس یازدهم تعجیل شد؛ درست است که «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی» پیشنهاد دولت بود، اما چون زیرساخت‌های این کار فراهم نبود نباید در مجلس به تصویب می‌رسید.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین شاهد اطلاع رسانی ضعیف در مجلس یازدهم بودیم، به این معنا که بعضاً شاهد برخی حاشیه سازی‌ها برای این مجلس بودیم. همچنین برخی از مصوبات مجلس در این دوره و آثار آن به خوبی برای مردم تبیین نشد.

وی درباره این انتقاد به مجلس یازدهم که قوانین مهمی را تصویب کرد اما بر اجرای آن به خوبی نظارت نکرد، گفت: این مشکل مربوط به همه مجالس ما در ادوار مختلف است، البته مجلس یازدهم یک تفاوت اساسی با مجالس قبلی داشت و این بود که یک روز را برای نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های نظارتی» در نظر گرفت.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته به اعتقاد بنده باید دو روز در مجلس تحت عنوان روزهای نظارتی باشد. بر این اساس بهتر است که روزهای نظارتی در مجلس آینده توسعه پیدا کند و به صورت تخصصی موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6093076 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها نخستین اقدام موثر هیئت امنای بازار اصفهان است
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم