Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یورو نیوز، در آستانه برگزاری نشست گروه هفت در فرانسه، فعالان ضد جهانی‌سازی به همراه معترضان جلیقه‌زرد قصد دارند تظاهراتی را علیه افزایش شکاف طبقاتی ناشی از رویکرد سران جهان صورت دهند.

۵۰ سازمان ضد جهانی سازی در جلسه‌ای موسوم به «ضد نشست گروه ۷» در دو شهر اوندای فرانسه و ارون اسپانیا در نزدیکی مرز دو کشور، به منظور مخالفت با سیاست‌های اقتصادی و آب و هوایی که از سوی کشور‌های صنعتی پیشرفته دنبال می‌شود، گردهم آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی این نشست اعلام کرد رویکرد نشست گروه هفت این است که نابرابری موضوع اصلی آن باشد، اما در واقع این سیاست‌های کشور‌های ثروتمند است که نابرابری را ایجاد می‌کنند و به آن دامن می‌زنند. او یادآور شد هیچ گونه تناقضی در همکاری میان فعالان ضد جهانی سازی با فعالان جنبش جلیقه زرد‌ها وجود ندارد. سخنگوی این نشست یادآور شد در صورت حضور نیافتن جلیقه زرد‌ها به عنوان مهمترین جنبش اجتماعی فرانسه، در اینجا نشست ضد گروه ۷ ناموفق می‌بود.

بیشتر بخوانید: سایه سنگین اختلافات میان اعضا در آستانه برگزاری نشست گروه ۷

سخنگوی گروه دوستداران زمین نیز حضور فعالان جلیقه زرد را در نشست گروه ۷ ضروری دانست. بنابر گفته یکی از فعالان نشست «ضد گروه ۷» هدف آن‌ها متحد کردن تمامی جنبش‌ها برای مبارزه با سیاست‌های تحمیل شده از سوی سران کشور‌هاست، سیاست‌های تبعیض گرایانه و استبدادی که به نفع ثروتمندان و شرکت‌های بزرگ چند ملیتی است.

برگزارکنندگان این حرکت اعتراضی قرار است روز شنبه در شهرهای اوندای و ارون تظاهرات صلح‌آمیز برگزار کنند. اما فعالان جنبش جلیقه‌زردها اعلام کردند چهل و یکمین شنبه اعتراضی خود را در شهر مرزی بیایتز برگزار  می‌کنند. جنبش اعتراضی موسوم به جلیقه‌زرد‌ها از اواخر سال ۲۰۱۸ در فرانسه آغاز شد و به طور پیوسته هر شنبه در فرانسه برگزار می‌شود.

هزاران پلیس ضد شورش فرانسه به منظور جلوگیری از تکرار ناآرامی‌های یکسال گذشته در این کشور دسترسی به شهر بیایتز، محل برگزاری این نشست، را قطع خواهند کرد. نیرو‌های امنیتی فرانسه همچنین برای اطمینان از امنیت نشست در حدود ۱۳ هزار و ۲۰۰ سرباز و هواپیما‌های بدون سرنشین در محل مستقر کرده‌اند. مقامات امنیتی فرانسه به معترضان اعلام کرده‌اند که آنان می‌توانند مراسم اعتراضی خود را در شهر‌های هندایه و ایرون در ۳۰ کیلومتری مرز میان فرانسه و اسپانیا برگزار کنند.

نشست گروه ۷ سال ۲۰۱۹ در فرانسه از تاریخ دوم تا چهارم شهریور در تفرجگاه ساحلی بیایتز برگزار می‌شود. انتظار می‌رود در مجموع ۲۴ هیات خارجی همراه با سران «گروه ۷» شامل «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان، «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس و «جوزپه کونته» نخست وزیر ایتالیا روز شنبه ۲۴ اگوست از سوی «امانوئل مکرون» در یک شام غیر رسمی پذیرایی شوند.

در این نشست، نمایندگانی از اتحادیه اروپا و سازمان‌های مهم بین المللی مانند سازمان ملل متحد، صندوق بین المللی پول و سازمان تجارت جهانی نیز شرکت خواهند داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا تظاهرات فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، با اوج گرفتن اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا و سرایت جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین به دیگر دانشگاه‌ها در اقصی نقاط جهان، حامیان رژیم‌صهیونیستی کمپینی با هدف بی‌اعتبار کردن این جنبش بی‌سابقه راه انداخته و در حال نشر شایعات و دروغ‌های بی‌اساسی درباره آن هستند. تارنمای خبری تحلیلی میدل ایست آی به چند مورد از این شایعات بی اساس پرداخته است.

دروغ اول: جنبش اعتراضی حمایت از فلسطین خشونت‎آمیز بوده است
یکی از روایت‌های نادرستی که از ابتدای آغاز تحصن‌های دانشجویی در همبستگی با غزه منتشر شده، خشونت‌آمیز بودن این حرکت است. این در حالی است که هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد معترضان دانشجویی طرفدار فلسطین در تظاهرات خشونت‌آمیز درگیر شده‌اند.

میدل‌ایست آی نوشته، تحقیقات این رسانه حاکی از آن است که دانشجویان حتی در دانشگاه کلمبیا و پرینستون که ساختمان‌های دانشگاه را تصرف کردند کاملا مسالمت‌آمیز رفتار کرده و هیچ دانشجویی یا استادی در جریان این اقدامات تهدید نشده یا آسیب ندیده است. حتی پلیس نیویورک نیز پس از برخورد با نخستین گروه از دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا تائید کرد که رفتار معترضان صلح‎آمیز بوده و در برابر دستگیری مقاومت نکرده بودند.

دروغ دوم: دانشجویان یهودی در جریان این اعتراض‌ها آزار و اذیت و تهدید شده‌اند
رسانه‌های راست‌گرا و حامی اسرائیل شایعاتی منتشر کرده‎اند مبنی بر اینکه دانشجویان یهودی در تحصن‌ها و تجمعات حامیان فلسطین در سراسر آمریکا آزار و اذیت شده‌اند. این در حالی است که مصاحبه میدل‌ایست آی با دانشجویان یهودی در دانشگاه‌های تفتس، براون، هاروارد، پرینستون، کالج غربی و دانشگاه کلمبیا این ادعا را کاملا رد کرده‌اند.

این نخستین بار نیست در طول تاریخ همواره از ادعاهای ضدیهودیت به‎عنوان ابزاری برای ساکت کردن انتقادها از رژیم اشغالگر و بی‌اعتبار کردن جنبش دانشجویی استفاده شده است. یکی از دانشجویان یهودی دانشگاه نورث ایسترن ضمن رد ادعای آزار و اذیت دانشجویان یهودی به میدل‌ایست آی می‌گوید: «در یکی از تجمعات فردی از دانشجویان خواست که تا شعار «یهودیان را بکشید» سردهند که دانشجویان ضمن خودداری از تکرار این شعار علیه این فرد اعتراض کردند. بعدها مشخص شد کسی که این کار را کرده یکی از حامیان اسرائیل بوده است.

دروغ سوم:‌ دانشجویان بی‌هدف به‌دنبال تفرقه‌افکنی و آشوب هستند
مطالبه دانشجویان معترض کاملا مشخص است؛ آنان به‌دنبال پایان دادن به نسل‎کشی در غزه هستند. از دیگر مطالبات اصلی دانشجویان افشای رابطه مالی دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی و پایان سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی فلسطین است. دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنین مطالبات دیگری از جمله لغو اتهامات مظرح شده علیه دانشجویان و استاتید، پذیرش فلسطینیان غزه به‌عنوان بورسیه تحصیلی به دانشگاه‌ها و ایجاد مراکز فرهنگی عرب است.

برخی تحلیلگران با اشاره به شعارهایی مانند «انتفاضه را جهانی کنید» و «از رودخانه تا دریا» را تفرقه‎برانگیز خوانده‌اند اما دانشجویان نشان داده‌اند که حرکت آنها جنبشی فراگیر با هدف آزادی میلیون‌ها نفر است.

دانشجویان همچنین تلاش کرده‎اند تا اطمینان حاصل کنند که مذاکرات فقط بر سر تضمین آزادی بیان یا مخالفت با سرکوب دانشجویی در دانشگاه‌ها نباشد و مساله پایان دادن به اشغال فلسطین را نیز در بر بگیرد.

دیگر خبرها

  • درخواست رئیس جمهور فرانسه از رئال برای امباپه
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو