Web Analytics Made Easy - Statcounter

افسر صهیونیست قاتل نوجوان فلسطینی در سال ۲۰۱۵ که با ترفیع درجه، به مقام فرماندهی رسیده است ، سناریوهایی را عنوان می‌کند که در راستای یک جنگ روانی بیان می‌شود، اما نشان دهنده ایمان صهیونیست‌ها به قدرت مقاومت است. ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۷ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نوار غزه برای ارتش رژیم صهیونیستی به استخوانی در گلو تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از یکسو مجموعه های مسلح حاضر در غزه صهیونیست ها را هر روز هراسناک تر از گذشته می کند از سوی دیگر راهکارهایی که مقاومت در قالب های جدید همچون راهپیمایی بازگشت تدارک می بیند صهیونیست ها را در تنگنا قرار می دهد. حال صهیونیست ها نگران ابتکارات مقاومت هستند و اقدامات مقاومت را با آینده پژوهی از قبل پیش بینی می کنند.

آینده پژوهی افسر ارتش رژیم صهیونیستی

یسرائیل شومر، افسر ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه طی اظهاراتی در مسئله مهم را مورد بررسی و تدقیق قرار داد. دو مسئله ای که کلیدی ترین مسائل موجود در خصوص غزه را مطرح می کند. اول، تبیین وضعیت ارتش رژیم صهیونیستی و دوم، سناریوهایی که ارتش رژیم صهیونیستی انتظار دارد از سوی نوار غزه و گروه های مقاومت اجرایی شود.

اول، تبیین وضعیت ارتش رژیم صهیونیستی

شومر در بخش اول سخنانش می گوید: ادعای ارتش اسرائیل در خصوص آمادگی برای مقابله با راهپیمایی های بازگشت در مرزهای غزه به معنی اذعان به مشکلی است که آتش سوزی های اطراف غزه به وجود آورده است. همچنان که این تصریح ارتش را به دنبال دارد که حماس هرگز پرچم سفید را مقابل ارتش بلند نخواهد کرد.

او انتقادات سیاسی علیه ارتش را- که به دلیل نوع تعامل ارتش با غزه با وجود شلیک موشک ها صورت می گیرد- رد می کند و می گوید: من چمدانی دارم که همیشه همراه من است. در این چمدان بانکی از اهداف وجود دارد که در نوار غزه وجود دارد و هرگز اینگونه نیست می گویند ارتش همواره اهدافی در زمین های بایر را هدف قرار می دهد. به یاد ندارم که هیچ گاه زمینی بایر را هدف قرار داده باشیم بلکه اهداف را زده ایم که حماس خسارت های کیفی و فوری وارد کرده است و در برخی موارد حماس را در دراز مدت متضرر کرده است.

ادعای هدف قرار دادن قدرت تولیدی حماس

شومر مدعی می شود ما توانمندی های تولید تجهیزات جنگی و زیربناهای نظامی آنها را هدف قرار دادیم که یکی از این اهداف تونل های آنها است. سلاحی که بر آمادگی آنها برای جنگ بعدی تأثیر منفی خواهد گذاشت. او مدعی می شود حماس تا کنون نتوانسته اهدافی را که طی 6 ماه گذشته مورد حمله قرار گرفته اند بازسازی کند. او همچنین مدعی می شود  دو سال قبل تمام اهدافی را که حماس بازسازی و آماده عملیات کرده بود، دوباره هدف قرار داده، نابود کردند. اما امروز این کار چندان آسان نیست.

جهاد اسلامی: غزه به جهنمی برای صهیونیست‌ها تبدیل می‌شودهشدار "السنوار" به رژیم صهیونیستی درباره جنگ علیه غزهدوگانه «جنگ» یا «صلح» نتانیاهو برای غزه؛ تهدیدی برآمده از استیصال

دوم، سناریوهای مورد انتظار از غزه

او پیش از آنکه به سناریوهای مورد انتظار صهیونیست ها از غزه اشاره کند مدعی می شود نوار غزه به دلیل وجود آثار جنگ 51 روزه در سال 2014 به دنبال صدور بحران های داخلی خود به رژیم صهیونیستی است و به همین دلیل با وجود حملات دوره ای برای یافتن تونل های مقاومت، از تونل های تهاجمی  مقاومت احساس نگرانی جدی می کنند. لذا انتظار دارند اقداماتی که ذیلاً به آن اشاره می شود در نوار غزه اجرایی شود:

هجوم ده ها هزار نفری به مناطق یهودی نشین اطراف غزه

او می گوید اولین سناریویی که از سوی مقاومت انتظار دارند این است که با جمعیتی ده ها هزار نفری از فلسطینیان به مجتمع های شهرکی و پایگاه های نظامی اطراف نوار غزه حمله کنند.

این سناریو همان هراسی است که صهیونیست ها از زمان آغاز راهپیمایی بازگشت با خود همراه دارند. وحشتی که صهیونیست ها را به اشتباهات گوناگون وا داشته و از سویی سبب شده آنها جرأت حمله به نوار غزه را نداشته باشند. این در حقیقت همان بازدارندگی بزرگی است که مقاومت برای صهیونیست ها ایجاد کرده است.

اجرای عملیات مسلحانه با موتور سیکلت

او می گوید یکی از سناریوهایی که چندان هم دور از ذهن نیست و امکان وقوع آن بسیار محتمل است، عملیات مسلحانه توسط موتور سیکلت در داخل سرزمین های اشغالی 1948 یا همان جبهه داخلی اسرائیل است.

صهیونیست ها به شدت از عملیات مسلحانه در داخل شهرهای خود هراس دارند و این مسئله همچون کابوسی آنها را همواره دنبال می کند. به همین دلیل است که همواره به عنوان یک گزینه مدنظر آنها قرار دارد.

او می گوید لازمه خنثی شدن این احتمال، این است که فرماندهان منطقه جنوبی ارتش با همفکری و گفتگو با افسران عالی رتبه جنوب، راه های مقابله با آن را بررسی و کشف کنند.

حمله از تونل ها برای به اسارت گرفتن سربازان ارتش

او مدعی می شود حماس از اقدام در طول مرزهای نوار غزه احراز می کند چرا که از پاسخ شدید ارتش رژیم صهیونیستی هراس دارد اما این فرضیه هیچ گاه کاملاً منتفی نیست که این احتمال وجود دارد که آنها برای به اسیر گرفتن سربازان ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به عملیات ربایش از طریق تونل ها کنند.

سناریوهای محتمل صهیونیست ها نشان دهند میزان هراس آنها از اقدامات مقاومت و ایمانی است که به قدرت مقاومت آورده اند. اینها همان کسانی هستند که هر هفته به غزه حمله می کردند اما اکنون از یک انفجار عادی هم ترس دارند.

شومر کیست؟

این سخنان از زبان کسی بیان شده که با وجود کشتن یک نوجوان فلسطینی درسال 2018 ترفیع گرفت. یسرائیل شومر در سال 2015، در نزدیک ایست بازرسی قلندیا «محمد هانی الکسبة نوجوان» 17 ساله فلسطینی را -که به سمت جیپی که شومر سوار بر آن بود سنگ پرتاب کرد-  پس از تعقیب ،هدف قرار داده، به شهادت رساند. مؤسسه حقوقی بتسلیم اثبات کرد زمانی که شومر از جیپ نظامی خود خارج شد و «محمد هانی الکسبة» را دنبال  و پس از آن از پشت به او شلیک کرد هیچگونه خطری او را تهدید نمی کرده است. اماشومر با وجود این اثبات، تبرئه شد.

سال 2018 ، گادی آیزنکوت پیش از ترک پست ریاست ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی، یسرائیل شومر را که پیش از این از افسران تیپ «بنیامین» بود به عنوان فرمانده تیپ «هناحل» که تیپ روحانیان یهودی است منصوب کرد.

یسرائیل شومر هنگامی که اظهارات فوق را ارائه کرد به جای سرهنگ دان گولدفوس به عنوان فرمانده تیپ «ناحل» انتخاب شد. گولدفوس به عنوان افسر نیروی زمینی و چتربازان مرکزی نیروی زمینی منصوب شد. در مراسم انتصاب شومر، هرتسی هالوی، فرمانده منطقه جنوبی ارتش و سرهنگ ساعر تسور، فرمانده لشکر فولاد حضور داشتند. مراسمی که ضمن اعلام انتصاب ها، برای تقدیر از کشتگان تیپ «ناحل» برگزار شد.

جمع بندی

انتظاراتی که از جانب شومر به عنوان سناریوهای محتمل بیان می شود چندان میدانی نیست . اینکه چرا این اظهارات بیان می شود به نوعی اهداف جنگ روانی را نیز دنبال می‌کند و به دنبال این است که افکار عمومی را نیز شکل دهد به همین دلیل همه نکات آن قابل اهتمام نیست، اما نکته ای که می‌توان به آن توجه کرد اعتمادی است که آنها به قدرت مقاومت پیدا کرده‌اند و از آن با اطمینان کامل سخن می‌گویند.

انتهای پیام/

R1403/P/S8,90/CT4 واژه های کاربردی مرتبط نوار غزه اسرائیل اخبار "فلسطین"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نوار غزه اسرائیل اخبار فلسطین نوار غزه اسرائیل اخبار فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۱۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه

۱۷ کشور در بیانیه‌ای درباره نوار غزه بدون اشاره به جنایات‌های ارتش رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و بدون درخواست از این رژیم برای توقف جنگ خود، تلاش کردند که مقاومت فلسطین را به عقب نشینی وادارند.

به گزارش مشرق و به نقل از از خبرگزاری فرانسه، کاخ سفید امروز پنجشنبه اعلام کرد که سران این ۱۸ کشور در بیانیه‌ مشترکی از جنبش حماس خواستند تا اسیران صهیونیست را که در نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه نگهداری می شوند، فوری آزاد کند.

این بیانیه بدون هرگونه اشاره ای به شهادت بیش از ۳۴ هزار شهروند فلسطینی و مجروح و مفقود شدن بیش از ۸۵ هزار فلسطینی بر اثر حمله ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه و ربودن و اسیر کردن بیش از ۱۰ هزار فلسطینی در نوار غزه و کرانه باختری رود اردن توسط نظامیان این رژیم، از آنچه "نگرانی بین المللی" درباره سرنوشت اسیران صهیونیست در نوار غزه خواند، سخن گفت.

این بیانیه همچنین تلاش کرد تا با حمایت ضمنی از رژیم صهیونیستی، هرگونه آتش بس و توقف جنگ این رژیم علیه نوار غزه را منوط به آزادی اسیران صهیونیست کند و خواست های مشروع مقاومت فلسطین مبنی بر خروج کامل اشغالگران از نوار غزه، رفح کامل محاصره و تضمین بازسازی نوار غزه را به عنوان پیش شرط مبادله اسیران، نادیده بگیرد.

این کشورها در همین راستا در بیانیه خود توافق مبادله اسیران را به عنوان پیش شرط مطرح کرده و آوردند: توافق روی میز برای آزادی اسرا، آتش‌بس فوری و طولانی‌مدت در غزه را (در مرحله بعدی) به همراه خواهد داشت که افزایش کمک‌های بشردوستانه ضروری اضافی را در سراسر غزه تسهیل می‌کند و منجر به پایان خصومت‌ها می‌شود.

کشورهای فرانسه، انگلیس، آرژانتین، اتریش، برزیل، بلغارستان، کانادا، کلمبیا، دانمارک، آلمان، مجارستان، لهستان، پرتغال، رومانی، صربستان، اسپانیا و تایلند به سرکردگی آمریکا این بیانیه را امضا کرده اند.

درخواست یکجانبه این کشورها از حماس برای آزادی فوری اسیران صهیونیست درحالی مطرح شده است که پیش از این مقامات مختلف سیاسی و نظامی مقاومت فلسطین و جنبش حماس هرگونه آزادی این اسیران را در گرو آتش بس دائمی در نوار غزه، خروج کامل ارتش رژیم صهیونیستی از این منطقه و رفح محاصره و تضمین بازسازی آن دانسته اند.

دیگر خبرها

  • هلاکت یک صهیونیست در حمله موشکی حزب الله به مزارع اشغالی شبعا
  • کمین ترکیبی حزب الله لبنان برای کاروان نظامی صهیونیست‌ها در کفرشوبا
  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • زخمی‌شدن ۱۱ نظامی صهیونیست در ۲۴ ساعت گذشته
  • استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش رژیم صهیونیستی
  • لیبرمن به مقامات صهیونیست: به خانه‌تان بازگردید
  • صدای کارشناس اسرائیلی نیز از جنایات صهیونیست‌ها در غزه در آمد
  • کشته شدن نظامی صهیونیست در شمال غزه
  • هلاکت یک نظامی صهیونیست در شمال غزه
  • هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح