Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@22:47:53 GMT

وقتی رئیس فیفا را سر کار گذاشتیم!

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۶۴۸۱

وقتی رئیس فیفا را سر کار گذاشتیم!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   باور می‌کنید پروژه ساخت ساختمان اداری جدید فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی با این‌که دو بار از دو سال گذشته تا کنون توسط رئیس فیفا و رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا کلنگ خورد، در بحث عملیات عمرانی حتی یک‌درصد هم پیشرفت نداشته است؟!

اولین بار در حاشیه سفر اینفانتینو به تهران مدیران فوتبال کشور مراسم کلنگ‌زنی ساخت این پروژه بسیار مهم را انجام دادند و مهدی تاج وعده داد که تشکیلات فوتبال کشور با افتتاح این ساختمان شیک و بزرگ در یک ساختمان جمع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از این اتفاق، اما هیچ اتفاق جدیدی در کمال تعجب رخ نداد و عملیات عمرانی هم آغاز نشد.

تعطیلی پروژه‌ای که بالاترین مقام فوتبال جهان کلنگ احداث آن را زد، موضوعی بود که هیچ جواب قانع‌کننده‌ای برای آن وجود نداشت. از همان موقع برای خیلی‌ها سوال به وجود آمده بود که اینفانتینو کلنگ ساخت ساختمانی را زد که شاید هیچ وقت ساخته نشود و یا اگر قرار بر ساختن باشد، هر وقت مدیران فوتبال ایران دوست داشتند، این اتفاق رخ بدهد؟ با این حال بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی در حاشیه سفر شیخ سلمان رئیس بحرینی کنفدراسیون فوتبال آسیا به تهران در آبان ماه سال گذشته، سایت فدراسیون از برگزاری مراسم کلنگ‌زنی احداث ساختمان اداری فوتبال ایران خبر داد و با حضور رئیس AFC این مراسم هم برگزار شد.

حالا، اما شاید برای شما جالب باشد که بدانید بعد از کلنگ‌زنی شیخ سلمان هم دوباره این پروژه آغاز نشده و شما در این محل جز چند آجر و زمین صاف هیچ چیز دیگری مشاهده نمی‌کنید. نکته قابل تأمل اینجاست که در زمان حضور شیخ سلمان مدیران فوتبال کشور با نصب یک تابلو آغاز پروژه این ساختمان را آبان ٩٧ اعلام کردند و تاریخ پایان این عملیات عمرانی و افتتاح ساختمان اسفندماه ١٤٠٠ اعلام شده بود.

در این رابطه بد نیست بدانید تنها اقدام فدراسیون برای ساخت این بنا، خالی‌کردن یک تریلی ماسه و یک تریلی آجر در محل پروژه است که به نظر می‌رسد این مصالح ساختمانی نیز مربوط به تعمیرات مهمانسرای کمپ تیم‌های ملی باشد. دیگر اتفاق جالب طی این ماه‌ها، تخلیه نخاله‌های ساختمانی در محل این پروژه است که به طور کلی یک اقدام رو به عقب در جهت احداث این بنا است.

با وجود این به نظر می‌رسد بحران ارزی و اقتصادی در کشور و عدم دریافت کمک‌های مالی از سوی فیفا به خاطر تحریم‌ها دلیل اصلی عدم شروع این پروژه بوده است. مدیران فوتبال تصمیم داشتند برای اجرای این عملیات حتی دو ساختمان فدراسیون و سازمان لیگ در میدان پیروزان و میدان شیخ بهایی را به فروش برسانند که هنوز هیچ‌کدام از این کار‌ها هم انجام نشده است.

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی جیانی اینفانتینو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۶۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است

به گزارشش خبرگزاری خبرآنلاین، امیررضا خادم قهرمان کشتی و از مدیران اسبق ورزش ایران، پیرامون واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس مصاحبه ای انجام داده که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید:

به گزارش اعتماد، به نظرم واگذاری دو باشگاه اتفاق مثبتی بوده است. مشکل ما این است که اصلا بخش خصوصی که بتواند دو تیم را در اختیار بگیرد، نداریم. یعنی بخش خصوصی داریم که توانایی این کار را داشته باشد ولی نکته این است که سیستم فوتبال ما و در مجموع ورزش حرفه‌ای ما واقعا حرفه‌ای نیست و درآمدهای داخل آن هم واقعی نیست. آنهایی که به صورت مستقیم و غیرمستقیم به دولت وصل هستند درآمد بهتری دارند و آنهایی که وصل نیستند ورشکسته و زمینگیر می‌شوند.

شما دیدید در همین سیستمی که فروش انجام شد هیچ بخش خصوصی وارد نشد. این هایی که هستند هیچ کدام خصوصی نیستند. به هر حال به نحوی وابسته به دولت هستند. ولی در مجموع شاید این شکل واگذاری، چون باعث می‌شود دو باشگاه از زیر دست مستقیم دولت خارج شوند، زمینه‌ای بشود که اینها برای خودشان هم شده، یعنی همین بانک‌ها و پتروشیمی‌ها و خصولتی‌ها و حالا هر عنوانی که دارند، دو باشگاه را نظام‌مند کنند.

اصل مطلب این است شرکت‌هایی این دو باشگاه را در اختیار گرفته‌اند که پولی به دولت نمی‌دهند. این تهاتر با بدهی‌هایی است که دولت به آنها دارد. این بدهی و طلب در واقع جابه‌جا می‌شود. در عمل و واقعیت باز هم دو باشگاه به قیمت صفر واگذار می‌شود. این اعداد و ارقامی که مطرح می‌شود به نوعی فقط روی کاغذ است. وگرنه در عمل پولی جابه‌جا نمی‌شود. طلب‌هایی که این بانک‌ها از دولت داشتند و امیدی به وصول آنها نداشتند و در تمام طول این ۱۰، ۲۰، ۳۰ سال گذاشته وصول نشدند. به نوعی می‌توان گفت این کار همان مصداق نذر کردن روغن ریخته برای امامزاده است. برای همین باز هم عدد صفر است. من آن زمانی که مسولیت داشتم این پیشنهاد را ارائه دادم و در مصاحبه‌هایم وجود دارد. غیر از این مسیر هم قابل واگذاری نبوده و نیست. چون ما فوتبال حرفه‌ای نداریم.

نکته اصلی ما چرخه فوتبال است. مساله پیچ هرزی است که در اقتصاد کلان ما وجود دارد. شما پیچی که هرز شده را هر چقدر بپیچانی، هرز است. سیستم از لحاظ اقتصادی معیوب است. وقتی صدا و سیما را مجاب می‌کنی - از طریق مجلس یا هر جای دیگر - که بیا و حق پخش بده صدا و سیما باید ببیند درآمدش از کجا تامین می‌شود. اگر صدا و سیمای ما خصوصی بود این انتظار کاملا منطقی بود. ولی وقتی صدا و سیما به عنوان کار حاکمیتی یا وظیفه حاکمیتی باید رشته‌ای کم بیننده یا کم‌طرفدار را به اجبار پخش کند و بابتش نه درآمدی دارد و نه کسی به آن پول می‌دهد، شرایط فرق می‌کند. طبیعتا این چرخه اقتصادی را از دست می‌دهیم.

اگر قرار باشد صدا و سیما فقط به فوتبال پول بدهد یا به این باشگاه‌ها انگار به این شکل است که ما این وظیفه را از سرش باز کردیم که تو بیا به باشگاه‌ها پول بده و از آن طرف بی‌خیال بقیه رشته‌ها بشو! چون طبیعتا صدا و سیما می‌خواهد چیزی را پخش کند که برایش درآمد داشته باشد. این چرخه باید سالم باشد. وقتی صدا و سیما می‌خواهد پول بدهد به پرسپولیس برای پخش بازی از کنارش درآمد دارد. ولی وقتی مسابقه تکواندو پخش می‌کند که درآمد ندارد. پولی هم که دولت با مصوبه مجلس به صدا و سیما می‌دهد به صورت گلوبال و باز است. صدا و سیما با همین پول باید تمام رشته‌ها و زمینه‌های فعالیت‌های اجتماعی را پوشش بدهد. ولی اگر برایش حد و مرز تعیین شود، شرایط فرق می‌کند. حتی برای خود لیگ برتر؛ مثلا بازی استقلال و پرسپولیس جذاب است و پخش می‌کند ولی ممکن است یک بازی دیگر جذابیت نداشته باشد و پخش نکند. چون درآمدی از آن ندارد. ولی وقتی موضوع حاکمیتی است و بحث ماموریت ملی وسط می‌آید باید همه را با کم و زیادش پخش کند.

۲۵۱۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899289

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس یوفا: سوپرلیگ پروژه‌ای غیراخلاقی است
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • مژده رئیس رسانه ملی درباره حق پخش فوتبال
  • خبرخوش رئیس صدا و سیما درباره حق‌پخش فوتبال
  • مژده رئیس رسانه ملی پیرامون حق پخش فوتبال
  • خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است
  • وقتی از هنر « نما » در ساختمان صحبت می کنیم(عکس)
  • کلنگ زنی پروژه ۱۰۰ واحدی فرهنگیان بروجن