Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد خیابانی یکی از فعالان انجمن صادرکنندگان فنی و مهندسی ایران و مسئول پیگیری صدور گواهینامه‌های شغلی در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره آخرین تحولات و اقدامات حاصل شده در بخش خدمات فنی و مهندسی، گفت: هر گونه مشوق و یا تسهیلات برای شرکت‌ها و کارمندان شاغل به خدمات فنی و مهندسی در پروژه‌های خارج از کشور می‌تواند موجبات رشد و گسترش صادرات خدمات فنی و مهندسی را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ارائه این تسهیلات به لحاظ اداری و اجرایی نیازمند طراحی و به کارگیری ابزار‌هایی است که بتواند تضمین کننده ارائه خدمات به شیوه قانونی و در چارچوب زمانی مشخص باشد به همین دلیل در خرداد سال ۹۳ انجمن طی تفاهم نامه‌ای با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیت پیگیری و صدور گواهینامه انجام پروژه های خارج از کشور را بر عهده گرفت.

بیشتر بخوانید:بورس مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نیست

خیابانی در مورد مزایای گواهینامه شغلی اضافه کرد: ایرانیان اعزامی به خارج از کشور به شرط داشتن این گواهینامه از پرداخت هرگونه عوارض و مالیات خروج از کشور معاف می‌شوند به طوری که وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی موظف است برای این گونه افراد بر اساس تفاهمنامه امضا شده با انجمن گواهینامه شغلی صادر کند که به منظور برخورداری آن‌ها از مزایای بیمه‌ای در داخل و خارج از کشور لیست کارکنان مشمول را در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار دهد.

مسئول پیگیری صدور گواهینامه‌های شغلی اضافه کرد: انجمن همچنین با انجام تشریفات اداری و از جمله تشکیل پرونده برای متقاضیان بر اساس مدارک درخواستی زمینه لازم برای انعقاد قرارداد همکاری با دیگر نهاد‌ها و ارگان‌های مسئول را فراهم می‌سازد و با راه‌اندازی سامانه اطلاعاتی امکان بهره‌مندی بیشتر از امکانات موجود در دیگرکشور‌های جهان را مهیا می‌کند.

او تصریح کرد: راه اندازی و اجرای کارگاه‌های آموزشی، برگزاری همایش‌های مرتبط با اشتغال در خارج از کشور، تهیه بسته‌های آموزشی برای کارجو‌های اعزامی، اطلاع رسانی و گردآوری تجربیات و یافته‌های موجود در حوزه صدورخدمات فنی و مهندسی در جهان از جمله اقداماتی است که انجمن همزمان و موازی با صدورگواهینامه شغلی مورد توجه و پیگیری قرار می‌دهد.

خیابانی طرح گواهینامه شغلی را یک ابتکار ویژه کشور خواند و گفت: این طرح برای نخستین بار در وزارت کار و در دفترمدیر کل هدایت کاریابی و کار در خارج از کشور ارائه و تصویب شد که در پی تصویب این طرح انجمن آمادگی خود را برای مشارکت فعال در این زمنیه اعلام کرد.

مسئول پیگیری صدور گواهینامه‌های شغلی اضافه کرد: انجمن در حال حاضر دارای حدود ۲۵۰ عضو است که بابت خدمات اداری و مشاوره انجمن سالانه حق عضویت می‌پذیرد.

انتهای پیام/

مزایای گواهینامه شغلی  چیست؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی گواهینامه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۶۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، پیام باقری افزود: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و نیز دیداری که فعالان اقتصادی با مقام معظم رهبری داشتند و با توجه به توصیه ایشان که برای تحقق رشد اقتصادی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود، طبیعتا برای رسیدن به رشد ۸درصدی اقتصادی باید از همه ظرفیت‌هایی که در کشور و در همه بخش‌ها وجود دارد، چه داخلی و چه خارجی، استفاده کرد.

وی ادامه داد: یکی از این حوزه‌هایی که می‌تواند این هدف را محقق کند و باید مورد توجه قرار بگیرد، صادرات خدمات فنی و مهندسی است.

این فعال صنعت برق ایران خاطرنشان کرد: موضوع صادرات غیرنفتی که صدور خدمات فنی و مهندسی بخشی از آن است و ظرفیت‌های خوبی در این زمینه در کشور وجود دارد.

باقری گفت: توانمندی زیادی در صدور خدمات فنی و مهندسی هم در بخش شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و هم مهندسان و متخصصان و مشاوران بسیار قوی وجود دارد که سال‌ها است این موضوع توسط این‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: این موضوع در صنعت برق که از پیشگامان و پرچم داران صدور خدمات فنی و مهندسی است، خیلی بیشتر است.

عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: صدور خدمات فنی و مهندسی می‌تواند ارزآوری و ثروت آفرینی خوبی برای کشور داشته باشد، ضمن آنکه یک صادرات پایدار به جهت ارتباطی که با کشور مقصد دارد، است.

باقری خاطرنشان کرد: پروژه و طرحی که صادر می‌شود، سال‌های برای خدمات پس از فروش و پشتیبانی‌های لازم و تامین نیازها، نیازمند ارتباط است.

وی گفت: علاوه بر آن صدور خدمات فنی و مهندسی فرصت بسیار مناسبی ایجاد می‌کند که کالاهای ساخت داخل بتواند در بازار کشورهای مقصد به فروش برسد.

رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران ادامه داد: اکنون نیازهای زیادی در کشورهای منطقه برای خدمات فنی و مهندسی کشورمان وجود دارد.

باقری به طرحی که اخیرا در کشور سریلانکا با حضور رئیس جمهور کشورمان به بهره برداری رسید، اشاره و بیان کرد: طرح اومااویا که به دست متخصصان ایرانی در سریلانکا به بهره‌برداری رسید را می توان نمونه‌ای از توان داخلی برای صدور خدمات فنی و مهندسی برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از افتخارات مهندسان ایرانی است که خیلی هم تاثیر گذار در روند اقتصاد سریلانکا و زندگی و معیشت مردم به خصوص بخش کشاورزی و تامین برق است که به دست مهندسان ایرانی انجام شد.

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: بنابراین صدور خدمات فنی و مهندسی در سالی که به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شده یک الزام است که باید به آن پرداخته شود.

باقری ادامه داد: باید مسیرها برای فعالان این بخش هموار شود و دولت باید مسیر را هموار و موانع را بردارد.

وی تاکید کرد: باید حمایت‌ها در این زمینه شکل گیرد و منابع به سمت بخش‌های مولد هدایت شود؛ زیرا صدور خدمات فنی و مهندسی هم اشتغال زایی بالایی دارد و هم کمک به خلق ثروت می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم