Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ پاسدار اصغر عباس زاده در گفتگو با خبرنگار بسیج اردبیل، لزوم الگو برداری از اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ویژه امام علی (ع) در رسیدگی به وضعیت نیازمندان را خواستار شد و گفت: کمک به نیازمندان و محرومین جامعه از مهم‌ترین ویژگی بارز ائمه اطهار (ع) است.   وی؛ غفلت از اقشار آسیب پذیر و نیازمند حمایت در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی را پذیرفتنی ندانست و گفت: مردم، ولی نعمت ما هستند و رسیدگی به محرومان و نیازمندان جامعه یکی از آرمان‌های انقلاب است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در بیانیه گام دم انقلاب بر اجرای آن تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عباس زاده به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص محرومیت زدایی از اقشار مختلف جامعه نیز اشاره کرد و گفت: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، غفلت از قشر‌های نیازمند حمایت، به هیچ رو مورد قبول نیست.

وی یکی از مهترین کار‌ها و دغدغه اصلی مسئولین استان را رفع نیازمندی‌های قشر مستضعف جامعه عنوان کرد و گفت: سپاه و بسیج به عنوان نهاد برخواسته از دل مردم، همواره در رفع محرومیت زدایی از جامعه تلاش می کنند.

معاون فرهنگی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به اردو‌های جهادی اشاره کرد و گفت: امروز تاثیرات اردو‌های جهادی بعد از دو دهه فعالیت در مناطق کم برخوردار نشان می‌دهد که تنها راه حل عبور کشور از بحران‌های تحمیل شده، همان مدیریت انقلابی و کار جهادی است.

وی رسم ابرار را از دیگر برنامه‌های سپاه و بسیج در راستای کمک به نیازمندان عنوان کرد و گفت: بسیجیان با استقبال از خیرین گمنام و بسترسازی‌های لازم در سال‌های گذشته، به رسم ابرار عمل کردند و امسال نیز این طرح بدلیل تقارن با اردو‌های جهادی در مناطق محروم از وسعت بیشتری برخوردار است و جهادگران بسیجی به کمک خیرین گمنام در رفع نیاز‌های مردم در اقصی نقاط استان تلاش می‌کنند.

عباس زاده در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی پویش رسم ابرار در فضای حقیقی و مجازی نیز اشاره کرد و گفت: فعالین فرهنگی استان نیز در همین راستا با راه اندازی پویش رسم ابرار و پخش هشتک‌های خانواده_من، در شبکه‌های اجتماعی علاوه بر اطلاع رسانی به مردم در ایجاد فضای پر از مهر و محبت توأم با نشر فرهنگ ایثار، در انجام بهتر این کار خیر تلاش شبانه روزی می‌کنند.

وی تصریح کرد: اگر ملت ما به این سمت و سو سوق داده شوند و همه دست به دست هم دهند، فشار‌های اقتصادی بر قشر ضعیف و محروم جامعه نیز خودنمایی نخواهد کرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۷۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • سپاه همواره در صحنه حضور دارد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی