Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-وزیر امور خارجه آمریکا گفته است، واشنگتن در مذاکرات تجاری با پکن از مساله مدیر بازداشت شده شرکت فن‌آوری هوآوی چین برای چانه‌زنی و امتیازگیری استفاده نخواهد کرد.

مایک پمپئو، وزیرخارجه آمریکا که برای دیدار با جاستین تردو، نخست‌وزیر کانادا به اتاوا سفر کرده اظهار کرد، موضوع بازداشت منگ وانژو، مدیر ارشد شرکت فناوری هوآوی چین که سال گذشته در ونکوور و به درخواست آمریکا بازداشت شد ربطی به جنگ تجاری اخیر میان واشنگتن و پکن ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما وکلای خانم وانژو با استناد به سخنان دونالد ترامپ می‌گویند بازداشت خانم وانژو ابعاد سیاسی دارد.

منگ وانژو، ۴۷ ساله، دسامبر سال گذشته در فرودگاه شهر ونکوور در غرب کانادا بازداشت شد. مقامهای آمریکایی مدعی شده‌اند علت این دستگیری که به درخواست واشنگتن صورت گرفته نقش وانژو در نقض تحریم‌های ایران از سوی شرکت هوآوی است.

از آن زمان، دادگستری آمریکا خواستار استرداد وانژو به این کشور شده است تا او را به اتهام نقض تحریم‌های ایران محاکمه کند. اما دادگاه کانادا هنوز با این درخواست موافقت نکرده است.

همزمان وکلای وانژو به قاضی گفته‌اند که از نظر آنها بازداشت وی با انگیزه‌های سیاسی همراه بوده است.

آنها اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا را به عنوان پشتوانه این صحبت خود طرح می‌کنند.

به گزارش بی.بی.سی، خبرنگاران در اتاوا، پایتخت کانادا، از پامپئو پرسیدند آیا آمریکا بنا ندارد از موضوع بازداشت وانژو به عنوان امتیازی در گفتگوهای تجاری با پکن استفاده کند؟ با این حال پامپئو با یک "نه قاطع" به آن پاسخ داد.

با وجود این، ترامپ پیش‌تر گفته بود حاضر است در قضیه بازداشت وانژو "پا در میانی" کند اگر که این موضوع به شکل گیری یک پیمان تجاری جدید میان کشورش و چین کمک کند.

او در ماه دسامبر و چند روز پس از بازداشت وانژو در ونکوور گفته بود: "من برای صلاح کشورم هر کاری می‌کنم."

بازداشت این مدیر ارشد چینی در ۹ ماه گذشته موجب شکل گیری تنش میان چین با کانادا و آمریکا شده است.

ترامپ دستور داده بر حدود ۳۰۰ میلیارد دلار کالاهای چینی وارادتی به آمریکا از اول سپتامبر (حدود چهل روز دیگر) تعرفه‌های جدید بسته شود.

او پیش از این هم برای ۲۵۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از چین تعرفه ۲۵ درصدی بسته بود؛ تصمیمی که جنگ تجاری میان دو غول نخست اقتصاد جهان را به اوج خود رسانده و اقتصاددانان را نگران تاثیر منفی آن بر رشد اقتصاد جهانی کرده است.

 پکن هم در این میان منفعل ننشسته و بر میلیاردها دلار کالای وارداتی از آمریکا به طور هدفمند تعرفه بسته است.

همزمان با سخنان پامپئو در اتاوا، سفارت چین در کانادا گفت روابط میان دو کشور چین و کانادا تحت تاثیر این بازداشت قرار گرفته است. این سفارتخانه یک بار دیگر خواستار آزادی مدیرعامل هوآوی شده است.

روابط سیاسی و تجاری میان چین و کانادا هم بر سر موضوع بازداشت وانژو طی ۹ ماه گذشته دچار تنش شده است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه

شبکه های خبری تلویزیونی آمریکا امروز (پنجشنبه) به وقت محلی اعلام کردند دست کم دو استاد، از جمله «کارولین فولین» استاد اقتصاد و «نوئل مک آفی» رئیس بخش فلسفه دانشگاه «اموری» در شهر «آتلانتا» ایالت «جورجیا» توسط پلیس بازداشت شدند.

سی ان ان ویدئویی از بازداشت استاد دانشگاه ثبت کرده است. این دو استاد در طول تعامل خود با پلیس به بازداشت‌های خشونت‌آمیز و استفاده از زور توسط پلیس علیه دانشجویان اعتراض کرده بودند.

یک گروه حقوق مدنی موسوم به «شورای روابط اسلامی- آمریکایی» در جورجیا «استفاده از زور و دستگیری» توسط پلیس علیه معترضان در دانشگاه اموری در آتلانتا را محکوم کرد.

ویدئویی از صحنه بازداشت دانشجویان نشان می‌دهد که افسران پلیس با معترضان روی زمین درگیر می‌شوند و به زور  دستبند‌های زیپ‌دار به دست مردم می‌بندند.

به گزارش سی ان ان، افسران پلیس از اسپری فلفل برای کمک به پاکسازی منطقه از تظاهرکنندگان استفاده کرده‌اند.

استفاده از خشونت و ابزار‌های نیروی پلیس برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعا‌های این کشور در باره آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می‌سازد.

سرکوب‌های خشونت آمیز از این دست، در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتار‌ها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می‌رود و موجب تشویق رژیم صهیونیستی به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • ادامه تحصن‌ در ۴۰دانشگاه‌ آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • سفر هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل
  • «انعکاس شیطان» آماده نمایش شد/ حضور «پیام خصوصی» در کانادا
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد