Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@09:14:29 GMT

صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری کالا از گمرک نیشابور به سه قاره

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۹۷۰۶

صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری کالا از گمرک نیشابور به سه قاره

به گزارش خبرنگار مهر، سعید شیبانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه نیشابور در مصلای نماز جمعه این شهر، اظهار کرد: علی‌رغم تمام دشواری‌ها، خیران زیادی در زمینه‌های مختلف به ما در شهرستان کمک می‌کنند و تاکنون سرمایه‌گذاران زیادی اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ظرفیت شهرک صنعتی خیام نیشابور تکمیل است و جایی برای اجرای طرح جدید نیست، اظهار کرد: درخواست‌های فوق‌العاده‌ای برای سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی عطار و عشق‌آباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه گمرک نیشابور در شرایط دشوار و سخت کشور در یک سال اخیر، ۱۰۰ میلیون دلار صادرات به آسیا، اروپا و آفریقا داشته است.

فرماندار نیشابور با اشاره به وضعیت تعطیلی کارخانه‌ها در شهرستان، ابراز کرد: ما در واحدهای صنعتی نگرانی هایی برای تعطیلی و بیکاری کارگران داریم و تولیدکنندگان برای بیکاری یک کارگر اشک می‌ریزند و بعضا ناچار به تعلیق هستند.

شیبانی با بیان اینکه فولاد نیشابور که برای چندین هزار نفر اشتغال ایجاد کرده، امروز در سخت ترین شرایط است و متاسفانه مجبور هستند قطع هایی را از خارج از کشور به سختی به‌دست آورند، ادامه داد: البته در حال حاضر در تلاش هستند تا این قطعه را تولید کنند و به خودکفایی برسند و وابستگی را کاهش دهند.

وی در ادامه بیان کرد: همچنین در بخش کشاورزی با تولید یک میلیون تن تولیدات کشاورزی، بیش از ۲ برابر تولید شهرستان تولید می‌کنیم که با بسیاری از استانها برابری می‌کنیم. همچنین سیلوهای گندم برای یک سال مردم نیشابور تامین است و به زودی وارد چرخه نانوایی ها خواهد شد تا مردم از آن بهره ببرند.

فرماندار نیشابور ادامه داد: ۷۲۰ هزار کیلو شیر در روز در دامداری ها با اصلاح خوراک دام و بدون افزایش دام در شهرستان تولید می‌شود که این مهم در جایگاه بالایی در کشور قرار دارد. ما ۲۰ میلیون زائر در مشهد داریم که ۳۰ درصد از این جمعیت از نیشابور عبور می‌کنند که اگر از این ظرفیت بهره ببریم دیگر نیازی به صنایع دیگر نداریم ولی متاسفانه هنوز در این مسیر به‌طور کامل وارد نشده‌ایم.

وی در پایان به ظرفیت‌های مغفول شهرستان نیشابور  و سرمایه‌های شناسایی نشده آن اشاره کرد و گفت: وظیفه امروز مدیران امروز و آینده، این است که این ظرفیت‌ها را شناسایی کنند.

کد خبر 4699557

منبع: مهر

کلیدواژه: صادرات کالا نیشابور گمرک بوشهر قزوین شیراز شهرکرد هفته دولت ایلام عید غدیر خم گرگان یاسوج کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی سانحه تصادف عید سعید قربان استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید

صفری در دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری توسعه صادرات را از راهبرد‌های مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات و طرح‌ها را تبیین کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به میزبانی وزارت امور خارجه و ریاست مهدی صفری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با دستور کار "راهکار‌های عملیاتی تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی " و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های ذی ربط برگزار شد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در ابتدای این نشست با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی مقام معظم رهبری، رشد تولید را از مهم‌ترین اولویت‌های رهبر معظم انقلاب در نام‌گذاری سال‌های اخیر دانست.

صفری توسعه صادرات را از راهبرد‌های مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات، طرح‌ها و برنامه‌های ضروری از سوی نهاد‌های مختلف ذیربط در جهت دستیابی به این مهم را تبیین کرد.

در ادامه نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، صندوق توسعه ملی، سازمان توسعه تجارت، سازمان شیلات، انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری برخی از برنامه‌ها و اهداف تعیین شده نهاد‌های متبوع خود در حوزه بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی درجهت تحقق شعار سال را ارائه کردند.

در این نشست بر رفع موانع تجاری، متنوع سازی شرکای تجاری، تقویت صادرات محصولات دانش بنیان، استفاده از ظرفیت موافقت‌نامه‌ها و پیمان‌های بین المللی، توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی، تسهیل قوانین، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، بهره‌گیری از ظرفیت نمایشگاه‌های بین‌المللی و ... به عنوان برخی از برنامه‌ها در راستای تحقق شعار سال تاکید شد.

در پایان مهدی صفری بر لزوم اهتمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی درجهت اجرایی سازی برنامه‌های آن دستگاه‌ها در حوزه روابط اقتصادی خارجی بمنظور تحقق شعار سال تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید