Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان شرکت سیرانوادا Sierra Nevada برای اولین بار از زیستگاه فضایی خود رونمایی کردند که به گفته آن‌ها می‌تواند برای حمل انسان به سیاره مریخ مورد استفاده قرار گیرد.  
این زیستگاه قابلیت دگرگون شدن شکل از راه فشارهوا را دارد که طول و قطر آن هر دو برابر با هشت متر و دارای حجم داخلی حدود ۳۰۰ متر مکعب بوده که این اندازه حجم داخلی به اندازه یک سوم اندازه ایستگاه فضایی بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناسان شرکت سیرانوادا، این نمونه اولیه را در ابعاد نهایی برای ناسا تولید کرده است؛ ناسا در طرحی از برخی شرکت‌های پیشتاز در زمینه فضا از جمله  اسپیس ایکس، بوئینگ، سیرانوادا و چند شرکت دیگر خواسته است تا به طراحی زیستگاه برای زندگی انسان‌ها در فضا بپردازند.  
زیستگاه طراحی شده به وسیله کارشناسان سیرانوادا، از چندین لایه پارچه ویژه طراحی شده است و قابلیت کاهش ابعاد برای قراردهی در موشک فضایی و رسیدن به اندازه اصلی در زمان فرود بر سطح سیاره مریخ را دارد.
این زیستگاه وزن متناسبی دارد و می‌تواند به وسیله موشک فالکون هوی شرکت اسپیس ایکس به فضا پرتاب شود.  
کارشناسان اعلام کرده اند زیستگاه بادی دارای برخی شباهت‌ها در فناوری با ماژول‌های کنونی ایستگاه فضایی بین المللی است و قابلیت استفاده در تعداد زیادی از ماموریت‌های فضایی را دارد. بیشتربخوانید: ربات انسان نمای روسی به فضا پرتاب شد
محققان ساخت زیستگاه بادی را به دلیل ماموریت ارسال فضانورد به کره ماه تا سال ۲۰۲۴ اعلام کرده اند و  فضانوردان در آن زمان نیاز به زندگی در یک زیستگاه ایمن خواهند داشت که بتواند نیاز‌های اساسی زندگی آن‌ها را تامین کند.   در این طرح گروهی از دانشمندان به تولید زیستگاه درسطح سیاره مریخ و گروهی دیگر از جمله سیرانوادا، به تولید زیستگاه در بدنه موشک فضایی در زمان سفر به سیاره پرداخته اند.  
شرکت سیرانوادا، زیستگاه خود را درمرکز فضایی جانسون رونمایی کرده است که ازجمله هدف‌های آتی کارشناسان برای بهبود زندگی فضانوردان در این زیستگاه بادی، افزایش اقامت فضانوردان در زیستگاه و افزایش حجم آن برای زندگی تعداد بیشتری از فضانوردان به مدت طولانی است.  
این زیستگاه فاقد پنجره است، اما به دلیل طراحی منحصربه فرد خود فضانوردان احساس راحتی در آن خواهند کرد؛ نمونه اولیه زیستگاه قابلیت نگهداری از ۴ فضانورد را دارد و دارای امکاناتی از جمله آماده سازی خوراک، تماشای فیلم و سایرموارد مورد علاقه فضانوردان است.  
کارشناسان اعلام کرده اند هدف از طراحی این زیستگاه احساس راحتی، امنیت و بهبود خلق و خوی فضانوردان در سفر طولانی مدت به سیاره مریخ است.
منبع:Space   انتهای پیام/   طراحی زیستگاه‌های فضایی عجیب و منحصر به فرد برای سفر به مریخ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی

زنبور رباتیک بیونیک‌بی (BionicBee) با وزن ۱.۱۹ اونس (۳۴ گرم) و طول ۸.۶ اینچ (۲۲ سانتی متر)، کوچکترین شی پرنده از شبکه آموزش بیونیک را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، فستو (Festo)، استاد توسعه اشیاء پرنده بیونیک، از زنبور‌های رباتیک فوق سبک و با ظرافت طراحی شده رونمایی کرد.

این ربات کوچک بیونیک‌بی (BionicBee) نام دارد و بخشی از شبکه یادگیری بیونیک شرکت اتوماسیون آلمان است. این شرکت به توسعه محصولات الهام گرفته از طبیعت شناخته شده است.

این زنبور‌ها می‌توانند به صورت کاملا مستقل با تعداد بالا به عنوان بخشی از یک گروه پرواز کنند. ساختار سبک وزن ثابت بیونیک‌بی مانور و مدت زمان پرواز خوبی را ارائه می‌دهد. در توسعه بیونیک‌بی مهندسان از پروژه‌های قبلی بهره بردند. آن‌ها پیش از این ربات‌هایی را به نمایش گذاشته بودند که از پرستو‌ها و سنجاقک‌ها الگوبرداری شده بودند.

طراحی مولد

این اولین بار است که توسعه‌دهندگان از روش طراحی مولد استفاده می‌کنند. با توجه به چند پارامتر، یک نرم افزار بهترین ساختار را بر اساس اصول طراحی خاص تعیین می‌کند. این روش از کمترین مقدار مواد مورد نیاز برای تولید پایدارترین طرح قابل تصور استفاده می‌کند.

به گفته این شرکت، طراحی سبک وزن آن برای زمان‌های طولانی پرواز و مانور عالی ضروری است. تعامل هوشمند بین موتور‌ها و مکانیک به این معنی است که برای مثال، فرکانس ضربان بال را می‌توان به طور دقیق برای مانور‌های مختلف تنظیم کرد. فرکانس ضربان بال مگس‌های زنبور مصنوعی بین ۱۵ تا ۲۰ هرتز است. بال‌ها با زاویه ۱۸۰ درجه به جلو و عقب حرکت می‌کنند.

فناوری پرواز دقیق

با توجه به ماهیت دست ساز هر زنبور، حتی کوچکترین تغییرات در تولید می‌تواند بر الگو‌های پرواز تأثیر بگذارد. به همین دلیل، زنبور‌ها همچنین دارای یک ویژگی کالیبراسیون خودکار هستند که به هر زنبور اجازه می‌دهد تا پارامتر‌های کنترل کننده بهینه خود را پس از یک پرواز آزمایشی کوتاه شناسایی کنند.

دیگر خبرها

  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • رونمایی از اسرار یک سیاره جهنمی توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب
  • رهاسازی ۱۷ قطعە کبک در زیستگاه‌های اشنویە
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی