Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق اصناف کرمان گفت: گفت: طی ۵ سال گدشته حدود ۲۰ درصد واحدهای صنفی واحدهای خود را تعطیل کردند و دولت باید تسهیلات به واحدهای صنفی بدهد تا واحدهای خود را راه بیاندازند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، یوسف جعفری، امروز(اول شهریور)در جمع نمازگزاران جمعه کرمان با تبریک هفته بسیج اصناف و هفته دولت؛ گفت: بخشی از اصناف کرمان، بسیجیان هستند و اصناف همیشه یاری گر انقلاب بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس اتاق اصناف کرمان، ادامه داد: اصناف استان 600 شهید تقدیم نظام کردند و شهید مدافع حرم غلامرضا لنگری زاده جزو بسیج اصناف و افتخار بزرگ استان کرمان است. 

 

وی با بیان اینکه 68 اتحادیه صنفی که 25 هزار واحد صنفی تحت پوشش این اتحادیه ها هستند؛ در استان وجود دارد؛ تصریح کرد: در میان جمعیت بزرگ اصناف خیرین زیادی وجود دارند که به ساخت مسجد و مسکن و تهیه جهزیه برای زوج ها کمک می کنند.

 

 

جعفری با اشاره به اینکهاصناف در سالهای اخیر که دولت با تحریم ها مواجه شده است مورد بی توجهی مسئولان قرار گرفته است در حالیکه همه شهروندان از همه اقشار در خانواده آن ها حداقل یک فرد صنفی وجود دارد؛ گفت: طی 5 سال گدشته حدود 20 درصد واحدهای صنفی واحدهای خود را تعطیل کردند و دولت باید تسهیلات به واحدهای صنفی بدهد تا واحدهای خود را راه بیاندازند.

 


وی اظهار داشت: در بحث گرانفروشی از دولتی و غیردولتی کارخانجات، قیمت را به دلخواه زیاد می کنند و مردم از اصناف شکایت دارند در حالیکه گرانفروشی و گرانی فرق دارد و ما نباید گرانفروشی و گرانی را یکی بدانیم.

 

 

رئیس اتاق اصناف کرمان تصریح کرد: امروز به کوری چشم دشمنان نظام، تولید در بهترین شرایط انجام می شود و به خوبی پیش می رود و اصناف تلاش کردند که کوچکترین تزلزلی در اقتصاد کشور ناشی از اصناف بوجود نیاید لذا اگر اصناف در شرایط اقتصادی اعم از تولید و توزیع و... متهم شوند جای بسی نگرانی است که مورد تأیید ما نیست.

 


وی با بیان اینکه اصناف در چهارچوب نظام صنفی در توزیع کالا نقش آفرینی می کنند؛ اظهار داشت: بالا بودن قیمت ها و وجود تحریم ها قدرت خرید مردم را کاهش داده و فروش واحدهای صنفی را پایین آورده و در حالی که به دلیل شرایط اقتصادی، نظام صنفی اهمیت پیدا کرده اما اتاق های اصناف در سراسر کشور در حال تعدیل نیرو و بازسازی خود هستند زیرا دیگر بودجه ای برای ادامه ندارند.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: روز جهانی مسجد مساجد عید غدیر غدیر عید غدیر خم روز جهانی مساجد بیرجند مسجد روزنامه کانون های مساجد سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۰۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه بوده و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد (شناسه) یکتا را دریافت کنند. 

به گزارش ایسنا، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • پیگیری اعطای زمین و تسهیلات مسکن در روستاهای دامغان
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود