Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@03:44:15 GMT

پاسخ وزیر به مدعیان کمبود پزشک

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۳۶۹۴

پاسخ وزیر به مدعیان کمبود پزشک

مراسم روز پزشک، شامگاه جمعه با حضور مسئولان وزارت بهداشت، مدیران سازمان نظام پزشکی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و دست اندر کاران حوزه سلامت، در برج میلاد تهران برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در ابتدای این مراسم، محمدرضا ظفرقندی رئیس کل سازمان نظام پزشکی، با انتقاد از تخریب جامعه پزشکی و هجمه هایی که پزشکان را نشانه گرفته است، گفت: متاسفانه گاهی جهت دار به سرمایه پزشکی کشور صدمه می‌زنند و این ثروت عظیم را از بین می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره برنامه های رسانه ملی، افزود: یک روز در صداوسیما مشاهده می‌شود که کسی مناظره‌ای با ادبیات بسیار نامناسب انجام می‌دهد و درباره ظرفیت‌های پزشکی صحبت می‌کند و چند روز بعد در مجلس همین موارد مطرح می‌شود.

ظفرقندی تاکید کرد: افرادی که به دنبال ضربه‌ زدن  به ستون‌های سلامت مردم هستند، نمی دانند اگر حرمت‌ها شکست و بی اعتمادی حاکم شد، جایی برای تکیه کردن وجود نخواهد داشت.

در ادامه این مراسم، علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: تمام تلاش دست اندر کاران حوزه سلامت این است که در تدوین برنامه ششم توسعه به مسائل اساسی و زیربنایی علم طب توجه شود.

وی افزود: یکی از مسائل چالش برانگیز در حوزه سلامت که تکلیف آن در قانون مشخص شده، توجه به پزشکی عمومی است تا بتوانیم بهتر، از این ظرفیت در علم طب بهره بگیریم.

در ادامه مراسم روز پزشک که در برج میلاد تهران برگزار شد، سعید نمکی وزیر بهداشت، با اشاره به دستاوردهای جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، گفت: برای اولین بار بین تعرفه بخش دولتی و خصوصی تفاوت گذاشتیم و باز هم تلاش می‌کنم برای سال ۱۳۹۹ تعرفه‌ها منطقی‌تری شود تا شرمنده جامعه پزشکی نشویم.

وی، به موضوع سهمیه‌های پزشکی اشاره کرد و افزود: هر سال ۷ هزار نفر دانشجوی پزشکی فارغ التحصیل می‌شوند که برای نقاط محروم ۳۰ درصد ظرفیت ویژه در نظر گرفتیم.

نمکی ادامه داد: به عنوان وزیر بهداشت و کسی که چهار دهه از عمر خود را در این حوزه صرف کرده است، می‌گویم که ما با کمبود پزشک به شکلی که برخی مطرح می‌کنند، مواجه نیستیم.

وی افزود: ممکن است برخی جاها خدمات رسانی معیوب باشد، اما این موضوع به خاطر توزیع نامناسب پزشک است.

نمکی گفت: ما باید جاذبه لازم را برای ماندگاری پزشکان در نقاط محروم فراهم کنیم تا بتوانیم کمبود پزشک در این مناطق را مرتفع سازیم.

وزیر بهداشت افزود: افزایش دو برابری ظرفیت دانشجوی پزشکی به جز خیل عظیم پزشکان بیکار در آینده، حاصلی ندارد. پزشک بیکار به شدت شرایط دردمندتری نسبت به دیپلمه بیکار دارد و این دور ریختن سرمایه‌ های ملی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدرضا ظفرقندی نظام پزشکی سعید نمکی کمبود پزشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۳۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد

وزیر بهداشت در خصوص مصوبه دولت در ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی گفت: این مصوبه به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، بهرام عین اللهی در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در هفت سال اول زندگی رخ دهد، در سایر سال های عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، اظهار کرد: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود.

وی با بیان اینکه این مصوبه به تمام بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است و با اشاره به کمبود دارو برای بیماران تالاسمی افزود: بنای ما این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تامین کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، اما تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد، کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تامین می‌کنیم.

کد خبر 749679

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان