Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@02:39:20 GMT

۱۹طرح بازآفرینی شهری در استان مرکزی اجرایی شده است

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۷۴۰۴

۱۹طرح بازآفرینی شهری در استان مرکزی اجرایی شده است

«حمید انعامی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:  چهار طرح مشارکتی، چهار طرح مطالعاتی و ۱۱ طرح روبنایی و زیربنایی شاکله برنامه های اجرایی بازافرینی شهری استان مرکزی در سال جاری را شامل می شود.

وی اظهارداشت: طرح های مشارکتی شامل عملیات اجرایی ۳۳۶ واحدی باغ خلج در اراک، هفت هکتاری دلیجان، مجتمع کوی علوی ساوه و تجاری مسکونی اراک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:۳۳۶ واحد ساختمانی با عنوان مهر و ماه در باغ خلج اراک اجرایی شده که ۹۵ در صد پیشرفت فیزیکی دارد.

سرپرست معاونت بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت:واحد مهر و ماه اراک در  ۱۷زمینی به وسعت  هزار و ۶۰۰ مترمربع با ۶ بلوک و ۱۰ طبقه ساخته شده است که تا سه ماه آینده به بهره برداری می رسد.
انعامی افزود:طرح آماده سازی تجاری و مسکونی هفت هکتاری دلیجان با ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر طرح های مشاکتی بازآفرینی شهری استان است.
وی اظهارداشت: سهم دولت در این طرح ۸۲ درصد و سهم شریک ۱۷ درصد پیش بینی شده است.
سرپرست معاونت بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت:طرح آماده سازی تجاری و مسکونی دلیجان نیز در سه ماه آینده برای متقاضیان قابل سکونت است.

انعامی افزود: عملیات اجرایی تجاری، مسکونی و خدماتی کوی علوی ساوه نیز از دیگر طرح های مشارکتی بازآفرینی استان است که بخش مسکونی آن با ۱۵۱ واحد کامل شده و امسال به بهره برداری می رسد.

وی اظهار داشت: طرح تجاری مسکونی اراک نیز با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر طرح های مشارکتی بازآفرینی است که امسال به بهره برداری می رسد.

سرپرست معاونت بازافرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: چهار طرح مطالعاتی بازآفرینی شهری برای این استان نیز ابلاغ شده که مهمترین آن مرکز توسعه محلی است.

انعامی افزود: مجموع اعتبارات بازآفرینی شهری استان مرکزی در سال گذشته ۳۶۱ میلیارد و ۳۱۸ میلیون ریال بود که سهم اراک از آن ۲۶۱ میلیارد و ۷۱۸ میلیون ریال تعریف شده است.

وی اظهار داشت: از مجموع اعتبارات تخصیصی ستاد بازآفرینی شهری استان مرکزی ۷۲ درصد اعتبار سهم ستاد اراک و ۲۸ درصد مربوط به شهرستان ساوه است و طرح های بازآفرینی شهرداری اراک نیز سال ۹۷ از کل اعتبار تخصیصی این شهرستان ۶۴ و هفت صدم درصد را شامل شده است.
وی، بهبود کیفیت زندگی و زیست پذیری در محله های ناکارآمد شهری را هدف اجرای طرح بازآفرینی شهری عنوان کرد.
۴۵۴ هکتار از وسعت کلانشهر اراک سکونتگاه غیررسمی است که بیشتر این مناطق با کاربری های غیرمسکونی، بدون مجوز شهرداری و رعایت اصول شهرسازی ایجاد شده و در این مناطق مدرسه، فضاهای فرهنگی و ورزشی نیز یا وجود ندارد و یا در حد ناچیز است.
۲۳ درصد از جمعیت ۶۰۰ هزار نفری کلانشهر اراک در محله های حاشیه ای سکونت دارند.
۶۰۱۳/۶۹۹۱

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر استان مرکزی راه و شهرسازی استان شهرداری مدرسه شهری قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: محمد آئینی که با هدف شرکت در ستاد بازآفرینی شهری پایدار آذربایجان‌شرقی به این استان سفر کرده است در این سفر از آخرین وضعیت پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز نیز بازدید کرد.

وی در این بازدیدها خاطرنشان کرد: تبریز و استان آذربایجان شرقی در حوزه بازآفرینی شهری از استان های سرآمد کشور بوده و می تواند الگویی برای سایر کلانشهرها محسوب شود.

او یادآور شد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری همچون مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به مدد همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

بازدید از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و همچنین پروژه‌های نوسازی مردمی و پروژه‌های بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی شهر تبریز از جمله برنامه‌های معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر یک روزه به استان آذربایجان شرقی بود.

محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز که در این بازدیدها معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی می کرد در خصوص آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب اظهار کرد: طول مسیرگشایی هزار و ۸۰۰ متر بود و در مجموع ۷۵۰ ملک در این پروژه نیازمند تملک است.

وی از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه مهم شهری خبر داد و افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام یافته مقرر شده این پروژه امسال به اتمام رسیده و به مسیر ایده لو متصل شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز همچنین اظهار کرد: این پروژه در حوزه منطقه ۱۰ تبریز توسط شهرداری منطقه یک در حال اجرا بوده و تا کنون ۱۰هزار میلیارد ریال برای تملک در این پروژه هزینه شده است.

وی ادامه داد: پروژه بزرگ مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری انقلاب موسوم به پروژه ملی طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه فاز به طور همزمان اجرا می شود.

عزتی اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر را از اولویت‌های شهرداری تبریز عنوان کرد و گفت: با همراهی شورای اسلامی شهر و نهادهای قضایی و همچنین تلاش‌های شهردار تبریز در حوزه بازآفرینی شهری اقدامات مهمی در این خصوص انجام یافته است.

 

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • استمرار عملیات‌های عمرانی و اجرایی شهرداری سمنان
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • دولت به تعهد خود در بازآفرینی شهری بندرعباس عمل کند
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد