Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@16:18:06 GMT

70 درصد دانشجويان دريانوردي غير بورسيه

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۷۶۰۴

70 درصد دانشجويان دريانوردي غير بورسيه

خبرگزاری آریا- عضو هیئت مدیره انجمن توسعه دریا محور گفت: هم اکنون 70 درصد دانشجویان دریانوردی کشور غیر بورسیه و تنها 30 درصد بورسیه هستند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، ملک رضا ملک پور افزود: وقتی گفته می شود 70 درصد دانشجویان رشته دریانوردی کشور غیر بورسیه هستند معنا و مفهوم این حرف اینکه امکان کارورزی روی کشتی هارا ندارند که خبر بسیار تاسف باری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن تاکید بر ضرورت ایجادظرفیت سازی برای آموزش پرسنل دریانوردی روی کشتی ها اظهارداشت: اگر سازمان بنادر بتواند این ظرفیت 70 درصد را از طریق کارورزی در شرکت ملی نفتکش فراهم کند خبر بسیار مسرت بخشی خواهد بود.
عضو هیئت مدیره انجمن توسعه دریا محور گفت: کارورزی دریانوردها باید روی کشتی های آموزشی باشد ودانشکده های دریایی عین دانشکده های پزشکی باید از امکانات مرتبط با رشته خودبرخوردار باشند.
وی افزود: کسانی که دررشته های مرتبط با دریا پذیرفته می شوند 70 درصد بورسیه نبوده یعنی امکان کارورزی روی کشتی هارا ندارند.
ملک پور همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه گفته می شود در 15 سال گذشته کوچک تر شدن فضای محل اقامت پرسنل کشتی ها یکی از دلائلی بوده که موضوع کارورزی دانشجویان را با چالش مواجه کرده است، اظهارداشت: بدیهی که صاحبان کشتی برای استفاده بیشتر از امکانات حمل و بار و مسافر فضای مربوط به خدمه را روز به روز کوچک تر یا از سیستم اتوماسیون استفاده کنند ولی اینکه آموزش دانشجویان به سبب محدود شدن فضای زندگی روی کشتی آسیب ببیند در دیگر نقاط دنیا این چنین نیست.
وی توضیح داد: واقع امر اینکه در سایر کشورها کشتی آموزشی از قبل تدارک شده و دانشکده های دریایی این امکان را دارند یا پذیرش دانشجو منطبق با امکانات کارورزی روی کشتی هاست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشجویان دریانوردی غیر بورسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۷۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مؤمنی پیش از ظهر یک شنبه در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه کار و هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: توان مجموعه فنی و حرفه‌ای در حوزه مهارتی باید بالا رود.

وی با اشاره به اینکه هدف ما این است که دانشجویان یک نیرو پرتوان و مهارتی از دانشگاه فارغ التحصیل شوند گفت: مسئولیت ما روز به روز در قبال دانشجویان سخت‌تر می‌شود و امید است بتوانیم از این مسئولیت به خوبی عبور کنیم.

مؤمنی با بیان اینکه باید بتوانیم زمینه‌هایی را فراهم کنیم که دانشجویان فارغ التحصیل بعد از خروج از دانشگاه شاغل شوند گفت: با ۱۳ مجموعه صنعتی تفاهم نامه‌هایی را منعقد کرده‌ایم که تعداد زیادی از دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن بتوانند مشغول به کار شوند.

وی با تاکید بر اینکه مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان به تصویب وزارت علوم رسید گفت: وظیفه دانشگاه فقط آموزش نیست بلکه دانشجویان مهارت هم باید فرا گیرند.

مؤمنی با اذعان بر اینکه در ارتباط با دانشگاه باید اتفاقاتی رقم بخورد که منجر به شغل دانشجویان در آینده شود اظهار کرد: در محتواهای درسی تغییرات زیادی ایجاد می‌شود و در حال حاضر ۴۰ درصد واحد عملی و ۶۰ درصد تئوری است و مجوزهای لازم برای ۲۰ درصد تغییر در سر فصل دروس را گرفته‌ایم.

وی با اشاره به افتتاح نمایشگاه توانمندی‌ها اذعان داشت: این نمایشگاه در دو سال یک بار در استان اتفاق می‌افتد و امسال به بهانه ۵۰ سال تأسیس فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری این نمایشگاه برگزار می‌شود.

مؤمنی یادآور شد: این نمایشگاه با مشارکت دانشکده فنی و حرفه‌ای و آموزشکده استان، امور صنفی، دستگاه‌های اجرایی، سپاه و استانداری راه اندازی شده است.

وی خاطر نشان کرد: هدف از برپایی این نمایشگاه آن است که محتواهای آموزشی را انتقال دهیم، دستاورد دانشجویان به نمایش گذاشته شود و در انتها بتوانیم از اقدامات آنها در مجموعه استفاده کنیم.

مؤمنی بیان داشت: ۳۰ غرفه در این نمایشگاه دایر است که یکی از آنها تخصصی مرکز نوآوری و شکوفایی است.

وی افزود: محصولات برخی از دانشجویان که در سال گذشته اختراع شده و تاییدیه را گرفته است امسال به فروش می‌رسد که این امر برای اولین بار و با حمایت ۷ مجموعه رقم خورده است.

کد خبر 6097180

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد