Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@03:19:31 GMT

نظام پرداختی حقوق پرستاران عادلانه نیست

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۱۷۱۰

نظام پرداختی حقوق پرستاران عادلانه نیست

حضرتی گفت: نیازمند تغییر در نظام پرداختی حقوق پرستاران هستیم چرا که اگر بیمارستانی درآمد بیشتری داشته باشد، حقوق بیشتری به پرستاران می پردازد و اگر آن بیمارستان درآمد کمتری داشته باشد، حقوق کمتری به آنها پرداخت می کند که این نظام، عادلانه نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «مریم حضرتی» در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته دولت برگزار شده بود، با تشریح فعالیت های معاونت پرستاری وزارت بهداشت گفت: بیش از 18 برنامه و دوره آموزشی برای توانمندسازی و ارتقای دانش پرستاران در کشور توسط این معاونت، برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاونت پرستاری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تدوین کارگروه پیشگیری از بیماری های غیر واگیر و توانمندسازی پرستاران از مهمترین برنامه های ما می باشد.

 

وی از تدوین شیوه نامه تشکیل ساختار آموزش سلامت به بیمار و خانواده خبر داد و افزود: تولیت آموزش به بیمار با معاونت پرستاری است که تاکنون برنامه ریزی مدونی در این خصوص وجود نداشته است ولی هم اکنون طرح آن نوشته شده و به زودی برای اجرایی شدن به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد تا همه بیماران آموزش های لازم را فرا بگیرند.

 

حضرتی با بیان اینکه تاکنون دو انجمن علمی پرستاری در کشور وجود داشته است، گفت: چهار انجمن جدید علمی پرستاری مصوب شده است تا فعالیت نمایند که ما از این به بعد شاهد فعالیت شش انجمن علمی پرستاری در کشور خواهیم بود.

 

وی از تشکیل شبکه مراقبین پرستاری خبر داد و خاطرنشان کرد: در 10 شاخص مهم پرستاری بازنگری هایی صورت گرفته است تا به صورت علمی تر در حوزه پرستاری فعالیت ها صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه بسیاری از پرستاران خواستار جدا شدن کارانه، حقوق و اضافه کاری پرستاران بودند، گفت: با ابلاغ معاونت درمان در بسیاری از دانشگاه ها هم اکنون کارانه نیروها به صورت جداگانه انجام می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه برای نگهداشت نیروهای پرستاری در مناطق محروم و مرزی چهل پانسیون پرستاری در این مناطق ایجاد می شود، گفت: این چهل پانسیون با همکاری خیرین در مناطق محروم ایجاد می شود و فعالیت های خیرین نباید فقط به ساخت بیمارستان محدود شود و در حوزه فعالیت های پرستاری نیز نیازمند همراهی و همدلی خیرین هستیم.

 

حضرتی با بیان اینکه هم اکنون 14 هزار مدیر پرستاری در کشور داریم، گفت: بخشنامه چگونگی انتخاب مدیران پرستاری به دانشگاه ها ابلاغ شده است و طی آن ویژگی های مدیران پرستاری در این طرح آمده است.

 

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه بیش از سه هزار نیروی کمک پرستار در دانشگاه های علوم پزشکی جذب شده اند، گفت: این نیروها که دیپلمه هستند با دیدن دوره های یک ساله فعالیت های کمک پرستاری را انجام می دهند که باعث شد تا فشار از روی نیروهای پرستار برداشته شود.

 

وی با بیان اینکه حدود 30 هزار پروانه صلاحیت حرفه ای برای پرستاران صادر شده است، گفت: از سال 98 صدور این پروانه ها از طریق سازمان سنجش انجام می شود.

 

حضرتی با بیان اینکه ما در زلزله کرمانشاه کمبود نیروی پرستار بحران را شاهد بودیم، گفت: برای حل این مشکل 100 نفر از پرستاران اورژانس کشور را از 10 منطقه آمایشی کشور به تهران دعوت کردیم و در سه دوره پودمانی آموزش های لازم به آنها داده شد و هم اکنون 100 پرستار برای مدیریت بحران در کشور داریم که فعالیت این نیروها در سیل امسال نیز حائز اهمیت بود.

 

وی افزود: در زمینه توانمندسازی پرستاران مناطق محروم نیز از پرستاران این مناطق دعوت کردیم تا در تهران حضور پیدا کنند و آموزش های لازم را به آنها دادیم تا توانمندسازی لازم را در این نیروها شاهد باشیم.

 

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی سال 2020 را سال پرستاری و مامایی نامگذاری کرده است، گفت: در این سال و همزمان با نشست این سازمان شاهد برگزاری نشست و کارگاه آموزشی بین المللی برای پرستاران کشور خواهیم بود.

 

حضرتی با بیان اینکه جذب 9 هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت در دستور کار قرار دارد، گفت: قرار شده است تا 75 درصد از نیروهای جذب شده از پرستاران باشند.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر عدم پرداخت هزینه های تمام فعالیت هایی که توسط پرستاران صورت می گیرد، گفت: نظام پرداخت کنونی به پرستاران مورد تایید ما نیست و ما معتقدیم این نظام باید تغییر کند و پرداخت های پرستاری به صورت عادلانه انجام شود.

 

وی افزود: هم اکنون پرداخت حقوق پرستاران مبتنی بر عملکرد آنها نیست بلکه مبتنی بر درآمد بیمارستان ها است و اگر بیمارستانی درآمد بالاتری داشته باشد، کارانه بیشتری پرداخت می کند و اگر بیمارستان درآمد کمتری داشته باشد، کارانه کمتری به پرستاران پرداخت می شود که این نظام پرداخت باید تغییر کند و ما به سمت یک نظام عادلانه برویم.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر هفته دولت عید غدیر خم روز جهانی مسجد روز جهانی مساجد مساجد غدیر شیراز روزنامه شبستان یزد پرستار نظام پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۱۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی‌ داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری انقلاب درباره حل مشکلات کارگران از سوی مسئولان، اظهار کرد: باتوجه به اینکه شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است، حمایت از کارگران که یکی از پایه‌های اساسی تولید محسوب می‌شوند، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. جایگاه کارگران همواره در فرهنگ ما گرامی حفظ شده است اما باید متوجه شرایط اقتصادی فعلی باشیم و مشکلات معیشتی کسانی که نقش اصلی در فرایند تولید را برعهده دارند، رفع کنیم.

وی افزود: ناراضیتی‌های در حوزه کارگری که بیشتر ناشی از نظام حقوق و دستمزدها و وضعیت بیمه آنان است و اگر در این بخش تصمیم‌گیری‌هایی برای بهترشدن وضعیت پرداخت‌ها انجام شود، طبیعتاً به رونق جریان تولید و سرمایه‌گذاری که به رشد اقتصادی منجر خواهد شد، کمک کرده‌ایم. مجلس دوازدهم باید نگاهی ویژه به قانون کار و نیز نظام پرداخت دستمزد کارگران داشته باشد و کمیسیون اجتماعی در این زمینه می‌تواند نقشی مفید داشته باشد.

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم ادامه داد: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر نجیب و قانع تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

فیاضی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای حل مشکل بیمه کارگران، یادآور شد: در این حوزه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول بیش از ۱۲ سال گذشته شرایطی ایجاد کرده که کارگران ساختمانی یا رانندگان تاکسی با مشکلاتی در زمینه تامین بیمه مواجه شوند و بیمه آنان کم شود یا به حداقل برسد. اگر یک کارگر از بیمه حداقلی هم برخوردار نباشد چطور می‌توانیم از حمایت از اقشار فرودست صحبت یا خود را حامی آنان معرفی کنیم؟ در این زمینه هم نیازمند اقداماتی عاجل و اثرگذار هستیم تا باتوجه به زوایای گوناگون بیمه تامین اجتماعی، وضعیتی بهتر از امروز برای آینده کارگران و دیگر اقشار مستضعف جامعه فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • قانون جامعی در مورد حقوق عامه و آزادی‌های مشروع وجود ندارد
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد