Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حسین امیدی مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس در گفتگو با بسیج، آخر مردادماه را یادآور حادثه ای در سال 1348 در جهت تخریب مسجدالاقصی دانست و اظهار داشت: این کار توسط یک گروه افراطی از مسیحیان با تحریک صیونیستها انجام شد چرا که معتقد بودند بایستی مسجدالاقصی تخریب و معبد سوم سلیمان نبی رونمایی شود، تاظهور عیسی مسیح محقق گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعدها در اجلاسی که وزرای امور خارجه کشورهای اسلامی در تهران داشتند، به دلیل این بی حرمتی و جهت بزرگداشت مسجد، یک روز را اختصاص دهند به مسجد و این شد که این روز را انتخاب کردند و بعدتر به یک هفته ارتقا پیدا کرد که برنامه های مختلفی در این هفته اجرا می شود.

به گفته امیدی، مسجدالاقصی دومین مسجد محترم در دنیای اسلام و اولین قبله مسلمین بوده و لذا این بی حرمتی به این مسجد، قضیه بسیار مهمی است، و مسلمانان نمی خواهند که این مسئله از یادها فراموش شود.

وی با تصریح بر اینکه دشمنان امروز، نمی خواهند که این مسئله زیاد مطرح شود و می خواهند که طبق عقاید تحریف شده خودشان، این مسجد مقدس را خراب کنند، تأکید کرد: اما کشور ما به دلیل توجه وافر به این مسئله و مبارزه با صهیونیست، این مسئله را به جد پیگیری می کند.

مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس اظهار داشت: در صدر اسلام و از هجرت به مدینه، پیامبر اکرم(ص) یک نهاد دینی و اجتماعی را با نام "مسجد" تاسیس کرد.

به گفته امیدی، همه ادیان و فرق و مذاهب، چه الهی و چه غیر الهی، به دنبال مکانی برای دعوت پیروان خود هستند و اجتماعات مذهبی داشته باشند و بتوانند در آن به راحتی افکار و عقاید خود را ترویج کنند.

وی ادامه داد: اسلام عزیز به دستور خداوند سبحان و با مجری گری پیامبر اکرم(ص)، مسجد را بنا نهاد و یک سنگ بنای صحیح برای ارتباط زمین و آسمان تاسیس کرد تحت عنوان "مسجد"؛ و قابل توجه است که 28مرتبه اسم "مسجد" و مشتقات آن در قرآن کریم ذکر شده است و خداوند سبحان، اهمیت این زمین و پاک و مقدس بودن و احکام علی السویه برای این مکان و احترام و تنظیف و کرامت و بزرگداشتش را به این وسیله به ما یادآوری می کند.

به گفته مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس، در لسان معصومین هم مفصل به مسئله گرامیداشت مسجد و محور قرار دادن آن تأکید شده است و لذا مسجد جایگاهش در عصر پیغمبر و بعد از آن، به عنوان محلی برای مناسبات اجتماعی رقم می خورد.

امیدی، مسجد در صدر اسلام را دارالفکر، دارالذکر، و دارالعلم دانست که سبک زندگی و حیات سالم در آن آموزش داده می شده است.

وی با بیان اینکه در زمان حال، ذره ذره از مسجد طراز اسلام فاصله گرفته ایم و تشکلاتی مثل سازمان های مردم نهاد، مجتمع های فرهنگی، فرهنگسراها، حسینیه ها در کنار مسجد قرار گرفته است، اظهار داشت: پس طبیعی است که وقتی رقبای اینچنینی برای مسجد باشد، جمعیت آن کاهش خواهد یافت اما نباید فراموش کنیم که محور همه حرکت ها باید مسجد باشد و مسجد محوری باید شعار ما باشد، چرا که زمینی پاک تر از زمین مسجد بر روی کره خاکی وجود ندارد.

مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس با اشاره به جایگاه مسجد در شکل گیری انقلاب اسلامی گفت: امام راحل(ره) در مسجد سلماسی در قم سالها تدریس می کردند و طلاب و مشتاقین از آن بهره مند می شدند و علاوه بر این، محور فعالیت و حرکت های امام، دستوراتی که می دادند، و مقابله ای که با نظام شاهنشاهی داشتند، در این مسجد بود.

به گفته امیدی، محور تحرکات و انگیزه بخشی به نیروهای انقلابی، از همین مسجد و مساجد دیگر که به عنوان یک شبکه عظیم مردمی به حساب می آید، بود.

وی نقش مساجد در شکل گیری انقلاب اسلامی را یک نقش بسیار پررنگ و تأثیرگذار دانست و گفت: بسیاری از متدینین که در زمینه امر به معروف و نهی از منکر، و مبارزه با طاغوت فعالیت می کردند، این مسائل را در مسجد می شنیدند و به صحنه اجرا در می آوردند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۳۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ هاشمی گفت: با ارائه آموزش برای آحاد مردم جامعه می‌توانیم جان انسانی را نجات دهیم و با توسعه و گسترش فعالیت‌های آموزشی برای علاقمندان در قشر‌های مختلف جامعه باید طرح «هر خانه یک امدادگر» را محقق کنیم.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گفت: هلال احمر استان زنجان در ماه مبارک رمضان اقدام به ارائه آموزش همگانی به روزه داران در مساجد کرد که هزار و ۳۴۲ نفر در ۶۴ مسجد از این آموزش‌ها بهره‌مند شدند.

وی افزود: این دوره‌ها با همراهی و مشارکت ۵۰ مربی داوطلب خانم و آقا در مساجد استان ارائه شده است.

هاشمی گفت: آموزش‌های هلال احمر در شهر‌ها و روستاها، برای کارکنان دستگاه‌های اجرایی، کارکنان شرکت‌ها، واحد‌ها و کارخانه‌های تولیدی و صنعتی، مراکز نظامی و انتظامی، مدارس، بوستان‌ها، محلات، مساجد، اعضای خانه‌های هلال، پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای و اعضای هلال احمر ارائه می‌شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: فراگیران علاقمند پس از گذراندن دوره‌های مقدماتی مورد نیاز می‌توانند از آموزش‌های تخصصی نیز بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه برای فراگیران گواهینامه صادر می‌شود، افزود: این آموزش‌های هلال احمر در شهرستان‌های زنجان، ابهر، خرم دره، خدابنده، طارم، ایجرود و ماهنشان در حال برگزاری است.


هاشمی ادامه داد: علاقمندان برای بهره مندی از آموزش‌های هلال احمر می‌توانند با مراجعه به خانه‌های هلال در شهر‌ها و روستاها، محلات، مساجد، ادارات، کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی و شرکت‌ها، دهیاری‌ها و یا با مراجعه به شعب هلال احمر در شهرستان‌ها ثبت نام خود را قطعی کنند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: علاوه بر این علاقمندان به فراگیری آموزش‌های هلال احمر می‌توانند با مراجعه به واحد آموزش شعب هلال احمر در شهرستان‌ها ثبت نام خود را قطعی کرده و وارد دوره‌های آموزشی شوند.

دیگر خبرها

  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور