Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، سیدتقی سهرابی، مدیركل صدا و سیمای فارس امروز، 2 شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با اشاره به انجام تلاش‌ها برای تولید مجموعه «خورشیدهای سه‌گانه» (سعدی، حافظ و خواجوی كرمانی) و حضور ۴۰ اساتید دانشگاه در پژوهش این کار گفت: در مهر ماه حاصل پژوهش تولید این مجموعه رونمایی می‌شود البته رایزنی‌های کنونی چندان رضایت‌بخش نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تولید مستندنگاری «احمد بن موسی(ع)» را خود به عهده گرفتیم، گفت: رغبت سرمایه‌گذار را مشاهده کردیم و در آخرین نشست با نماینده سرمایه‌گذار در حال پیگیری هستیم اما تمایل ما استفاده از عوامل داخلی است و سرمایه‌گذار نظر متفاوتی دارد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با تصریح اینکه نمی‌توانیم معطل منتظر سرمایه‌گذار بمانیم، گفت: برای ساخت مجموعه‌های «خورشیدهای سه‌گانه» هزینه‌ها چند برابر شده و باید در این زمینه با سرمایه‌گذار به توافق برسیم و در غیر صورت مجموعه‌ها به صورت تک‌تک ساخته خواهند شد.
سهرابی در خصوص پرسش یک خبرنگار مبنی بر اتهامات مالی به سرمایه‌گذار اصلی سریال خورشیدهای سه‌گانه نیز توضیح داد: برای صدا و سیما مهم‌ترین موضوع تایید و تامین سلامت مالی و کاری آثار است و در این زمینه بسیار حساسیت داریم و از آنجا که بررسی سلامت این پول‌هاست، چون رسانه ملی و متعلق به همه مردم است گاه ممکن است سرمایه‌گذار با یک تهیه‌کننده قراردادی منعقد و فیلمی تولید کنند اما صدا و سیما رسانه مردمی و نهادی رسمی و حاکمیتی است.
وی اظهار کرد: تاکنون موردی دال بر ورود پول‌های کثیف به ما نرسیده و همچنین مستندی دال بر اینکه سرمایه‌گذار خورشیدهای سه گانه مشکلاتی از این دست دارد، نرسیده است. اگر خبری در این باره به ما برسد صدا و سیما در این کار ورود نخواهد کرد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس یادآور شد: سرمایه پیش‌بینی شده برای ساخت مجموعه «خورشیدهای سه‌گانه» ۲۵۰ میلیارد تومان است.
سهرابی در ادامه سخنان خود با اشاره به موفقیت‌های اخیر صدا و سیمای فارس برای دومین سال متوالی به عنوان مركز برتر برترین‌ها در بیست و دومین جشنواره تولید مراكز صدا و سیمای كشور كه به میزبانی استان خراسان شمالی در شهرستان بجنورد برگزار شد، بیان کرد: مرکز فارس در این جشنواره پنج تندیس هدد زرین و ٥٤ عنوان برتر(٢٢ مقام اول و ٣٢ مورد رتبه دوم) را از آن خود كرد.
وی با تاكید بر اینكه كسب مقام برتر در یك جشنواره نشان از توجه بیشتر به خواسته و نیاز مردمی است، افزود: تولیدات مردم محور مورد توجه داوران قرار می‌گیرد.

 

تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم
مدیركل صدا و سیمای فارس با بیان اینكه تا رسیدن به حد مطلوب همچنان فاصله داریم، گفت: فارس دارای ظرفیت‌های فراوانی است كه باید توانمندی آن را بیش از پیش معرفی کرد.
سهرابی همچنین با بیان اینکه مرکز فارس برای صدا و سیما حائز اهمیت است و از ابتدا نیز این مرکز برای یک شبکه ملی راه‌اندازی شده بود، گفت: بنابراین در حوزه فنی در حال بروزرسانی و نوسازی تجهیزات هستیم و تا حدودی این اتفاق افتاده است، HD شدن مراکز نیز در دستور کار قرار گرفته که البته این کار هزینه زیادی را دربرخواهد گرفت.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس گفت: در آرشیو و بخش کالایی آنقدر وسایل وجود دارد که بتوان در فارس یک موزه صدا و سیما داشته باشیم. مرکز فارس مزین به آثار هنرمندان فارس شده است، همچنین دیجیتال سازی برنامه‌ها نیز آغاز شده است.

 

ساخت انیمیشن «سفرهای سعدی»
سهرابی با بیان اینکه انیمیشن دیربازده است، افزود: انیمیشین «سفرهای سعدی» در ۱۳ قسمت ۲۲ دقیقه‌ای در دست ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به اتمام برسد. در تأمین بودجه در این حوزه با مشکلاتی رو به رو هستیم به همین دلیل کارها کند پیش می‌رود.
وی اظهار كرد: جذب سرمایه‌گذار برای کارهای رسانه‌ای در فارس سخت است و خیران در این حوزه ورود نمی‌کنند، در حالی که ما دنبال قهرمان و افتخارآفرینان و تریبون دادن به آن‌ها هستیم.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس همچنین گفت: طرح شبکه دوم فارس با موضوع گردشگری به سازمان مرکزی ارائه شده اما هنوز اقدامی انجام نشده است.
سهرابی در پایان با اشاره به فرا رسیدن هفته دولت گفت: ۱۶۰ طرح در نقاط مختلف استان با هدف ایجاد عدالت رسانه در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي صدا و سيماي فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۳۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد

 سید علی روحانی معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی در برنامه صف اول گفت: انتشار اوراق اسناد خزانه اسلامی از روش‌های تامین مالی تولید است.

به گفته وی استفاده از سرمایه‌گذاری خارجی و سرمایه‌گذاری صندوق‌ها نیز در تامین مالی تولید موثر خواهد بود. نهاد اعتبار سنجی نیز در خدمت تامین مالی تولید است.

وی در مورد مجوز بدون نام برای سرمایه‌گذاری گفت: برای انجام یک فعالیت اقتصادی مجوز‌های دستگاه‌ها بدون نام گرفته می‌شود تا زمانی که سرمایه‌گذار پیدا شود، مجوز به نام آنها صادر می‌شود و حتی اگر مدیری تغییر کند، امضای او پای مجوز معتبر است.

 معاون وزیر اقتصاد در مورد کمک به وکیل برای بنگاه‌های تولید نیز گفت: با توجه به هزینه گزاف وکالت حقوقی، برای مشکل سرمایه‌گذاری وکالت هم انجام می‌شود. این قانون به هدف تامین مالی غیر تورمی کمک می‌کند و هزینه تامین مالی را کاهش می‌دهد.

معاون وزیر اقتصاد گفت: برای تامین مالی نهاد‌های تخصصی واسط فعالان اقتصاد و بانک‌ها شود. همچنین نهاد توثیق برای وثیقه گیری انواع دارایی و نیز آزاد سازی وثایق برای سهولت در تامین مالی در نظر گرفته شده است.

روحانی گفت: قانون تامین مالی و زیر ساخت به بنگاه‌های اقتصادی برای دسترسی به تامین مالی از بازار بانکی، بازار سرمایه و سایر بازار‌ها آسان می‌کند.

 به گفته وی، برای کاهش ریسک‌های معاملاتی، بحث اعتبار سنجی مهم است، سابقه تعاملات مالی افراد در این اعتبار سنجی مورد توجه قرار می‌گیرد. داشتن چک برگشتی هم جزو سوابق مالی افراد است، که این جزو سوابق اعتباری افراد محسوب می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد گفت: اعتبار سنجی برای سهولت معاملات افراد است، سابقه معاملات و خوش قولی در پرداخت اقساط مبنای اعتبار افراد است.

وی گفت: برخی بانک‌ها شرکت اعتبار سنجی مختص خود را داشتند اما تا کنون از ۳۰ درصد اعتبار افراد استفاده می‌شد، اما فرآیند شرکت‌های اعتبار سنجی را در سطح قانون در نظر می‌گیرند. قوه قضائیه، گمرک، سازمان ثبت اسناد، مالیات، فراجا و دیگر سازمان‌ها مکلف هستند، اطلاعات اقتصادی افراد را با اعتبارسنجی در اشتراک بگذارند.

 روحانی گفت: مساله امنیت اطلاعات اعتبار سنجی صرفا برای سنجش اعتبار افراد است و همه این داده‌ها در چارچوب قانون مدام (مدیریت داده‌ها و امنیت مالی) است.

معاون وزیر اقتصاد با بیان این که در قانون تامین مالی هر جا دستورالعملی لازم است، باید تدوین شود و در سه ماه به تصویب برسد.

روحانی در مورد ترکیب شورای عالی تامین مالی گفت: وزیر اقتصادی به عنوان رئیس شورا، رئیس سازمان برنامه، وزیر صنعت، رئیس سازمان بورس، رئیس بیمه مرکزی، رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی باید این دستورالعمل‌ها را در ۳ ماه تدوین و تصویب کنند.

به گفته معاون وزیر اقتصاد، این قانون به نهاد‌های وثیقه پذیر مانند بانک تکلیف می‌کند، به اندازه پرداخت سهم اقساط، وثیقه نیز آزاد شود.

روحانی در مورد فکتورینگ نیز گفت: یکی از روش‌های تامین مالی، قرارداد‌های پیمانکاری است که پیمانکار برای تامین مالی می‌تواند قرارداد خود را در بازار مالی به فروش برساند و با تامین مالی نقدینگی لازم برای تکمیل پروژه را تهیه می‌کند و نهاد مالی هم در پایان قرارداد مبل قرارداد را از دولت دریافت می‌کند.

وی در مورد ضمانت نامه بانکی نیز هم گفت: انواع ضمانت نامه گمرکی، بانکی و نهاد‌های دیگر هم برای تضمین وام‌ها می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

به گفته معاون وزیر اقتصاد، گرچه عمده تامین مالی اقتصاد از بانک‌ها بوده است، اما در سال‌های اخیر به خاطر کنترل ترازنامه بانکها، نسبت تسهیلات به تولید ناخالص داخلی در سال‌های اخیر کاسته شده است.

وی در مورد تامین مالی از بازار سرمایه، گفت: نقل و انتقال دارایی در بازار سرمایه معاف از مالیات است یا اگر افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم باشد، معاف از مالیات می‌شود.

وی یکی از راه‌های تامین مالی را جذب سرمایه‌گذاری خارجی عنوان کرد و گفت: برخی موارد مجوز‌هایی برای پرورش ماهی گرفته‌اند ولی جلب نکرده‌اند اما وقتی سازمان سرمایه‌گذاری خارجی می‌رود که مجوز را لغو کند، می‌بیند که کارگاه کار می‌کند اما حاضر به ثبت آن نیست، چون نمی‌خواهد درآمد ارزی خود را به نرخ رسمی تادیه کند، او می‌گوید برای من نمی‌صرفد که ارز خود را غیر از نرخ آزاد عرضه کنم بلکه به روشی که خود می‌دانم ارز خود را منتقل می‌کنم.

معاون وزیر اقتصاد در مورد ضمانت صادرات نیز گفت: ضمانت نامه دولتی برای صادر کننده کالا و خدمات صادر نمی‌شد، که اگر این ضمانت نامه طبق قانون جدید صادر شود، باعث رونق صادر می‌شود.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی از صدا و سیمای فارس
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پانزدهم اردیبهشت