Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید « علی آقازاده » روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی با یادآوری رونمایی از سند وضعیت زنان و خانواده استان افزود: دستگاه های اجرایی استان وظیفه دارند با تمام توان اجرای این سند را در دستور کار خود قرار دهند.

وی ادامه داد: استان مرکزی از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید در زمینه توسعه نقش زنان در مسئولیت های مختلف اقدامات مناسبی را انجام داده و همواره بهره گیری از این قشر از جامعه در استان روند روبه رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت های مناسب و زنان تحصیل کرده و کار آمد در دانشگاه های دولتی، علوم پزشکی و شهرداری های استان مرکزی، انتظار می رود از این افراد در پست های مدیریتی بیشتر بهره گیری شود.

آقازاده افزود: با وجود کاهش نرخ ازدواج در استان مرکزی، نرخ طلاق نیز در این استان در سال جاری نسبت به سال گذشته هشت درصد کاهش یافته که نیاز است فرهنگ سازی برای افزایش نرخ ازدواج و کاهش طلاق در دستور کار مسئولان استانی قرار گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به ریشه های فرهنگی و اجتماعی استان مرکزی، باید برنامه ریزی های مدونی برای کاهش نرخ طلاق تدوین شود.

استاندار مرکزی با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار برای زنان روستایی استان مرکزی گفت: ایجاد اشتغال پایدار برای زنان روستایی، احیای مجدد روستاها و کاهش مهاجرت به شهرها را به همراه دارد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: مسائل و مشکلات زنان و خانواده از جمله موضوعات و مسائل فرادستگاهی بوده و پیگیری این مشکلات نیازمند همکاری تمامی قوا، دستگاه ها و سازمان ها دارد.

«علی اکبر کریمی» افزود: سیاست های کلی نظام و ابلاغیه مقام معظم رهبری در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده دیده شده و بر این اساس، اجرای آن برای تمامی دستگاه ها و سازمان ها لازم الاجرا است.

وی ادامه داد: توجه به جامعه خانواده محور از جمله تاکید های سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده بوده و این مهم نشان دهنده آن است که توجه به مردان و زنان خارج از چارچوب خانواده به مصلحت جامعه نیست.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: بررسی مسائل و مشکلات زنان و مردان خارج از چارچوب خانواده مشکلاتی از جمله وجود خانواده های تک نفره و ازدواج های سفید را در جامعه به همراه خواهد داشت.

کریمی یادآور شد: قانون جمهوری اسلامی تسهیلاتی را برای زنان فراهم کرده است که لازم است بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: عدم اجازه حضور زنان در سر کار پس از استفاده از مرخصی زایمان موجب شده برخی از بانوان جامعه طعم مادر شدن را هرگز نچشند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: نرخ طلاق در استان مرکزی بالا بوده و بخشی از کاهشی نرخ طلاق در استان به دلیل کاهش ازدواج در این استان است.

کریمی گفت: پدیده دختران مجرد با سن بالا از جمله مشکلات روستاها کشور و استان مرکزی به شمار می رود که این مهم به دلیل نبود اشتغال در روستاها و مهاجرت مردان جوان به شهرها به وجود آمده است.

وی ادامه داد: در زمینه رفع مشکلات زنان و خانواده در طول دوره مجلس نهم، ارایه تابعیت به فرزندان مردان خارجی انجام شده و نیاز است دولت اقدامات جدی برای رفع مشکلات زنان و خانواده را در دستور کار قرار دهد.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: سند وضعیت زنان و خانواده استان مرکزی بر اساس مشکلات و در چارچوب مسائل این استان تهیه شده است.

«محمد حسینی » افزود: سندهایی که به صورت کشوری تهیه می شوند نمی توانند در زمینه رفع مسائل و مشکلات استان ها چندان موفق باشند.

وی ادامه داد: نیاز است دستگاه هایی برای نظارت بر حسن اجرای سند وضعیت زنان و خانواده استان مرکزی در استان مشخص تا این سند به نحو احسنت در استان اجرایی شود.

در این نشست با حضور معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از سند وضعیت زنان و خانواده استان مرکزی رونمایی شد.

« معصومه ابتکار» معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در سفر به استان مرکزی ضمن حضور در گلزار شهدا با نماینده ولی فقیه و امام جمعه اراک دیدار کرد و در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان مرکزی حضور یافت.

بهره برداری از مرکز نگهداری زنان آسیب دیده اجتماعی، شرکت در نشست بانوان منتخب استان، بهره برداری از موزه صنایع دستی عمارت وکیل و یازدید از بند نسوان اراک از دیگر برنامه های معاون رئیس جمهور به اراک است.

۴۹ درصد از جمعیت یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی را زنان تشکیل می دهند.

استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعت کشور بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ دارد.

۱۹۵۵/۳۰۷۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۳۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اولویت‌دار کارگران و کارفرمایان احصا و مورد رسیدگی قرار گیرد

 آیت‌الله مصطفی محامی  در دیدار مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعضای تشکل‌های کارگری و جمعی از دستگاه‌های تابعه وزارت کار در سیستان و بلوچستان اظهار کرد کرد: جایگاه کار در منظومه معارف اسلامی ویژه است و آنچه از مضامین اسلام به دست می‌آید این است که اسلام بیکاری فردی که توانایی کار را دارد نمی‌پسندد و در سیره پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) مشاهده می‌کنیم که از یک طرف کارگران را مورد تکریم قرار داده و در مقابل از فرد بیکار پرهیز دارند.

️امام جمعه زاهدان افزود: روایتی وجود دارد که یک جوانی از جلوی پیامبر اکرم(ص) عبور کرد، جوان برازنده‌ای بود، و امام از این جوان خوششان آمد، صدایش کردند و از او سوال کردند کار تو چیست؟ گفت بیکارم؛ حضرت فرمودند: سَقَطَ مِن عَینی؛ این جوان از چشمم افتاد و این نشان از اهمیت کار در معارف اسلامی است و بیکاری را نمی‌پسندند.

وی بیان کرد: در دوران امام علی(ع) نیز همین گونه بود و در زمانی که مدیریت جامعه اسلامی فراهم نبود ایشان بیکار ننشسته و اقدام به کشاورزی و حفر چاه می کرد و پس از اینکه چاه به آب می‌رسید آن را برای مردم وقف می‌کردند.

️آیت‌الله محامی ادامه داد: نامگذاری یک روز تحت عنوان کار و کارگر تنها جهت تکریم این قشر زحمت‌کش است اما نکته مهم اینست که کاری برای این افراد صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: بنده در گذشته هم عنوان کرده‌ام که باید مهمترین مشکلات حوزه کارگران و کارفرمایان احصا شود و سپس‌ هر یک از مشکلات را اولویت بندی و برای حل اولویت‌ها تلاش کنیم و با این وجود در پایان سال می‌توانیم عملکرد خود را مورد ارزیابی قرار دهیم.

ا️مام جمعه زاهدان گفت: در حال حاضر درخواست ما از مدیران و مسوولان متولی کار مشخص کردن همین اولویت‌هاست.

وی بیان کرد: گام دوم این است که کارگران و کارفرمایان به تشریح وضعیت کاری خود و میزان پیشرفت‌ها یا پس‌رفت‌ها نسبت به سال‌های گذشته بپردازند.
️نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: در کنار این مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید چند اقدام شاخصی که جهت حل مشکلات جامعه کارگران و کارفرمایان صورت گرفته را نیز بیان کنند چرا که جزئی از خدمات نظام اسلامی است.

️وی افزود: جامعه کارگران و کارفرمایان نیز باید مطالبات خود را به طور مشخص فهرست کنند تا مورد پیگیری مسوولان قرار گیرد و نتیجه پیگیری‌ها را بیان کنند و این وظیفه ذاتی دستگاه تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

آ️یت الله محامی اظهار کرد: در حال حاضر استاندار نگاه مثبتی نسبت به حوزه‌های اقتصادی دارند و از طرفی با اهتمام رئیس جمهور نسبت به سیستان و بلوچستان فضا برای پیگیری مشکلات و مطالبات جامعه کارگران و کارفرمایان فراهم است و در صورت لزوم بنده هم آمادگی لازم جهت پیگیری مشکلات را دارم و البته باید امورات به صورت کارشناسی شده به بنده ارائه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • مشکلات اولویت‌دار کارگران و کارفرمایان احصا و مورد رسیدگی قرار گیرد
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • ارتقای سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان در دستور کار قرار دارد