Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: این طرح ها در حوزه های باغی، زراعی، دام و طیور و شیلات می باشند که در ۲۹ شهرستان این استان اجرا شده اند. 

محمدرضا اورانی روز شنبه در نشست خبری با بیان اینکه برنامه‌ های هفته دولت این سازمان با شعار "کشاورزی پایدار، رونق تولید، امنیت غذایی" اجرا می‌ شود افزود: با بهره برداری از این تعداد طرح ۴۸۵۷ خانوار از مزایای آنها بهره مند شده و برای ۱۲۰۲ نفر اشتغال ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: این طرح ها شامل استخر پرورش ماهی، کانال‌ های آب، آبیاری کم‌ فشار و پرفشار، پرورش گاو شیری، پرورش دام سبک و سنگین، پرورش مرغ گوشتی، پرورش طیور و پرندگان زینتی، پرورش زنبور عسل، بسته‌ بندی مواد غذایی، کشتارگاه صنعتی طیور، پرورش ماهیان سردآبی، بسته‌ بندی تخم‌ مرغ، باغ‌ های عناب، پسته و گیاهان دارویی است.

رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه کشت دانه روغنی کلزا در ۵۰ هزار هکتار اراضی این استان یکی از اولویت های این سازمان است گفت: هم‌ اکنون نیاز وارداتی کشور به این محصول ۸۳ درصد است که با توسعه‌ های صورت گرفته ۱۱ درصد از این مقدار کاهش یافته و امسال به‌ صورت ویژه‌ در زمینه کشت کلزا فعالیت خواهیم کرد تا وابستگی به کلزا، روغن و کنجاله دیگر کشورها کاهش یابد. 

وی افزود: در تولید گندم کمبودی نداریم بطوریکه بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم و ۱۴ هزار تن بذر گندم از کشاورزان خریداری شده و ۹۴ درصد وجه این محصولات به حساب کشاورزان واریز شده است و با مدیریت درست دست دلالان نیز قطع شده و میزان خرید گندم از برآورد انجام شده بیشتر شده است. 

اورانی با بیان اینکه قیمت‌ های خرید تضمینی باید متناسب با میزان تولید باشد اظهار داشت: کمتر از یک ماه تا آغاز کشت پائیزه فرصت داریم و می‌ خواهیم قیمت‌ ها قبل از شروع کار معین شود تا کشاورز و خریدار دغدغه‌ ای در این زمینه نداشته باشند و کشاورزان بتوانند با تدارکات و پشتیبانی‌ های درست و کافی بدون دغدغه به کار خود بپردازند.

وی گفت: با توجه به اینکه ۸۷ درصد تولید زعفران کشور در این استان است و دانشگاه‌ های استان نیز در این زمینه فعال هستند هفته آینده اولین مرکز تخصصی علمی کاربردی کشور در زمینه صنعت زعفران در مشهد افتتاح می‌ شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه ۶۰ درصد زمین های زیر کشت استان مربوط به گندم، جو، پسته و زعفران است، افزود: از مجموع ۲۶۶ هزار بهره‌ بردار در این استان سطح زیرکشت ۱۰۳ هزار نفر کمتر از یک هزار هکتار و ۹۳ هزار نفر بین یک هزار تا پنج هزار هکتار است و ۸۰ درصد کشاورزان ۲۰ درصد بهره‌ برداری را دارند و طرح‌ های حمایتی ما نیز متناسب با میزان تولید است.

۷۴۹۶/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۴۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری استان تولید شود.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین در رابطه با برنامه نهاد متبوعش برای تولید تخم مرغ اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری این استان تولید شود.

وی از فعالیت ۷۶ واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه در استان قزوین خبر داد و افزود: استان قزوین رتبه چهارم تولید تخم مرغ در کشور را دارد و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی تخم مرغ در شهرستان آبیک است.

رئیس جهاد کشاورزی استان همچنین از تولید ۸ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخم‌گذار استان قزوین طی ماه اخیر خبر داد و افزود: ۸ هزار و ۷۶۰ تن تخم مرغ در فروردین ماه امسال در واحدهای مرغداری تخم‌گذار این استان تولید شده است.

عطایی با اشاره به عملیات مبارزه با آفت سن مادر تصریح کرد: مبارزه با آفت سن مادر در ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی آبیک شروع شده و این عملیات به طور دقیق در سطح ۱۰ هزار و ۲۹۵ هکتار از مزارع گندم و جو این شهرستان که قطب اصلی تولید گندم و جوی استان است، اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این میزان مبارزه انجام شده نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: همچنین اجرای طرح کشت روی پشته‌های بلند در ۴۲۶ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان البرز از دیگر برنامه‌های جهاد کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با تاکید بر اینکه در این طرح گندم و کلزا با دستگاه کشت روی پشته‌ های بلند ثابت و به صورت آبیاری تیپ انجام شده است، اضافه کرد: از این میزان ۴۰۰ هکتار به زیر کشت گندم و ۲۶ هکتار به کشت کلزا رفته است.

عطایی اضافه کرد: در این طرح ارقام هیدرومیل، نپتون، اکاپی، نیما و نفیس از لحاظ خصوصیات فنولوژیکی و عملکردی با هم مقایسه می‌شوند که تراکم بهینه و کاهش مصرف بذر حداقل تا ۵۰ درصد، هوادهی مناسب بوته‌ها و کاهش بیماری‌های قارچی از مهمترین مزایای این طرح است.

وی از اجرای طرح مبارزه با علف‌های هرز در ۱۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان آوج خبر داد و گفت: با توجه به سطح زیر کشت ۵۰ هزار هکتار گندم در اراضی کشاورزی این شهرستان پایش این مزارع توسط کارشناسان ادامه دارد.

کد خبر 751125

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور