Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همزمان با هفته دولت در مراسم رونمایی از ۶ محصول دارویی در ساوه شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم رونمایی از ۶ محصول دانش بنیان در ساوه و با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور رونمایی شد.

گروه دارویی مهبان شیمی با بهره گیری از توان متخصصان داخلی، توانسته دانش لازم برای تولید ۶محصول دارویی «منفورمین هیدروکراید، سلوکسیب، پره گابین، ویتامین A۱، اس سیتالوپرام و دیلیتازم هیدروکلراید» را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اصلی‌ترین محصول این رونمایی متفورمین هیدروکلراید نام دارد که مهمترین داروی دیابت جهان به شمار می‌رود. متخصصان این شرکت با بهینه کردن زمان تولید و بهینه سازی مقادیر حلال‌های مصرفی باعث‌افزایش کیفیت این محصول شده اند و با تولید انبوه این محصول می‌توان از خروج ۷۰میلیون دلاری ارز جلوگیری کرد.

ستاری در حاشیه این مراسم با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها از موفقیت آمیز بودن پیاده سازی برنامه‌های معاونت علمی برای مقابله با تحریم‌ها با همکاری شرکت‌های دانش بنیان درمورد محصولات خاص خبر داد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری درباره وضعیت شرکت‌های دانش بنیان نسبت به سال‌های گذشته گفت:یکی از عواملی که باعث شد شرکت‌های دانش بنیان نسبت به سال‌های گذشته از وضعیت مناسب تری برخوردار شوند مقابله با تحریم‌ها بود. شرکت‌های دانش بنیان با تکیه بر توانمندی متخصصان داخلی و بومی کردن محصولات ضمن مقابله با تحریم ها، وضعیت خود را نیز بهبود دادند.

وی با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی و حمایت از این شرکت‌ها برای مقابله با تحریم‌ها گفت:این معاونت برنامه‌های وسیعی در حوزه‌های گوناگون مانندمواد اولیه دارویی، حوزه دام و طیور آبزیان، واکسن‌های دامی و انسانی در حال پیاده سازی دارد و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را با تمام توان ادامه می‌دهد.
اشتغال ۳۰۰هزار شغل مستقیم ستاری به خدمات ارائه شده از سوی معاونت علمی پرداخت و گفت: این معاونت ۱۴۰خدمت به شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها با توجه به سرایط و نوع عملکردشان ارایه می‌دهد که برخی معافیت‌های گمرکی و مالیاتی و تسهیلات کم بهره را شامل می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره عملکرد شرکت‌های دانش بنیان در زمینه اشتغال گفت:در حال حاضر حدود ۴۵۰۰شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که توانسته اند ۳۰۰هزار شغل مستقیم ایجا‌د کنند و این جدا از شغل‌های غیر مستقیم است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در پایان ضمن اشاره به فروش ۹۰هزار میلیارد تومانی از انتظار افزایش ۳۰درصدی شرکت‌های دانش بنیان تا پایان سال خبرداد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود