Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@23:25:33 GMT

جانسون: آمریکا و چین به جنگ اقتصادی پایان دهند

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۷۵۶۷

جانسون: آمریکا و چین به جنگ اقتصادی پایان دهند

جانسون با توجه به تشدید جنگ تجاری میان ایالات متحده و چین، گفت: انگیس خواهان حذف سیاست‌های اعمال تعرفه است.

نخست وزیر انگلیس در جمع خبرنگاران گفت: لندن به خاطر رفتار‌های تلافی جویانه‌ای که میان آمریکا و چین آغاز شده، بسیار نگران است. دو کشور تعرفه واردات علیه یکدیگر وضع کرده اند؛ زیرا کاخ سفید پکن را به رقابت ناعادلانه متهم کرده و چین تلافی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جانسون افزود: این، راهی برای ادامه همکاری‌های تجاری نیست. جدا از هر چیز دیگری، کسانی که از تعرفه‌ها حمایت می‌کنند در معرض خطر تحمل سرزنش روند رکود در اقتصاد جهانی هستند.

نخست وزیر انگلیس همچنین اظهار کرد که وی در دیدار روز یکشنبه با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در مورد احتمال معامله تجاری با ایالات متحده گفت: وگو می‌کند
.
رئیس جمهوری آمریکا در پیام توییتری بامداد روز شنبه اعلام کرد: در پاسخ به اقدامات تلافی جویانه چین، آمریکا از اول اکتبر (هشتم مهرماه) تعرفه ۲۵ درصدی بر ۲۵۰ میلیارد دلار از کالا‌های چینی را به ۳۰ درصد افزایش خواهد داد.

نخست وزیر انگلیس از آمریکا و چین خواست که جنگ تجاری را پایان دهند

ترامپ در توییتر نوشت: از اول اکتبر بر ۲۵۰ میلیارد دلار از کالا‌های وارداتی از چین مالیات ۳۰ درصد لحاظ می‌شود.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: تعرفه کالا‌ها و خدمات چینی با ارزش ۳۰۰ میلیارد دلار که از اول سپتامبر (۱۰ شهریور) به مرحله اجرا گذاشته می‌شود، هم اکنون از ۱۰ درصد به ۱۵ درصد افزایش یافت.

پیش از این نیز ترامپ با انتقاد از سیاست تلافی جویانه چین، از شرکت‌های آمریکایی خواست تا جایگزین دیگری برای ادامه تجارت به جای چین پیدا کنند.

ترامپ در ادامه توییت‌ها خویش نوشت: آمریکا در سال‌های اخیر تریلیون‌ها دلار را به طور احمقانه در تجارت با چین از دست داده است. آن‌ها مالکیت معنوی ما را با نرخ صد‌ها میلیارد دلار در سال به سرقت برده اند و به دنبال ادامه این سیاست‌ها نیز هستند.

واکنش سریع و خشمناک ترامپ در حالی مطرح شد که چین، جمعه گذشته اعلام کرد؛ بر ۷۵ میلیارد دلار از کالا‌های وارداتی آمریکا تعرفه بسته است.

کمیسیون تعرفه‌های تجاری دولت چین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به اطلاعیه ایالات متحده آمریکا مبنی بر تحمیل عوارض اضافی بر واردات از چین، پکن تصمیم به اعمال تعرفه اضافی ۵ یا ۱۰ درصدی بر پنج هزار و ۷۸ قلم کالای وارداتی از آمریکا به ارزش حدود ۷۵ میلیارد دلار گرفته است.

این کمیسیون با اشاره به این که تعرفه‌ها در دو نوبت اعمال می‌شوند، تصریح کرد: دور نخست تعرفه‌ها از اول سپتامبر (۱۰ شهریور) اجرا می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه چین، پنجشنبه گذشته با اشاره به این که پکن به تدابیر تعرفه‌ای آمریکا پاسخ خواهد داد، اعلام کرد که جنگ تجاری، برنده ندارد و چین نیز به دنبال چنین جنگی نیست، اما از آن نیز ترسی ندارد و در صورت لزوم، وارد آن خواهد شد.
روابط چین و آمریکا در زمینه‌های تجاری و سیاسی به طور روزافزون تیره‌تر می‌شود؛ آمریکا از چین به عنوان کشوری یاد می‌کند که ارز ملی خود را عمداً دستکاری می‌کند و همزمان پکن واشنگتن را به مداخله در امور داخلی کشورش از جمله موضوع هنگ کنگ متهم می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بوریس جانسون دونالد ترامپ انگلیس جنگ اقتصادی آمریکا و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۷۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان

کارشناسان مسائل اقتصادی با اشاره به اهمیت و جایگاه چابهار معتقدند که این بندر یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در پی سفر هفته گذشته «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان به استان سیستان و بلوچستان ایران با هدف تسهیل تجارت و ترانزیت ایران و افغانستان؛ «سیدمحمد حسین کاظمی» استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی با اشاره بر اهمیت و جایگاه چابهار، این بندر را یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان عنوان کرد.

وی به آوا گفته است که ایران و افغانستان برای گسترش روابط اقتصادی دو طرف باید برنامه‌های شفاف و تسهیل کننده را در دستور کار داشته باشند.

این کارشناس اقتصادی مصرفی بودن اقتصاد افغانستان، نزدیکی مرزهای دو کشور همسایه و حضور حدود پنج میلیون مهاجر افغانستانی در ایران را از دلایل مهم منافع گسترش روابط میان این دو کشور عنوان کرد.

به گفته این استاد دانشگاه، استفاده از بندر چابهار، بازرگانان افغانستان را از اتکا به بنادر پاکستان که هر از چند گاهی برای آنها با مشکل مواجه می‌شود تا حدود بسیاری بی‌نیاز می‌کند و تجار‌ افغان می‌توانند محصولات خود را از طریق بندر چابهار به کشورهای هند، چین و ترکیه صادر کنند.

‌صادرات یک میلیون تن کالای معدنی از بندر چابهاربندر چابهار دروازه تجارت افغانستان با منطقه و جهانبندر چابهار؛ دروازه تجارت هند و افغانستان

وی اظهار داشت: طالبان با فراهم‌ساختن بستر امنیت می‌تواند از طریق زیرساخت‌های اقتصادی از جمله ایجاد راه‌های مواصلاتی و آگاه‌سازی سرمایه گذاران خارجی، جلب سرمایه‌گذاری کند.

کاظمی با اشاره بر این که ایران و افغانستان می‌توانند در زمینه واردات و صادرات تسهیلات گمرکی و یا کاهش تعرفه‌های گمرکی را در نظر بگیرند، افزود: جمهوری اسلامی ایران با کاهش تعرفه گمرکی برای محصولات زراعتی افغانستان می‌تواند تردد در مسیر چابهار توسط تجار افغانستان را افزایش بدهد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) با ارزش‌ترین شرکت‌ها در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا
  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند