Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر رنجبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره لزوم برخورد با مفاسد اقتصادی و ضرورت جلوگیری از فساد گفت: عزم قوه قضائیه برای مبارزه و برخورد با فساد اقتصادی و دیگر جرایمی که اتفاق می‌افتد، جدی است و مقطعی نیست.

این عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به شناختی که از روحیات آقای رئیسی دارم می‌دانم در راستای جلب اعتماد عمومی مردم، حفاظت، حراست و مراقبت از بیت‌المال برای مبارزه و برخورد با فساد عزم جدی و راسخ دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: رئیس جدید قوه قضائیه علیرغم اینکه انسانی بسیار رئوف، مهربان و از لحاظ اعتقادی و ایمانی بسیار مستحکم و قوی است؛ از نظر برخورد با مجرمان مطابق قانون عمل می‌کنند و جدی است و بعید می‌دانم  با این روندی که در پیش گرفته‌ بخواهد با کسی تسامح و تساهل داشته باشند. معتقدم حتی اجازه نمی‌دهد زیر مجموعه‌شان برخوردهای توأم با کم‌دقتی و سهل‌انگاری در برابر مجرمان داشته باشند.

نماینده مردم اسد‌آباد با بیان اینکه عده‌ای عنوان می‌کنند برخورد با مفاسد اقتصادی به دلیل نزدیکی انتخابات است، اظهار داشت: برخی می‌گویند چون انتخابات در پیش است این برخوردها شائبه سیاسی دارد، به هیچ عنوان این گونه نیست و نباید در جامعه این گمانه‌زنی‌ها را که پایه درستی هم ندارد، مطرح کنیم.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت کشور ما به گونه‌ای است که همیشه یک انتخابات پیش رو داریم، امروز هم به دلیل تجمیع هر ۲ سال یک‌بار انتخابات برگزار می‌کنیم بنابراین بحث انتخابات نیست. امسال که انتخابات مجلس تمام شود، سال بعدش انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود، بعد انتخابات خبرگان رهبری و شوراها پس مشاهده می‌کنید که در برخورد با فساد انتخابات موضوعیتی ندارد. 

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کسانی که برخورد با مفساد اقتصادی را  به سمت وسوی سیاسی می‌کشانند، حتما یک تخلفاتی در مسیر کاری‌شان دارند و می‌خواهند از انحراف مسیر برخورد با فاسدان بهره‌برداری کنند و باید گفت اتفاقا مطرح کردن چنین صحبت‌هایی دارای شائبه است.

وی ادامه داد: امروز انتظار جامعه این است که کسانی که در راستای خدمت به مردم جدی و صادق هستند و با تمام ظرفیت برای خدمت‌گذاری آمده‌اند حتما  مورد حمایت همه‌جانبه مسئولان کشور، نظام و دستگاه‌های نظارتی قرار گیرند تا بتوانند کاری از پیش ببرند. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز کسانی که در گذشته مسئولیتی را بر عهده گرفتند و به دنبال اخلال در نظام اقتصادی کشور بودند، به خوبی می‌دانند محیط برایشان ناامن شده است و دیگر به سبک و سیاق گذشته نمی‌توانند بیت‌المال را حیف و میل کنند.

وی با اشاره به اینکه برخورد قاطع با اخلالگران نظام اقتصادی و فاسدان در بین مردم خوشحالی ایجاده کرده و آنان امیدوار به دستگاه قضا شده‌اند، گفت: مردم بسیار ابراز خوشحالی می‌کنند که برخورد قاطع با فاسدان صورت می‌گیرد و این نشان از اقبال عمومی به قوه قضائیه است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: هنگامی که به حوزه‌های انتخابیه می‌رویم از مردم می‌شنویم که بسیار خوشحال هستند و این را عنوان می‌کنند که روند کاری قوه قضائیه امروز کاملا شفاف مشخص است و حتما در بهبود اوضاع کشور بسیار تاثیر خواهد گذاشت. 

وی خاطرنشان کرد: البته باید بگویم خرسندی مردم دلیل نمی‌شود ماشین نظارتی قوه قضائیه نورافکن‌هایش را برای اطراف بندازد و برخورد کند و خودش را نبیند. معتقدم این ماشین از نظر فنی باید مورد بازبینی قرار گیرد تا ایراد پیدا نکند و حرکت رو به جلویش متوقف نشود.

این عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: روشن شدن ماشین قوه قضائیه می‌تواند به اطراف نور دهد و شفاف کند و فضا را برای  مجرمان ناامن و از انحرافات جلوگیری کند.

وی ادامه داد: عملکرد درون قوه قضائیه حتما باید مورد بازبینی و ارزیابی قرار گیرد که این کار نیازمند برنامه‌ریزی است. معتقدم یاران صدیق، درستکار و سالم که در قوه قضائیه هم کم نیستند باید شناسایی شوند و مسئولیت‌های ویژه به آن‌ها داده شود تا بتوانند با یک گستره کشوری با مفساد اقتصادی برخورد صورت گیرد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اظهار داشت: فکر می‌کنم قوه قضائیه اگر در جهت مبارزه با فساد از نیروی انسانی تسویه و پالایش شده که متدین و معتقد هستند، استفاده کند قطعا نتیجه دلخواه به وجود خواهد آمد. 

وی تاکید کرد: مبارزه با فساد می‌تواند به رشد اقتصادی، افزایش تولید، کاهش بیکاری، ایجاد اشتغال، تسریع روند توسعه صادرات بی‌انجامد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قوای مجریه و مقننه هم باید خودشان را بازسازی و نوسازی کنند تا بتوانند همسنگ با قوه قضائیه با فساد برخورد کنند. 

وی گفت: البته باید خاطرنشان کرد تمامی آنچه که گفته شد منوط به این است که مردم در انتخابات‌ها چگونه رفتار می‌کنند و باید با دید جامع و کامل به پای صندوق‌های رأی بیایند تا انشاالله با شکل‌گیری مجلس و دولت آینده هم بتوانیم رو به جلو حرکت کنیم و هم ارتقاعی در سطح مدیران این مجموعه‌ها داشته باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مفاسد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۸۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - آرزو کرمی: بعد از تصویب قانون اساسی و تأیید آن در همه پرسی سال ۱۳۵۸، تکمیل ساختار سیاسی کشور با برگزاری انتخابات و تشکیل مجلس که از ارکان مهم نظام جمهوری اسلامی ایران بوده در دستور کار قرار گرفت و انتخابات نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۴ اسفند همان سال برگزار شد و از آن زمان تاکنون دوازده دوره آن برگزار شده است.

در برخی از این دوره‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی به‌دلیل عدم کسب ۲۰ درصد از مجموع آرا توسط فرد منتخب در مرحله اول، به دور دوم کشیده شده است که نمونه آن انتخابات ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در برخی از حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور بود.

یکی از این حوزه‌های که انتخابات مجلس شورای اسلامی در آن به دور دوم کشیده شد حوزه انتخابیه شهر کرمانشاه است.

استان کرمانشاه با دارا بودن ۱۴ شهرستان تابعه جمعیتی بالغ بر ۲ میلیون نفر در را خود جای داده است و هشت کرسی سبز رنگ مجلس شورای اسلامی نمایندگی این جمعیت را عهده دار است. این هشت کرسی در گستره ۶ حوزه انتخاباتی این استان تقسیم شده که سهم حوزه شهرستان کرمانشاه ۳ کرسی و مابقی از هر حوزه یک کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.

انتخابات دور اول مجلس شورای اسلامی اسفند سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های انتخاباتی استان کرمانشاه در حالی به پایان رسید که از ۶ حوزه تکلیف پنج حوزه انتخابیه مشخص و نمایندگان منتخب مردم در این حوزه‌ها به بهارستان راه یافتند و در تنها حوزه باقی مانده یعنی حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه که شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، سر فیروزآباد، ماهیدشت و کوزران می‌شود، تنها تکلیف یک کرسی مشخص شد و رقابت برای تصاحب ۲ کرسی باقی مانده به دور دوم کشیده شد.

انتخابات دور نخست مجلس در کرمانشاه

در دور اول این انتخابات از مجموعه ۲۴۳ هزار و ۷۴۵ رأی مأخوذه محمد رشیدی با کسب حد نصاب آرا به تعداد ۶۱ هزار و ۵۸ رأی برای بار دوم به عنوان منتخب مردم شهرستان کرمانشاه مستقیماً به بهارستان راه یافت و دیگر کاندیداها به ترتیب بیشترین آرا کسب شده؛ عبدالرضا مصری با ۴۷ هزار و ۶۷۱ رأی، فضل الله رنجبر با ۳۴ هزار و ۱۳۸ رأی، جهانبخش امینی با ۳۱ هزار و ۷۸۲ رأی و ابراهیم رحیمی زنگنه با کسب ۲۹ هزار و ۹۸۶ رأی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه به دور دوم راه یافتند تا تکلیف ۲ کرسی باقی مانده از بین این چهار نفر مشخص شود.

تعیین زمان برگزاری دور دوم انتخابات بر اساس قانون بر عهده وزارت کشور است که با هماهنگی شورای نگهبان زمان انجام مرحله دوم انتخابات را ظرف مدت یک‌ماه پس از اعلام نتیجه مرحله اول و تأیید صحت انتخابات توسط شورای نگهبان، تعیین و اعلام می‌کند. بر این اساس با اعلام زمان برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه همزمان با حوزه‌های راه یافته به دور دوم در سراسر کشور در ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، فعالیت‌های تبلیغاتی کاندیداهای راه یافته به دور دوم کم کم ساماندهی و شکل گرفت تا با آغاز رسمی این فعالیت‌ها از ۱۳ اردیبهشت ماه مصادف با بامداد پنجشنبه هفته گذشته شکل پُر رنگ‌تری به خود بگیرد.

با گذشت چهار روز از زمان رسمی آغاز تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به دور دوم، چهره شهر کرمانشاه با آذین‌بندی به بنرها و پوسترها انتخاباتی شده و حتی با وجود بارش‌های سیل‌آسا شور و شوقی فراتر از آنچه انتظار بود فضای این حوزه انتخاباتی را در بر گرفته است.

این چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم با راه‌اندازی ستادهای انتخاباتی در معبر اصلی شهر کرمانشاه معرفی خود و برنامه‌هایشان را در معرض دید مردم قرار داده و با حضور در میان هواداران خود در ستادها و محافل انتخاباتی به‌صورت چهره به چهره برنامه‌هایشان را برای رفع مشکلات و معضلات همشهریان‌شان تشریح می‌کنند.

در کنار این فضا، تبلیغات در فضای مجازی از جمله پیام رسان‌های گروهی بر داغی تنور رقابت انتخاباتی این چهار کاندیدا افزوده و به فضای انتخاباتی را رنگ و بویی دیگر داده است تا سرانجام با پایان این رقابت و برگزاری یک انتخابات پر شور در ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، پرونده برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه بسته شود.

رصد دقیق رفتار تبلیغاتی کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه

رئیس دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به آغاز تبلیغات رسمی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه شهرستان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با دقت همه رفتارهای تبلیغاتی چهار کاندیدای این حوزه مورد رصد قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسن مفید اظهار کرد: بر اساس قانون جدید انتخابات همه رفتارهای تبلیغاتی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی رصد می‌شود.

وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه بی‌اخلاقی و جرمی که ناقص صلاحیت کاندیداها باشد پرونده جرم انگاری تشکیل شده و پرونده آن کاندیدا به شعبه خاص جرایم انتخاباتی استان کرمانشاه ارجاع داده می‌شود.

فرآیند رأی‌گیری در کرمانشاه الکترونیکی است

فرماندار کرمانشاه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه این شهرستان تنها ۲ نفر به بهارستان راه می‌یابند، گفت: تبلیغات رسمی این دوره از انتخابات از بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.

محمدرضا آمویی اظهار کرد: این تبلیغات رأس ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه مصادف با ۲۰ اردیبهشت ماه یعنی ۲۴ ساعت قبل از برگزاری انتخابات پایان می‌یابد.

وی با اشاره به تعداد شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمانشاه، افزود: تعداد ۶۴۵ شعبه اخذ رأی شامل ۵۴۵ شعبه شهری و ۱۰۰ شعبه روستایی برای دور دوم انتخابات در نظر گرفته شده است.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه این انتخابات در هشت حوزه انتخاباتی کشور به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، گفت: بر اساس ابلاغ وزارت کشور فرآیند برگزاری انتخابات در دور دوم این انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه کاملاً الکترونیکی است و شهروندان به راحتی می‌توانند رأی خود را ثبت کنند.

آمویی با اشاره به اسامی کاندیداهای راه یافته به دور دوم، خاطر نشان کرد: کد انتخاباتی برای این چهار کاندیدا به ترتیب حروف الفبا جهانبخش امینی کد ۱۱، ابراهیم رحیمی زنگنه کد ۲۲، فضل الله رنجبر کد ۳۳ و عبدالرضا مصری کد ۴۴ در نظر گرفته شده است.

وی با قدردانی از مردم متعهد و ولایتمدار کرمانشاه، ابراز امیدواری کرد که در این دوره نیز شاهد مشارکت حداکثری و حضور پر شور و شعور مردم در پای صندوق‌های رأی باشیم.

کد خبر 6097637

دیگر خبرها

  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود