Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، محسن ضرابی، با اشاره به ظرفیت کشور عمان و سهم کشورمان از واردات 28 میلیارد دلاری این کشور اظهار کرد: یکی از نکات قابل توجه در تجارت با عمان ظرفیت این کشور است؛ عمان کشوری است با جمعیت 4.6 میلیون نفری، که پایگاه بسیار خوبی برای صادرات کالاهای ایرانی است؛ واردات کالا به عمان سالانه بالغ بر 28 میلیارد دلار است که سهم ایران از این رقم، حدود 728 میلیون دلار است و قطعاً سهم ما از این رقم می‌تواند بیشتر باشد، لذا باید بررسی کنیم که از این رقم 28 میلیارد دلار کالایی که به عمان وارد می‌شود، در کدام‌یک از آن‌ها ما مزیت تولید داریم و نسبت به صادرات آن به عمان اقدام کنیم تا سهم‌مان را از بازار عمان افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان گفت: نکته دوم آن است که ما در منطقه خودمان کشورهایی را داریم که بازارهای بسیار خوبی هستند ولی ما به‌دلیل مشکلاتمان در روابط سیاسی با این کشورها، قادر به دسترسی به بازارهای آن‌ها نیستیم، که عمان پایگاه خوبی برای صادرات مجدد کالاهایمان به این کشورها است.

وی روابط عمیق و قدیمی عمان و کشورهای آفریقایی را یکی دیگر از ظرفیت‌های این کشور برای صادرات کالاهای ایرانی به آفریقا دانست و گفت: نکته سوم روابط تجاری دیرینه عمان با کشورهای آفریقایی است که این روابط تجاری دیرینه این امکان را به ما می‌دهد تا صادرکنندگان ما بتوانند از طریق عمان بهتر و راحت‌تر با کشورهای آفریقایی مرتبط شوند.

ضرابی ادامه داد: در کشورهای آفریقایی مشکلی که داریم این است که خریدهایشان نقدی نیست و با توجه به اینکه به‌دلیل تحریم‌ بانک‌های ایرانی، امکان دریافت ال‌سی یوزانس و دریافت بلندمدت وجه کالاهای صادراتی را نداریم، عملاً نمی‌توانیم با رقبای چینی و ترک رقابت کنیم ولی اگر صادرات کالاهای ما به این کشورها از طریق عمان انجام شود، تحت عنوان شرکت‌های عمانی امکان دریافت ال‌سی یوزانس برایمان فراهم می‌شود، لذا صادرات ما از طریق عمان، بازار بزرگتری در آفریقا را در دسترس صادرکنندگان ایرانی قرار می‌دهد.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان، روابط سیاسی بسیار خوب عمان و ایران و همچنین قرارداد موافقتنامه تجارت آزاد این کشور و 16 کشور آسیایی، آفریقایی، آمریکایی و اروپایی را از دیگر مزیت‌های موجود در ارتقاء تعاملات اقتصادی با کشور عمان دانست و خاطرنشان کرد: نکته چهارم این است که عمان رابطه سیاسی بسیار خوبی با ایران دارد؛ علاوه بر آن، عمان قرارداد FTA (موافقتنامه تجارت آزاد) با 16 کشور عربی ــ آفریقایی، آمریکا، سنگاپور و 4 کشور اروپایی سوییس، لیختن‌اشتاین، نروژ و سوئد دارد و این بدان معنی است که ما می‌توانیم محصولات تولیدی و کالاهای خودمان را از طریق عمان با تعرفه گمرکی صفر به این کشورها صادر کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت عمان صادرات توسعه تجارت بازار عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۱۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید بدر بن حمد البوسعیدی وزیر خارجه سلطنت عمان طی تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص موضوعات روابط دوجانبه و تحولات اخیر در غزه گفتگو و رایزنی کرد.

دو طرف در این تماس تلفنی آخرین روند مناسبات دو کشور در زمینه‌های مختلف را مورد گفتگو قرار داده و بر تداوم مسیر کنونی در توسعه روابط تاکید کردند.

وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و عمان همچنین تحولات اخیر در نوار غزه را مورد بررسی قرار داده و بر ضرورت پایان یافتن جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین، آتش بس فوری، آزادی اسرا و ارسال کمک‌های انسانی برای مردم غزه تاکید کردند.

کد خبر 6099731 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی