Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: عملیات سم پاشی بیش از 250 کانون پرخطر مالاریا از ابتدای امروز در شهرهای سراوان وسوران آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت‌.

به گزارش ایسنا-‌ دکتر سید مهدی طباطبایی بابیان این مطلب که مالاریا مهم‌ ترین بیماری انگلی و یکی از مسائل مهم بهداشتی تعدادی از کشورها بخصوص کشورهای گرمسیری دنیا است‌، خاطرنشان کرد: عملیات سمپاشی ابقایی کانون‌های پرخطر مالاریا در مناطقی که احتمال شیوع مالاریا در آن بیشتر است، هرساله بصورت محوری در دومرحله در استان سیستان وبلوچستان اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمامی اتباع کشورهای همسایه به محض ورود از نظر ابتلا به بیماریهای واگیر مورد بررسی قرار می گیرند و در صورت هرگونه علائم مشکوکی سریعا تحت درمان قرار می گیرند.

وی افزود: بیش از 30 هزار مورد نمونه برداری از افراد مشکوک به مالاریا در این مدت درحوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام که 47 مورد مالاریا از همین طریق شناسایی و بلافاصله اقدامات درمانی برای آنان آغاز شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اشاره به اینکه با تلاش تمامی دست اندرکاران سلامت به حذف مالاریا نزدیک شده ایم و در چند سال اخیر موفقیت‌ای زیادی را در زمینه کاهش مالاریا کسب کرده ایم و از سال 92 هیچ مرگ ناشی از مالاریا نداشته ایم ولی همچنان تمام فعالیت های حذف مالاریا شامل‌ لاروکشی و آموزش گروه های هدف با قوت در تمام مناطق استان در ‌حال انجام است و ‌انتقال محلی مالاریای فالسیپارم نسبت به سال گذشته 75 درصد کاهش یافته است.

دکتر طباطبایی افزود: کاهش 62.5 درصدی موارد فالسیپارم، کاهش 27 درصدی موارد ایرانی مالاریا و کاهش 10 درصدی کانون‌های فعال مالاریا از دستاوردهای خوب در طی یکسال گذشته است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مالاریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • توصیه های هواشناسی کشاورزی