Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه سلیمان پاک سرشت با معاون وزیر کار و امنیت اجتماعی روسیه و رئیس مسابقات جهانی فدراسیون روسیه،گفت وگوهایی درباره عملیاتی کردن مفاد یادداشت تفاهم کمیسیون اقتصادی مشترک دو کشور در خردادماه سال جاری صورت گرفت و پاک سرشت در آن تحولات و پیشرفت های چند سال اخیر کشور روسیه در زمینه آموزش های فنی و حرفه ای را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد دو کشور بتوانند در زمینه توسعه این آموزش ها همکاری نزدیکی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح محورهای مورد علاقه ایران در این همکاری ها، بر موضوعاتی چون مدیریت و برگزاری مسابقات ملی و جهانی، سنجش مهارت و صلاحیت نیروی کار، آموزش مربیان و مبادله تجربیات در زمینه آموزش مهارت هایی مرتبط با فناوری های جدید تاکید کرد

در ادامه این دیدار نیکول وکولوف معاون وزیر کار و امنیت اجتماعی روسیه، همکاری های دوجانبه طی دو سال اخیر در محور مسابقات جهانی را مطلوب ارزیابی و ابزار امیدواری کرد: با توجه به روابط مثبت و دوستانه دو کشور، از ظرفیت کمیسیون همکاری مشترک ایران و روسیه برای توسعه آموزش های فنی و حرفه ای استفاده شود. 

وی موضوع توسعه مهارت های دیجیتال به نسل جوان را در کشور روسیه یک اولویت اساسی معرفی و آمادگی آن کشور را برای توسعه همکاری ها در زمینه انتقال و سنجش این مهارتها با کشورمان اعلام کرد.

الکسی اورازوف رئیس مسابقات جهانی فدراسیون روسیه نیز آمادگی خود را برای انتقال تجربیات آن کشور در برگزاری مسابقات ملی و آمادگی مسابقات جهانی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اعلام کرد.

تیم اعزامی سازمان آموزش فنی و حرفه ای ایران حاضر در چهل و پنجمین دوره مسابقات جهانی مهارت که با حضور ۶۳ کشور و ۵۲ رشته در شهر کازان روسیه در حال برگزاری است، در ۱۲ رشته به رقابت می پردازد.

نمایندگان کشورمان تا هفتم شهریور با حریفانی از ۶۳ کشور به رقابت خواهند پرداخت.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۲۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اهمیت همکاری‌های مسکو و باکو در این زمینه، از همه کشورها دعوت کرد تا در گسترش هرچه بیشتر کریدور حمل و نقل شمال-جنوب مشارکت داشته باشند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از همه کشورها دعوت کرد تا کریدور حمل و نقل شمال-جنوب را توسعه دهند.

پوتین در دیدار با سازندگان و کارگران کهنه‌کار بزرگراه اصلی بایکال- آمور، به همراه الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان که در مسکو بسر می‌برد، به مناسبت بزرگداشت پنجاهمین سالگرد آغاز ساخت آن، تاکید کرد: یکی دیگر از زمینه های همکاری‌های سازنده بین روسیه و آذربایجان امروز با مقیاس و اهمیت تاریخی این بزرگراه مطابقت دارد. صحبت بر سر توسعه کریدور حمل و نقل شمال-جنوب است که در واقع دریای شمال روسیه را به خلیج فارس متصل می‌کند.

وی تاکید کرد: کریدور شمال-جنوب باید به نمونه‌ای از همکاری‌های گسترده بین المللی تبدیل شود. صحبت بر سر شکل گیری مسیرهای لجستیکی جدید برای توسعه اقتصادی و اجتماعی شتابان کشورهای منطقه اوراسیا و جنوب جهانی است که برای همه اهمیت دارد. رئیس جمهور تاکید کرد که مسکو از همه کشورهای علاقه مند برای مشارکت در این پروژه دعوت به همکاری می‌کند. 

پوتین بزرگراه اصلی بایکال- آمور را جاده آینده نامید و یادآور شد که این مسیر  تجسم کار عظیم و شجاعت 2 میلیون جوان بسیار کوشا از سراسر جمهوری‌های اتحاد جماهیر شوروی است که پروژه‌ای به معنای واقعی کلمه منحصر به فرد را انجام دادند که در تاریخ جهان مشابهی نداشت.

در بحث مربوط به اهمیت کریدور شمال-جنوب برای روسیه، کارشناسان به این نکته اشاره می‌کنند که در اوایل دهه 2000، غرب متوجه شد که این کریدور روسیه را از مسیرهای اطراف اروپا و در امتداد کانال سوئز مستقل خواهد کرد و می تواند چهره  تجارت جهانی را به ضرر کشورهای غربی تغییر دهد. در این راستا، طی 22 سال گذشته، غرب هر کاری که ممکن بوده را برای تضعیف کریدور حمل و نقل بین المللی انجام داده است: جنگی را در افغانستان به راه انداخت، درگیری فلسطین و اسرائیل را سازماندهی کرد و حتی ایران و پاکستان را به داخل آن کشاند تا بتواند از توسعه این کریدور جلوگیری کند.

اهمیت کریدور شمال-جنوب برای ارمنستان، ایران، هند و روسیهبایرام اف: کریدور شمال-جنوب با مشارکت روسیه، ایران و آذربایجان به نفع همه منطقه استتاکید روسیه بر اجرای کریدور شمال-جنوب به عنوان اولویت اول حمل و نقل این کشور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • دعوت پوتین از کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب