Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس این کنفرانس در آیین گشایش این رویداد علمی، هدف از برگزاری این همایش را بسترسازی علمی و فنی برای تولید محصول سالم و ایجاد شرایط کشاورزی پایدار و حفظ منابع طبیعی و محیط زیست عنوان کرد.

اکبر قویدل، کشاورزی ارگانیک را ضرورت زندگی امروزی عنوان کرد و افزود: امروزه تولید محصول سالم و کشاورزی پایدار دغدغه جوامع و کشورهای مختلف است و این نوع کشاورزی از هر دو بعد، کشاورزی استراتژیک و آینده‌نگر محسوب می‌شود و همه کشورها و ایران به این موضوع توجه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حذف کاغذ و پوستر در مراحل برگزاری این همایش گفت: در این راستا تمامی مراحل اطلاع رسانی این همایش به شکل اینترنتی و الکترونیک انجام شده و همه مقالات ارائه شده در این کنفرانس نیز به صورت اینترنتی قابل دسترس است.

وی از حضور ۲ کارشناس صاحب نظر حوزه کشاورزی ارگانیک از کشور ترکیه در این کنفرانس خبر داد و بیان کرد: علاوه بر این، چند شرکت کننده نیز از کشورهای آفریقایی در این همایش علمی حضور یافته‌اند.

معاون پژوهشی و فناروی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این همایش، برگزاری همایش‌های علمی را از جمله عوامل مهم در توسعه عنوان کرد و گفت: این کنفرانس در صدد است تا شرایط هم افزایی دانش و یافته‌های نو در عرصه کشاورزی نوین را فراهم کرده و موجب آشنایی دانشجویان و صحاب نظران حوزه کشاورزی و ایجاد انگیزه و خودباوری برای فعالیت‌های در آینده شود.

ابوالفضل بضاعت پور افزود: این همایش همچنین در صدد طرح مشکلات محلی و بررسی راه‌حل‌های افزایش ارتباط بین جامعه و دانشگاه است.

معاون امور اقتصادی استانداری اردبیل نیز در این همایش استان اردبیل را از جمله مهمترین قطب‌های کشاورزی در ایران عنوان کرد و گفت: این استان به رغم این که حدود یک درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده ولی بیش از چهار درصد محصولات کشاورزی ایران را تولید می‌کند.

ارژنگ عزیزی با اشاره به تولید محصول کشاورزی چهار برابر بیشتر از نسبت خاک استان در ایران بیان کرد: برگزاری این همایش موجب فراهم شدن بستر علمی تولید اثربخش در حوزه کشاورزی استان اردبیل خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این همایش دو روزه با اشاره به تولید بیش از ۴.۵ میلیون تن انواع محصول کشاورزی، دامی و باغی در این استان گفت: استان اردبیل به علت تنوع اقلیمی یک کشور کوچک و کامل در عرصه کشاورزی محسوب می‌شود.

خلیل نیکشاد افزود: حدود ۲۳۰ هزار هکتار از ۷۷۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان اردبیل آبی است و در اغلب مناطق این استان بیشتر محصولات زراعی و باغی تولید می‌شود.

وی تعداد بهره‌برداران بخش کشاورزی استان اردبیل را ۱۲۰ هزار نفر اعلام و بیان کرد: ۲۹ درصد مشاغل استان در حوزه کشاورزی ایجاد شده و بالای ۳۵ درصد از تولید ناخالص استان مربوط به بخش کشاورزی استان است.

نیکشاد، جایگاه استان اردبیل در تولید محصولات کشاورزی ارگانیک و سالم را در سطح ملی مناسب خواند و گفت: میزان مصرف سموم کشاورزی در سطح جهان ۱.۲ کیلوگرم در هر هکتار و در سطح ملی نیز ۶۰۰ گرم در هر هکتار است در حالی که این میزان در استان اردبیل کمتر از ۴۰۰ گرم است.

وی از آغاز مدیریت تلفیقی آفات در سطح ۱۲۱ هزار هکتار از مزارع استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: ۲۵۹ کارشناس کشاورزی برای تولید محصول ارگانیک و سالم با سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همکاری دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین با اشاره به فعالیت ۶ کلینیک گیاه پزشکی در سطح این استان اضافه کرد: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی استان استفاده از کودهای آلی و بیولوژیک و رفتن به سوی تولید محصول پاک و سالم است.

وی افزود: ۳۲ گونه محصول کشاورزی در استان اردبیل تولید می‌شود که ۴۰ درصد آنها به صورت محصول پاک روانه بازار مصرف می‌شود.

نیکشاد همچنین با اشاره به نصب دستگاه‌های تحلیل خطر و استفاده از فناوری‌های روز و علمی در تولید محصول، خواستار ارتقای فناوری مبارزه شیمیایی و بیولوژیک در بخش کشاوزی استان اردبیل شد و بیان کرد: باید به سمت تولید محصول پاک و سالم از طریق برقراری استانداردهای اجباری، اختیاری و تشویقی باشیم.

وی بر ضرورت استفاده از دانش و فناوری تولید محصولات ارگانیک با ویژگی‌های ژنتیکی سالم تاکید کرد و گفت: علاوه بر این استفاده از دانش هواشناسی علمی برای بالا بردن بهداشت و سلامت تولید محصول و نیز فرهنگ سازی مصرف و رصد و پایش علمی بر روی عوامل خسارت‌زا و انجام تحقیقات تقاضامحور و با نگاه به اصل عرصه و تقاضا ضروری است.

به گزارش ایرنا، در این کنفرانس ۲ روزه علاوه بر ارائه مقالات در حوزه تولید محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک با هدف ارتقای امنیت و سلامت مواد غذایی، راه‌های تولید اقتصادی محصولات ارگانیک نیز بررسی می‎شود.

فردا در پایان این همایش علمی، ضمن صدور بیانیه علمی از طرف دبیرخانه، از برگزیدگان مقالات علمی ارائه شده در پنل‌های تخصصی این کنفرانس تخصصی تجلیل به عمل می‌آید.

۱۹۰۵/ ۱۲۵۷

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر بخش کشاورزی جهان سازمان جهاد کشاورزی استان کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۳۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود

رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به مدت ۲ روز در دانشگاه حضرت ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) رفسنجان امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشستی با حضور رئیس انجمن نانوفناوری ایران، دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی ایران، رئیس و معاون پژوهش و فناوری و دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهای برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم جهت برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

وی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، افزود: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

مالک نادری رئیس انجمن نانوفناوری ایران هم در این جلسه با اشاره به برگزاری دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در روزهای دهم و یازدهم بهمن به میزبانی دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس، تصریح کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی آن دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

در ادامه علی ایرانمنش دبیر انجمن‌های علمی ایران نیز گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چندین سال در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده است، خاطر نشان کرد: این انجمن در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده است، توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و برگزاری این کنفرانس در رفسنجان نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

در این نشست هم‌چنین تفاهم‌نامه‌ای بین انجمن نانوفناوری ایران و دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) رفسنجان در راستای برگزاری کنفرانس امضا شد.

کد خبر 747648

دیگر خبرها

  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • موزه‌ها روایتگر هویتی ملت‌ها هستند
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • نقش موزه‌ها در حفظ هویت ملی موثر است
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل آغاز شد