Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیما سادات لاری روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته دولت برگزار شد؛ اظهار داشت: سیاست های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جهت سیاست های دولت یازدهم اجرا می شود.

فضای باز سیاسی سبب اعتمادسازی می شود

وی افزود: امنیت دانشگاه ها؛ حذف فضای امنیتی؛ توسعه فعالیت های سیاسی در چارچوب قوانین؛ استقرار فضای شادی و نشاط؛ اقدامات فرهنگی متنوع؛ برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و تضارب آراء و فراهم سازی امکانات رفاهی؛ از جمله این سیاست ها به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاری با تاکید بر فضای باز سیاسی در دانشگاه ها گفت: انجام این مهم سبب اعتمادسازی و گسترش تعامل در مراکز آموزش عالی کشور است. 

لاری تصریح کرد: همچنین حفظ سلامت روحی و جسمی دانشجویان به عنوان متولیان سلامت در جامعه از طریق توسعه فعالیت های ورزشی و ارتقاء اقدامات مشاوره روان از دیگر سیاست های مؤثر این معاونت محسوب می شود.

وی با اشاره به رشد ١۵۶ درصدی مشارکت دانشجویان ادامه داد: افزایش شمار تشکل ها و کانون های دانشجویی، گسترش مشارکت ها، تثبیت فعالیت های دانشجویی و همچنین کیفی سازی از طریق آموزش فعالان فرهنگی و اجتماعی نیز از دیگر اقدامات اساسی این سازمان است.

وی افزود: تعامل با سازمان‌های فرهنگی تأثیرگذار در داخل و خارج از دانشگاه ها نظیر حراست، قوه قضائیه و وزارت اطلاعات و تکیه بر اشتراکات نیز از سیاست های آتی این معاونت است.

لاری با بیان این‌که باب گفتمان و تعامل باید در دانشگاه ها نیز باز شود؛ خاطرنشان کرد: تحریم های اقتصادی کشور نیز باید یک فرصت برای حضور هر یک از طیف ها و گرایش‌های سیاسی باشد.

سرانه دانشجویی پاسخگوی هزینه علم آموزان نیست

وی ادامه داد: در شرایط کنونی با افزایش هزینه‌ها بودجه های دانشگاهی کاهش یافته و بر این اساس تأمین امکانات رفاهی، خوابگاهی و تغذیه دانشجویان نیز با دشواری روبه‌رو شده است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: سرانه هر دانشجو در سال گذشته برابر با ٣ هزار و ۲۰۰ تومان برآورد شده بود که این رقم بی تردید پاسخ‌گوی هزینه علم آموزان نیست.

به گفته وی بازسازی و نوسازی سراهای فرسوده دانشجویی و تکمیل پروژه های خوابگاهی نیز از دیگر چالش های مراکز آموزش عالی به شمار می رود.

لاری با اشاره به ۲۱ پروژه خوابگاهی تاکید کرد: در زمان حاضر ۳۰ درصد از پروژه های خوابگاهی به مرحله اجرا رسیده است؛ ۲ سرای دانشجویی تکمیل و ۱۸ سرای دانشجویی دیگر نیز به علت کمبود اعتبارات به مرحله اجرا نرسیده است.

ادامه دارد...

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارآمدی دولت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد در نشست خبری این دانشگاه که ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه شاهد در سال ۱۳۶۹ با دستور امام خمینی تاسیس شد. این دانشگاه در ابتدا در چند رشته محدود فعالیت خود را آغاز کرد. قبلا دانشکده‌ها در سطح شهر پراکنده بودند و سپس همه تجمیع شده و در مجاورت مرقد امام خمینی مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟

وی افزود: این دانشگاه هم‌اکنون ۱۰ دانشکده دارد که ۴ دانشکده در حوزه پزشکی و ۶ دانشکده در حوزه‌های هنر، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، فنی-مهندسی و ... فعالیت می‌کنند. همچنین دانشکده داروسازی در حال تاسیس است. این دانشگاه هم‌اکنون ۳۸ رشته کارشناسی، ۴۰ رشته دکتری و ۲ رشته دکتری عمومی در پزشکی و دندانپزشکی دارد.

چلداوی خاطرنشان کرد: دانشگاه شاهد هم‌اکنون ۶ هزار دانشجو دارد. ۲ سال از فعالیت ما در دانشگاه شاهد می‌گذرد. اقدامات مهمی در این ۲ سال انجام شده است. برای مثال بودجه پژوهشی دانشگاه ۱۰ برابر شده است. پژوهش در اغلب دانشگاه‌ها به شدت مظلوم است. پژوهانه استادان هم ۱۰ برابر شده است‌. همچنین آزمایشگاهی با هزینه ۵ میلیارد راه‌اندازی شده است که دانشگاهیان می‌توانند از ابرکامپیوتر این آزمایشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه شاهد گفت: فرآیندهای مالی گرنت تسریع شده است. ۲۰ میلیون کمک هزینه خرید لپ تاپ به استادان اعطا کردیم. قراردادهای ارتباط صنعت در ۲ سال، ۱۷ برابر شده و مبلغ آن‌ها هم ۱۴ برابر شده است.از نظر پژوهشی رشد ۲ برابری داشته‌ایم. همچنین هزار متر مربع مرکز نوآوری راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در زمینه فرهنگی دوره‌های مختلفی برای دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار کرده‌ایم. برای مثال اردوهای راهیان نور و مشهد مقدس برکزار شده است. تحولاتی که در حوزه فرهنگی داشتیمدر ۲ شاخص فرهنگی بوده است که شامل سرانه فرهنگی و بودجه فرهنگی می‌شود، رتبه اول دانشگاه‌های گروه ب وزارت علوم را کسب کردیم. پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت غیرمتمرکز است، به این معنا که ۴ برابر ظرفیت دانشگاه‌ برای مصاحبه به ما معرفی می‌شود. دو مرحله مصاحبه در این دانشگاه انجام می‌شود. ولایتمداری از مهم‌ترین فاکتورهای مصاحبه است. دانشگاه شاهد ملجأ و ماوای خانواده‌های ارزشی است که تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاهی با سطح علمی خوب و محیط ارزشی پرورش داده شوند. در این سال‌ها فقط پذیرای دخترانی بوده‌ایم که به انتخاب خودشان حجاب برتر را انتخاب کرده‌اند.

وی تاکید کرد: سرانه مقالات بین‌المللی به ازای هر استاد، ۱.۵ است‌. ۳۴۴ عضو هیئت علمی در این دانشگاه مشغول به کار هستند. سرانه مقالات ISC، عدد ۱۵.۱ است که حدود ۵ هزار و ۳۰۰ مقاله می‌شود. تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد خوابگاه متاهلی نداشت. در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و مراحل نقشه‌برداری خوابگاه متاهلی در محوطه این دانشگاه در حال انجام است. دانشگاه شاهد سیاست‌زده نیست؛ اما منفعل هم نیست. این که دانشجویان دانشگاه شاهد در اغتشاشات شرکت نکردند به معنی انفعال نیست.

وی افزود: تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد هیچ فعالیتی در سطح بین‌المللی نداشت؛ اما هم‌اکنون ۶۰ دانشجوی بین‌المللی داریم که از افعانستان، نیجریه و پاکستان آمده‌اند. همه این دانشجویان بورسیه شده‌اند. سال آینده از ۱۲ کشور شامل استرالیا، پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان دانشجو خواهیم داشت که ۲۰۰ نفر خواهند شد. رویکرد دانشگاه شاهد در حوزه بین‌الملل درآمدزایی نیست بلکه هدف ما تربیت نیرو برای امام زمان است. بنیاد شهید هزینه بورسیه این دانشجویان را برعهده گرفته است.

چلداوی یادآور شد: قصد داریم ۲۰ هزار متر فضای آموزشی برای رشته پزشکی‌ در پردیس مرکزی دانشگاه اختصاص دهیم. همچنین دانشکده کشاورزی از محل فعلی جا به جا خواهد شد و در زمین‌های کشاورزی ساختمانی برای این دانشکده ساخته می‌شود. ساختمان فعلی دانشکده کشاورزی به دانشکده حکمرانی اختصاص داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: افزایش بودجه دانشگاه شاهد پارسال ۲۵ درصد بود و امسال حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است. با توجه به افزایش ۲۰ درصدی حقوق اساتید، این افزایش باید به حقوق اساتید اختصاص داده شود.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228275 برچسب‌ها دانشگاه شاهد

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • خالی ماندن ظرفیت رشته‌های جراحی قلب و عروق نگران کننده است
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش