Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@11:59:58 GMT

سمنان| کارخانه سیمان بیارجمند احیا می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۴۷۶۹

سمنان| کارخانه سیمان بیارجمند احیا می‌شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان ابراز امیدواری کرد تا پس از اتمام مراحل اداری، کارخانه سیمان بیارجمند دوباره احیا شود. ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۴ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حبیب‌الله خجسته پور پیش از ظهر امروز در دیدار با حجت‌الاسلام احمدی امام‌جمعه بیارجمند اظهار داشت: توسعه متوازن استان سمنان در دستور کار قرار دارد و هیچ شهری بر شهر دیگر در ارجحیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماشین‌آلات خط تولید کارخانه سیمان سفید ازنا تامین شدآغاز عملیات اجرایی فاز 4 کارخانه سیمان دورود؛ کارخانه کاشی بروجرد شروع به‌کار می‌کندتهران|فعالیت یا عدم فعالیت کارخانه سیمان در شهرری ظرفیت‌سنجی می‌شود

وی خدمت به مردم را در رأس امور دانست و گفت: باید مطالبات مردم رسیدگی شود و این مهم در دستور کار همه مدیران و مسئولان قرار داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با اشاره به جنگ تمام‌عیار اقتصادی دشمنان علیه کشور گفت: در برهه کنونی نیاز است با حفظ وحدت و انسجام ملی در رفع مشکلات مردم تمام تلاش‌ها انجام شود و باید گفت که لازم است در چنین شرایطی قناعت و تلاش بیشتری داشته باشیم.

خجسته پور تصریح کرد: 40 سال از عمر انقلاب با سرافرازی و سربلندی هر چه تمام‌تر سپری‌شده است و در گام دوم انقلاب نیاز است با استقامت و اقتدار بیشتری گام برداشته شود.

وی در ادامه به برخی مشکلات مطرح‌شده از سوی امام‌جمعه بیارجمند اشاره کرد و گفت: رفع دغدغه‌ها و مشکلات موجود در این شهر در دست اقدام، بررسی و رسیدگی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان یکی از مواردی که در دستور کار استانداری قرارگرفته است را مسئله کارخانه سیمان بیارجمند کرد و خاطرنشان کرد: این موضوع در حال گذراندن مراحل اداری این و این مجموعه با اعطای تسهیلات لازم مجدداً احیا خواهد شد.

خجسته پور سرمایه‌گذاران در بخش اقتصادی را سربازان جبهه اقتصادی عنوان کرد و گفت: این سرمایه‌گذاران باید موردحمایت جدی قرار گیرند تا مشکلات اقتصادی رفع و توسعه در بخش‌های مختلف استان سمنان عملیاتی شود.

وی رسیدگی به راه‌های ارتباطی منطقه بیارجمند را از دیگر مواردی عنوان کرد که رسیدگی به آن با همکاری راه و شهرسازی شرق استان سمنان در دست اقدام است.

انتهای پیام/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود

محمد رضا حاجی رضا به مناسبت روز جهانی قنات (نهم اردیبهشت ماه)،گفت: وجود قنات برای استانی همچون قم که با محدودیت‌های زیادی در تامین آب مواجه است، میراث بسیار گرانبهایی است و ما بر این اساس حفاظت و نگهداری از این منبع آبی ارزشمند را وظیفه‌ای مهم برای خود می‌دانیم.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: هر سال تلاش می‌کنیم تا با درنظر گرفتن اعتبارات مالی لازم و تامین امکانات مورد نیاز حجم قابل توجهی از قنات‌های قم را در مناطق مختلف استان مرمت و بازسازی کنیم تا عموم مردم و به خصوص فعالان بخش کشاورزی بتوانند از آن برای تامین آب مورد نیاز خود استفاده کنند.

او ادامه داد: در همین راستا طی ۲ سال گذشته با تلاش صورت گرفته در دولت سیزدهم بیش‌از ۳۰ کیلومتر از قنات‌ها در مناطق مختلف استان قم مرمت و بازسازی شد و ما تلاش می‌کنیم در سال جدید با همراهی کشاورزان استان این برنامه مهم را با سرعت و در وسعت بیشتری دنبال کنیم.

بیش از ۹۰۰ رشته قنات در مناطق مختلف قم موجود است که از آنها به عنوان یکی از مهمترین شریان‌های حیاتی تامین آب مورد نیاز بخش کشاورزی استان یاد می‌شود.

مرمت و لایروبی قنوات قم موجب استفاده مناسب و هرچه بهتر از این منابع مهم تامین آب استان می‌شود که در همین راستا سازمان جهاد کشاورزی قم بر اساس سیاست‌های دولت، برنامه احیا و مرمت قنوات را با مشارکت کشاورزان به جد دنبال می‌کند.

لازم به ذکر است خشکسالی‌های اخیر بر روی وضعیت ناپایداری قنوات استان قم تاثیر مستقیم داشته و موجب نقصان آبدهی آنان شده‌است، به همین دلیل بسیار اهمیت دارد تا فعالیت‌های مرتبط با مرمت و احیا این سازه‌های آبی به سرعت انجام و قنوات برای تامین آب مورد نیاز کشاورزان حفظ شود.

به گفته مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • ماتا: رشفورد در یورو احیا می‌شود
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت