Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین علیزاده، آهنگساز و نوازنده پیشگام موسیقی ایرانی یک روز بعد از شصت و هشتمین سالروز تولدش، نت‌های دست‌نویس اثر ماندگار «نی نوا» را در حوزه شهردار تهران و تعدادی از هنرمندان به موزه موسیقی اهدا کرد.  

حسین علیزاده، در این برنامه که با حضور جمعی از اهالی و فرهنگ هنر  کشور همچون فرهاد فخرالدینی، محمد سلمانی، مصطفی کاظمی، لطیف روحانی، عباس سجادی، علی بوستان، شهرام صارمی برگزار شد، توضیح داد: «خوشحالم که در کشوری زندگی می‌کنم که با وجود همه مشکلات هر جایی که بویی از مردم باشد، لطف‌شان به من می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با پشتیبانی مردم، موسیقی را توانسته‌ایم حفظ کنیم وامیدوارم همه مسئولان از جمله شهردار تهران که امروز فهمیدم با یکدیگر هم دانشگاهی نیز بوده‌ایم همت بیشتری برای فرهنگ و هنر خصوصا موسیقی کشور داشته باشند.»

این نوازنده ادامه داد: «مسئولین تغییر کرده و مشکلات به روز می‌شوند ما هم باید برای مسئولین جدید مجددا مشکلاتمان را توضیح بدهیم. اما با این همه باید کشور را آباد کنیم. از این رو توصیه من به جوانان این است که تنها مسائل منفی را نبینند. مردم هر چیزی که به نفع تاریخ و فرهنگ هنر بوده را پاس داشته‌اند و مدافع خوبی برای فرهنگ و هنر بوده‌اند. از این رو از همه کسانی که برای فرهنگ این مرز و بوم فعالیت می‌کنند، سپاسگزارم.»

او در پایان صحبت‌هایش با اشاره به حضور شهردار تهران در این مراسم گفت: «شهر تهران قصه خاص خودش را دارد. من این شهر را با تمام وجودم لمس می‌کنم. هر جا احساس کمبودی می‌کنم در شهر پیاده روی می‌کنم چرا که این شهر اینقدر داستان دارد که حس خوبی به من می‌دهد. از این رو به همه جوان‌ها و نیز هنرمندان توصیه می‌کنم هر جایی که در کارشان کم آوردند در شهر قدم بزنند تا ببیند مردم چقدر الهام بخشند با تمام قدردانی که از تمام اساتید خودم دارم ولی شاید بزرگترین استاد من مردم بوده‌اند. برای همین است که  در هیچ دوره‌ای حاضر به ترک این شهر و کشور نشدم چرا که احساس می‌کردم با این کار همه چیزم را از دست خواهم داد.»

پیروز حناچی، شهردار تهران نیز در سخنانی با ذکر این مطلب که هنر در ایران در همه زمینه‌ها پیشنیه و عقبه فراوان داشته است گفت: «در موزه‌های دنیا بخش عمده‌ای از آثار در دوران اسلامی، ایرانی است. هنر و فرهنگ خصوص موسیقی و ادبیات با بخشی از زندگی مردم در آمیخته است. راهکار عبور از بحران‌ها توجه به فرهنگ و هنر است. مشکلات به دست مردم حل می‌شود.»

در ادامه این برنامه، شهردار تهران سپاس نامه‌ای را به مناسبت شصت و هشتمین زادروز تولد حسین علیزاده، به این هنرمند اهدا کرد.

در این سپاس‌نامه آمده است: «جناب استاد حسین علیزاده ؛ شهر تهران به شهروندی شما مفتخر است و از جمله میراث معنوی این شهر محسوب می‎شوید. به طور حتم خانه علیزاده در کوچه و خیابان همین شهر شکل گرفته است، نوای موسیقی‎اش از ورای در و دیوار آن فراتر رفته و کل جهان  را طنین‎انداز کرده است. خانه حسین علیزاده، تبلور و تجلی هنر و موسیقی و معنویت است. با موسیقی‎اش بسیاری عالم معنا و خلسه عارفانه را تجربه کرده‎اند. هر بغضی که حنجره انسان توان بیانش را نداشته است، مردم این سرزمین از «نی‎نوا»ی شما شنیده‎اند و با ساز شما خاموش اما «فریاد» را به هنگامه درد و رنج خویش همنوا شده‎اند.

 از این که شصت و هشتمین زادروز خود را همچنان در شهر تهران به سر می‎برید، بسی خوشحالی و سرور را برای من به عنوان شهردار تهران به همراه دارد و به رسم ادب و احترام این سپاسنامه را تقدیم شما می‎دارم. امید که سایه پر مهرتان بر تارک موسیقی این سرزمین باشد و سالیان سال از عشق و مهر بنوازید.»

در این مراسم، همچنین هدایایی همراه با دوکتاب نفیس از معماری شهر تهران از سوی شهردار تهران به این آهنگساز و نوازنده اهدا شد . این در حالی است که حسین علیزاده نیز پارتیتور دست نویس اثر ماندگار«نی نوا»را به وسیله شهردار تهران به موزه موسیقی اهدا کرد.

۵۷۲۴۵

کد خبر 1293033

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حسین علیزاده پیروز حناچی موسیقی موسیقی پاپ شهرداری تهران ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس دونالد ترامپ باشگاه استقلال سینمای ایران امانوئل مکرون بازیگران سینما و تلویزیون ایران خودرو استان البرز ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۸۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری

به گزارش خبرآنلاین،در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در گفتگو با خبرنگاران درباره آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله اظهاراتی داشت. او اعلام کرد: در ابتدا، تمرکز ما بر کاهش آسیب‌پذیری شهر تهران نسبت به زلزله است. سپس، درک صحیح ابعاد زلزله و تشخیص سریع وقوع آن برای ما بسیار اهمیت دارد. در این راستا، پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه تکنولوژی شتاب‌نگارها و سیستم‌های تشخیص زودرس زلزله در شهر تهران روی داده است.

ایسنا در خبری نوشت:وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903998

دیگر خبرها

  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • هنری که لاکچری شده!
  • پیکر مطهر معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» در ورامین تشییع شد
  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • سید مهدی متولی «دستیار ویژه ارتباطات مردمی شهردار تهران» شد
  • یادی از شهید امیررضا علیزاده ، شهید مدافع حرم
  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …