Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@17:52:23 GMT

کودکان دهه ۸۰ و ۹۰ باید سینما رفتن را یاد بگیرند

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۸۵۸۲

کودکان دهه ۸۰ و ۹۰ باید سینما رفتن را یاد بگیرند

با بیان اینکه کودکان دهه ۸۰ و ۹۰ باید سینما رفتن را یاد بگیرند، گفت: همه باید باورکنند که سینمای آینده کشور با تماشاگران کودک و نوجوان امروز بیمه می شود.

«سید جواد هاشمی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به تبدیل سینمای کودک به سینمایی بر مبنای اخلاق و دین گفت: در سینمای کودک شادی، تفریح، بازی و در نهایت پرورش و آموزش نکات قابل توجهی هستند و با رعایت این اصول سینمای اخلاقی که مبتنی بر دین است ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به وضعیت نابسامان سینمای کودک در ایران اظهار داشت: دلیل اینکه سرمایه‌گذاران برای سینمای کودک هزینه نمی‌کنند عدم بازگشت سرمایه‌شان است و اگر مطمئن باشند سرمایه‌ای که هزینه می‌کنند برمی‌گردد قطعاً می‌توان فیلم‌های خوبی را برای کودکان ساخت. در سینمای کشور ما کمتر به کودکان و سینمای کودک اهمیت داده می‌شود و در این باره در شرایط بدی قرار داریم و ساختن فیلم با پروداکشن مناسب و هزینه بالا که برای کودک مناسب باشد بسیار سخت است.

 

وی در ارتباط با لزوم حمایت مسئولان از سینمای کودک بیان کرد: حمایت صرفا پول نیست و شرایطی باید فراهم شود تا بازیگران و عوامل بزرگ جذب سینمای کودک بشوند. اگر مسئولان از سینمای کودک حمایت نکنند کوتاهی کرده‌اند و در این جشنواره باید از همه عوامل برتر مثل بازیگران بزرگسال، گریمور و غیره تقدیر شود.

 

هاشمی افزود: کودکان دهه 80 و 90 باید سینما رفتن را یاد بگیرند چراکه همه باید باور کنند که سینمای آینده کشور به تماشاگران کودک و نوجوان امروز بیمه می شود و به این منظور برای جذب اهالی سینما در سینمای کودک  وزارت ارشاد بازیگران را ملزم کند تا در هر دوسال یک کار کودک را هم بپذیرند.

 

کارگردان، نویسنده و تهیه کننده فیلم «تورنا2» با بیان این نکته که جشنواره فیلم کودک باید زمینه ساز تولید فیلم‌های خوب برای کودکان باشد، گفت: وزارت ارشاد و مراکز تصمیم گیرنده فرهنگی و هنری کشور باید یک فکر عاجل در مورد سینمای کودک بکنند و برای آن در همه زمینه‌ها پارتی بازی کنند و در عین حال جشنواره‌هایی مثل جشنواره کودک هم باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد تا زمینه را برای ساخت فیلم‌های خوب برای کودکان فراهم کند.

 

این، بازیگر، کارگردان، نویسنده و تهیه کننده سینما در ارتباط با چگونگی بین المللی شدن سینمای کودک ایران اظهار داشت: سینمای کودک مثل بسیاری از فیلم‌های بزرگسال باید هویت بین المللی پیدا کند و راه آن این است که با موضوعات بدون تاریخ مصرف، بین المللی و با پروداکشن‌های مناسب فیلم ساخته شود تا در همه جای جهان مورد تحسین قرار بگیرد.

 

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم که متأسفانه ما نتوانسته‌ایم این مرزها را رعایت کنیم و البته سینمای کودک در همه جای جهان بین گونه‌های مظلوم و محروم است و برای رشد سینمای کودک در ایران باید از آن حمایت شود.

 

هاشمی با بیان اینکه امروزه فیلم‌های کودک با فکر جدید و متناسب با ذائقه کودکان امروزی باید ساخته شود، گفت: بچه‌های امروز با بچه‌های دیروز فرق دارند و امروزه با فکر جدید فیلم‌ها باید با ذائقه بچه‌های امروز ساخته شود و این فیلم‌ها باید بتوانند با فیلم‌های بین المللی حداقل رقابت را داشته باشند چراکه در گذشته ارتباط با شبکه‌های خارجی تا این حد گسترده نبوده است.

 

پایان پیام/557

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته دولت روز جهانی مسجد عید غدیر اردبیل شیراز شبستان یزد مراسم عمامه گذاری روزنامه اقتصاد سی و دومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان سید جواد هاشمی جشنواره فیلم کودک و نوجوان وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای

نصرت‌الله محمودی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: براساس اعلام وزارتخانه در سال ۱۴۰۰ در استان هزار و ۳۳ کودک بازمانده تحصیل بودند که کار شناسایی این کودکان انجام شد و از این تعداد ۳۰۰ کودک به چرخه تعلیم و تربیت بازگردانده شدند و بقیه کودکان به دلایل مختلف از جمله بد سرپرستی، معلولیت و بیماری سخت و مشکلات اقتصادی خانواده به نهاد‌های حمایتی ارجاع داده شدند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۰ مدیریت تمام مهد‌های کودک و مراکز پیش دبستانی به آموزش و پرورش محول شد.

بیشتر بخوانید

سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری

محمودی اضافه کرد: هم‌اکنون ۹۰۰کودکستان در استان زیرپوشش آموزش و پرورش قرار دارند که از این تعداد ۸۳۶ کودکستان تطبیق مجوز دادند و برای ۷۲۵ کودکستان استان شهریه مشخص و ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود