Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه نصب دیتالاگر در راستای اعمال مدیریت سبز و به منظور پایش هوشمند مصرف انرژی در تمامی اماکن دانشگاه بیرجند اجرایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پروژه نصب دیتالاگر در راستای اعمال مدیریت سبز و به منظور پایش هوشمند مصرف انرژی در تمامی اماکن دانشگاه بیرجند اجرایی شد.

به منظور پایش مصرف برق ۳۰ دستگاه دیتالاگر و ۲۸ دستگاه کنتور برق برای تمامی ساختمان‌های دانشگاه بیرجند با هزینه کرد ۵۱۴ میلیون ریال نصب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دیتالاگر‌ها وظیفه پایش مصرف الکتریکی تمام مجموعه را به صورت آنلاین برعهده دارند و هرگونه خطای سیستم را به صورت لحظه‌ای ثبت، ضبط و قابل مشاهده می‌کنند.

نمودار‌های مصرف ارائه شده توسط این دستگاه قابل پردازش بوده و برق مصرفی هر دیتالاگر به صورت لحظه‌ای در حافظه ثبت می‌شود و ساعات اوج مصرف، میان باری و کم‌باری با این وسیله مشخص می‌شود.

میزان مصرف، مشخص کردن اضافه ولتاژ و افت ولتاژ و نمایش ضریب توان فاز نیز از دیگر مشخصات این دستگاه است.

همچنین به منظور کنترل سیستم‌های روشنایی و الکتریکی جهت کاهش و حذف توان راکتیو، اصلاح و سرویس بانک‌های خازنی و نصب بانک خازنی در کتابخانه، سرویس و نظافت خازن‌ها، تعویض قسمت‌های معیوب، تعویض کنتاکتور و خازن‌ها و بازطراحی و ارتقای سیستم‌های موجود باعث شده است که دانشگاه بیرجند هیچ گونه هزینه راکتیوی نداشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه بیرجند مدیریت سبز مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی