Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@22:40:51 GMT

هفته فرهنگی سیستان و بلوچستان در تهران آغاز شد

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۹۲۳۹

هفته فرهنگی سیستان و بلوچستان در تهران آغاز شد

مجتبی میرحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برگزاری ۱۵ هفته فرهنگی براساس کمپین گردشگری یک موج ملی و کشوری است که با ۲۵ رویداد فرا استانی و ۱۵ رویداد استانی نظر به اهمیت موضوع گردشگری در سیستان و بلوچستان در ۱۵ استان برگزار می‌شود.

وی گفت: در هفته‌های فرهنگی تمامی آداب و رسوم، سنن، تمدن و نقاط تاریخی و فرهنگی سیستان و بلوچستان به هموطنان ساکن در استان‌های کشور معرفی تا این استان به عنوان استان گردشگر پذیر معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: این شب‌ها و هفته‌های فرهنگی با شعار ملی «ایران برای سیستان و بلوچستان» با هدف معرفی این استان به عنوان یک مقصد ناشناخته گردشگری به اجرا در می‌آید.

وی بیان کرد: هفته فرهنگی سیستان و بلوچستان در تهران در ۲ بخش از سوم تا ۶ شهریور از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۲ در محل خانه هنرمندان و از ۶ تا هشتم شهریور در مجموعه فرهنگی، ورزشی توچال از ساعت ۱۰ صبح  تا ۲۲ شب برگزار می‌شود.

میرحسینی گفت: با توجه به مرکزیت و مرجعیت تهران اهمیت برگزاری شب‌های فرهنگی در پایتخت ایران بیشتر است و تعداد شب‌های بیشتری را در آنجا خواهیم داشت زیرا همه کشور به نوعی در تهران حضور دارند و هفته فرهنگی با برنامه‌های متنوع‌تری اجرا می‌شود.  

وی ادامه داد: همزمان با این رویداد نشست با آژانس‌داران و تورگردانان تهرانی که در حوزه تورهای داخلی فعالیت می‌کنند برای معرفی بیشتر سیستان و بلوچستان و بررسی چگونگی تعریف تور و ایجاد موج سفر به این استان در دستور کار قرار دارد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: هر چه در زمینه دسترسی سریع و ارزان به سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری شود به همان اندازه از حضور گردشگران مختلف بهره‌مند خواهیم شد و مسیر توسعه این استان هموارتر می شود.

وی اظهار داشت: نظر به اهمیت موضوع و نگاه دولتمردان، دفاتر اطلاع رسانی آثار گردشگری این استان در هر استان راه اندازی می‌شود.

میرحسینی گفت: شب‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان تاکنون در ۲ شهر یزد و بجنورد برگزار شده که با استقبال خوبی همراه بوده است.

۹۹۲۳**۶۰۸۱

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۹۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بناها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. - اخبار استانها -

محمدهادی طهرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: طی بارندگی های شدیدی که هفته‌های اخیر در استان رخ داد بخش زیادی از بناها و آثار تاریخی استان خسارت هایی از 15 تا 90درصد دیده‌اند.

وی افزود: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی استان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در شهرستان نیکشهر با ریزش حصار، دیوارها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود 90درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوارها 50 درصد تخریب شده‌اند. همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوارها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا 45 درصد دچار تخریب شده‌اند. 

طهرانی گفت: برج‌ها و دیوارها و فضاهای داخلی قلعه هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل‌ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا 40 درصد به هر کدام از این بناها وارد شده است. در مجموع بارندگی‌های اخیر به 60 اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان و بلوچستان خسارت هایی بین 15 تا 90 درصد وارد کرده است. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بناها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از 184 میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روزهای آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان در هفته‌ای که گذشت
  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان
  • آغاز رقابت نوبت اول کنکور سراسری در سیستان و بلوچستان
  • چهارشنبه این هفته سیستان وبلوچستان ودغدغه‌های شما هم استانی‌ها
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • رئیس‌کل جدید دادگستری سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان