Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان،‌ فریبا خلیلی مدیر گروه رشته مهندسی علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) اظهار کرد: ایران همواره یکی از مهم‌ترین مناطق تولید محصولات باغبانی بوده و سطح تولید و کیفیت محصولات متنوع باغبانی در کشور پهناور ایران همیشه مد نظر قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با تبیین اهمیت رشته علوم باغبانی و وضعیت بازار اقتصادی آن گفت: محصولات باغبانی در ایران، قدمتی دیرینه و سطح زیر کشت قابل توجهی داشته و دارد، نامناسب بودن مواد گیاهی قابل دسترس تولید کننده و کمبود دانش فنی و عملی تولید نهال، گیاهچه و بذر مطلوب در عرصه تولید محصولات باغبانی و از دیگر سو، کمبود خاک مناسب برای پرورش محصولات باغی و نهایتاً کمبود آب هم از نظر کمی و هم کیفی، مشکلات و نابسامانی‌های متعددی را در امر تولید و پرورش این محصولات ارزشمند در سطح کشور به وجود آورده است.

خلیلی اظهار کرد: با توجه به این شرایط، تنها راه حل رفع این مشکلات و در جهت نیل به هدف مهم و مقدس افزایش تولید در بخش کشاورزی، تربیت متخصصانی است که در مقاطع مختلف و گرایش‌های مختلف علوم باغبانی بتوانند با استفاده از دانش روز و تجربه خود، تولید اقتصادی و قابل صادرات محصولات باغبانی را امکان پذیر ساخته و از طرفی در امر آموزش، تحقیق، مدیریت و برنامه‌ریزی توسعه و بهبود رشته علوم باغبانی فعالیت کنند و به‌صورت حرفه‌ای، عملی و کاربردی توانمندی ارائه راهکارهای مناسب به تولید کنندگان زحمتکش را داشته باشند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) به واسطه قرار گرفتن در مرکز کشور و داشتن ظرفیت های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری شامل در اختیار داشتن اساتید مجرب و متخصص، مزرعه آموزشی ـ پژوهشی و مجموعه تخصصی علوم باغبانی، سالن‌های پرورش قارچ خوراکی، مجموعه گلخانه‌های آموزشی ـ پژوهشی و تولیدی با مساحت ۱۵۰۰۰ متر مربع با محتوای محصولات زینتی، توت‌فرنگی، انواع گلهای شاخه بریده، گیاهان گوشتخوار، سبزی و صیفی (خیار، گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای، بادمجان، فلفل، کاهو و تولید انواع گیاهچه‌های آماده کشت)، آزمایشگاه‌های مجهز، گلخانه شیشه‌ای به عنوان مجموعه ای از گیاهان برگ زینتی و آپارتمانی در مجموعه دانشکده کشاورزی، جزو قوی ترین و با کیفیت ترین دانشگاه های ارائه کننده رشته علوم باغبانی است.

مدیر گروه رشته مهندسی علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) عنوان کرد: گروه باغبانی دانشکده کشاورزی این دانشگاه با توجه به تجربه سی و چند ساله در تربیت متخصصان علوم باغبانی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که اکنون دانش آموختگان این رشته، چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، مسؤولیت های مهمی را دارا می باشند، در نظر دارد در امر تربیت متخصصین این حوزه از علم، آموزشهای عملی و مهارتی را بر آموزش‌های تئوری در اولویت قرار دهد.

انتهای پیام/

31 / 31 باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۹۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان زاده ظهر پنجشنبه در نشست صمیمی با جامعه کارگری شهرستان بردسکن که در سالن اجتماعات فرمانداری بردسکن با حضور اعضای مربوطه برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: نقش کارگران در همه حوزه‌ها تأثیر گذار و چرخه تولید جامعه دست کارگران است.

فرماندار بردسکن افزود: کارگران در خط مقدم تولید هستند و به عنوان سربازان جنگ اقتصادی، با همه توان تلاش می‌کنند تا نیازهای کشور را برآورده سازند.

وی رشد و توسعه در همه حوزه‌ها را در توانمندی و استعداد کارگران تلاشگر و نوآور برشمرد و افزود: وظیفه ما مسؤولان هموار کردن مسیر تولید است تا با ایجاد زمینه‌های تولید و اشتغال، کمک کنیم تا آسایش خاطر و امنیت شغلی این قشر زحمت کش و ایجاد اشتغال برای فرزندان آنها مهیا شود.

دهقان زاده گفت: یک جامعه فعال و پویا مدیون زحمات کارگران خود است و حیات یک ملت بسته به کار و کارگر است و یکی از ارکان اصلی جهش تولید کارگران و کارفرمایان هستند.

فرماندار بردسکن با بیان اینکه تولید، اقتصاد را بارور می‌کند، اظهار کرد: اقتصاد وقتی که پویا شود جامعه را در همه حوزه‌ها توانمند می‌کند.

در ابتدای این نشست حسین غلامی، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی بردسکن گزارشی از وضعیت واحدهای معدنی، تولیدی و صنعتی شهرستان بردسکن را ارائه و اظهار کرد: شهرستان بردسکن بیش از ۳۰ معدن فعال در حوزه فرآوری مس، طلا و آهن دارد و در بخش معادن زمینه اشتغال بیش از ۶ هزار نفر فراهم شده است که بیشترین اشتغال زایی در شهرستان بردسکن مربوط به حوزه معادن است و با فعالیت چند معدن دیگر و حوزه فرآوری آنها ظرف دو سال آینده اشتغال زایی در معادن به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد.

گفتنی است؛ در این نشست جامعه کارگری شهرستان بردسکن مسائل و مشکلات حوزه کارگری را مطرح کردند.

کد خبر 6088515

دیگر خبرها

  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی
  • هر قدمی برای کار و اشتغال برداشته شود برای عظمت و بزرگی ایران است
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان