Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، طی دستوری عجیب، مقدار زیادی کتامین برای کهنه سربازان دچار افسردگی حاد در ارتش سفارش داده است. رئیس‌جمهور ایالات متحده به سازمان VA دستور داد که مقدار زیادی از اسپری بینی جنجالی جدید را خریداری کنند. این آژانس می‌گوید پس از کسب اطلاعات بیشتر، ترکیب این دارو را در نظر خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق دستور ترامپ، دولت «مقدار زیادی» از داروی اسکتامین که از مشتقات کتامین است را خریداری می‌کند. اگرچه کتامین به عنوان یک توهم‌زای تفریحی شناخته می‌شود؛ اما ترامپ ادعا کرده که این مشتق جدید اسپری بینی برای کهنه سربازان مبتلا به افسردگی شدید سودمند خواهد بود.

وی هنگامی که کاخ سفید را برای شرکت در کنفرانس کهنه‌سربازان در کنتاکی ترک می‌کرد، به خبرنگاران گفت که وی به وزارت امور سربازان دستور داده تا خرید بزرگی انجام دهد. مهم‌ترین تصمیمی که اخیراً توسط پزشکانی که فرمول بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کنند، تهیه شده و تجویز می‌شود.

ترامپ گفت: اکنون محصولی جدید توسط شرکت جانسون تولید و عرضه شده است که دارای یک اثر فوق‌العاده مثبت - ولو بسیار کوتاه مدت، اما مثبت روی افراد است.

البته شواهد موجود خلاف صحبت ترامپ هستند. مطالعات محدود و مروری که از طرف سازمان غذا و دارو بر روی اسکتامین انجام شده، نتایج متفاوتی را نشان داد و بسیاری از دانشمندان مطمئن نیستند که آیا این دارو واقعاً مؤثر و بی خطر باشد. هفته گذشته، این آژانس گزارشی را منتشر کرد مبنی بر این که داروی مذکور به هیچ عنوان بهتر از دارونما‌های دیگر نیست.

علی‌رغم فشار‌ها برای رسیدگی بهتر و درمان افسردگی منجر به خودکشی در نظامی ها، هیئت مشاوره پزشکی VA در ماه ژوئن به مخالفت با قرار دادن استامین در لیست دارو‌هایی که سیستم بیمارستان در فرمول خود رای داده بود با وجود این طبق دستور جدید امکان استفاده حداکثری از استامین در سربازانی که قبلاً به آزمایشات کافی سایر درمان‌های موجود برای افسردگی، پاسخ اساسی نداده اند، فراهم خواهد آمد.

لازم به ذکر است که نرخ خودکشی در بین سربازان و کهنه سربازان ارتش آمریکا سالانه حدود ۵۰ درصد بیشتر از کسانی است که هرگز در ارتش نبوده‌اند.

منبع: ایسکا

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خودکشی درمان رئیس جمهور آمریکا رسانه کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سمیرا عبدالهی گفت: اختلالات رفتاری جزو شایعترین اختلالات همراه با بارداری هستند که در بین این اختلالات افسردگی شیوع بیشتری داشته به طوری که ممکن است در ۱۰ تا ۲۰ درصد از بارداری‌ها اتفاق بیفتد. زنانی که پیش از بارداری مبتلا به افسردگی بوده‌اند، احتمال بروز و عود علائم در آنها بعد از زایمان بیشتر است.

وی درباره علائم افسردگی گفت: احتمال عود افسردگی بعد از زایمان زیاد بوده و به خصوص در ۱۲ ماه بعد از زایمان ممکن است که اوج علائم افسردگی را داشته باشیم. شایعترین علامت‌های آن، اختلالات روحی و خلقی، کاهش اشتها، کاهش انگیزه و امید و اختلالات خواب است. در برخی مواقع ممکن است علائم شدید و به صورت افکار خودکشی و یا دگرکشی ظاهر شود.

وی در ادامه افزود: چنانچه هر کدام از این علائم به صورت طولانی مدت و مزمن در زنان باردار و شیرده وجود داشته باشد به عنوان اختلالات رفتاری یا مود شناخته شده و باید تحت نظر روانپزشک درمان شود.

دکتر عبدالهی در مورد عوارض داروها برای جنین اظهار کرد: برخی از این داروها ممکن است در بارداری برای جنین مشکلاتی ایجاد کند که با نظر پزشک متخصص تغییر داده می‌شوند، اما اغلب داروهایی که برای درمان اختلالات افسردگی تجویز می‌شود، برای جنین عارضه‌ای ندارند، اما باید از نظر تنظیم دوز تحت نظر پزشک تجویز شود.

این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: داروهایی که در درمان این اختلال در زنان استفاده می‌شوند داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین هستند که وضعیت روحی و روانی را بهتر می‌کنند. در این بین دارویی به نام پاروکستین وجود دارد که ممکن است برای جنین عارضه ایجاد کرده و باعث اختلالات صرعی شود. بنابراین اگر زنان باردار تحت درمان با این دارو و نیز داروی لیتیوم هستند حتما باید تحت نظر روانپزشک دارو تغییر کند.

دکتر عبدالهی در ادامه بیان کرد: بعد از تشخیص و شروع ‌درمان، در طول بارداری مادر باید به صورت مرتب تحت نظر روانپزشک ویزیت شود و هر زمان که مادران باردار افکار خودکشی یا دگر کشی داشته باشند، باید به صورت اورژانسی بستری شده و تحت درمان‌های بیشتر قرار گیرد. حتی ممکن است لازم باشد که برای بیماران شوک هم در نظر گرفته شود.

اندوه بارداری با افسردگی متفاوت است

وی در خصوص اندوه بارداری گفت: موضوع مورد توجه در مورد اختلالات بارداری اندوه بارداری است که ممکن است در تشخیص افتراقی با افسردگی قرار گیرد. اندوه بارداری در روزهای ابتدایی بعد از زایمان تقریبا هفته اول زایمان بروز می‌کند و به دنبال آن مادر احساس غمگینی و عدم توانایی در نگهداری از فرزندش را دارد که در واقع با اختلالات جسمی همراه نیست و درمان آن هم اقدام حمایتی از طرف همسر و اطرافیان مادر است.

وی افزود: در حالی که شیوع افسردگی بعد از بارداری و تقریبا علائم آن از روز دهم یا دو هفته بعد از زایمان ظاهر می‌شود، نکته مهم این است که همراه علائم افسردگی ممکن است علائم توهم و یکسری اختلالات هذیان گویی وجود داشته باشد که نوع دیگری از اختلالات بارداری و رفتاری است و ممکن است بسیار خطرناک‌تر از علائم افسردگی بوده و به درمان بیشتری تحت نظر پزشک نیاز دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه تاکید کرد: نکته مهم همراهان و خانواده بیمار هستند که حتما باید حمایت لازم را برای مادر داشته باشند و به علائم بیمار توجه کنند، اگر علائم خطرناک بروز کند، حتما اورژانسی به پزشک مراجعه کنند و مصرف داروها، مشاوره‌های روانی و کاردرمانی به موقع انجام شود تا بیماری کنترل شود.

دیگر خبرها

  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو که تبلیغاتش در اینستاگرام زیاد است
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • خودروی سفارشی محمدرضاشاه پهلوی هم برقی شد! /عکس
  • طلا و جواهرات خود را با سلیقه خود سفارشی سازی کنید
  • چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • اکثر پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • اکثریت پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت