Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@23:38:44 GMT

آیا چالش تست خیانت به ثبات روابط کمک می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۹۲۴۷۵

آیا چالش تست خیانت به ثبات روابط کمک می‌کند؟

این روز‌ها یکی از صفحات اینستاگرام اقدام به ساخت برنامه دوربین مخفی با عنوان تست خیانت کرده است، دراین برنامه چند جوان بنا به درخواست یکی از زوجین (همسر یا پارتنر) اقدام به آزمودن طرف دیگر کرده و با مهیا کردن شرایطی که فرد مورد امتحان بتواند نسبت به شریک عاطفی خود خیانت کند میزان تعهد و وفاداری وی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند، جالب اینجاست که در غالب این برنامه‌ها فرد مورد امتحان به راحتی با بازیگر مجموعه ارتباط برقرار کرده و حتی در مواردی داشتن شریک عاطفی را نزد فرد جدید انکار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نگاهی به کامنت‌ها و اظهار نظر‌های نوشته شده درباره این برنامه نیز جالب است. یکی ترس از خیانت را عامل کاهش ازدواج می‌داند و دیگری می‌گوید «خیانت در جامعه رواج داشته و ۹۰ درصد افراد نمی‌توانند از چنین آزمایشی سربلند خارج شوند»

کاربر دیگری این سوال را مطرح می‌کند که «چطور می‌توانید هر روز یکی را دوست داشته باشید» یکی از فالور‌های این صفحه هم خطاب به فردی که مورد خیانت قرار گرفته نوشته است «اشک‌های حالا بهتر از اشک‌های بعد از ازدواج است.»

به نظر می‌رسد این تست توسط چند جوان غیرمتخصص و در راستای جذب فالور‌های بیشتر و داشتن صفحه‌ای با فالور بالا انجام می‌شود که توجهی به پیامد‌های اجتماعی و روانی این تست ندارند. دکتر حامد برآبادی به رویداد۲۴ می‌گوید: آنچه که این افراد در فضای اینستاگرام انجام می‌دهند مسبوق به سابقه بوده و اتفاق جدیدی نیست. از قدیم همسر‌ها و نامزد‌ها میزان تعهد یکدیگر را مورد امتحان قرار می‌دادند. این عمل با ورود تلفن به زندگی افزایش یافت به این معنا که آقا یا خانم سعی می‌کردند از طریق دوستان برای همسر یا شریک عاطفی خود دام پهن کرده و ببینند آیا طرف مقابل فردی متعهد و وفادار است یا خیر. با پیشرفت تکنولوژی، تلفن همراه و بعد‌ها شبکه‌های مجازی وارد ارتباطات اجتماعی شدند و این ماجرا به شیوه‌ای دیگر ادامه یافت. حتی امروزه در برخی کشور‌ها این نوع چالش‌ها را در برنامه‌های تلویزیونی به نمایش می‌گذارند و جنبه سرگرمی و افزایش مخاطب برای برنامه تلویزیونی و شبکه‌های اجتماعی هم یافته است..

وی ادامه می‌دهد: فرض کنید به فردی بگویند پول زیادی در یک چمدان جلوی در منزلت هست بردار و برو، هیچکس هم نمی‌فهمد. در چنین شرایطی که فرد فکر می‌کند کارش تبعاتی نداشته و نیازهایش هم برآورده می‌شود چقدر ممکن است پول را برندارد؟ قاعدتا، چون مساله نیاز و جذابیت است بسیاری از افراد وسوسه می‌شوند این کار را انجام دهند، اما افراد در زندگی واقعی چند درصد ممکن است در خانه را باز کرده و با کیسه پر از پولی مواجه شوند که مال آن‌ها نیست، اما می‌توانند آن را بردارند و کسی هم نفهمد؟ در زندگی واقعی چنین احتمالی بسیار پایین و نزدیک به صفر است لذا ما حق نداریم چنین مساله‌ای را به عنوان امتحان مطرح کنیم.

این مشاور خانواده می‌گوید: ما زمینه انجام کار خلاف را در زندگی واقعی برای افراد مهیا نمی‌کنیم، زیرا معمولا مسائل جذاب وسوسه‌انگیر است؛ مثلا برای اینکه متوجه شویم فرزندمان گرایش به مواد دارد یا نه؛ مواد را در دسترس او قرار نمی‌دهیم! ما تا سنین خاصی از او مراقبت کرده و از ارتکاب عمل خلاف توسط فرزندمان پیشگیری می‌کنیم نه اینکه زمینه عمل خلاف را برای فرزندمان فراهم کنیم و این واقعیتی است که برای همه افراد باید به کار ببریم.

برآبادی توضیح می‌دهد وقتی پیمانی می‌بندیم قاعدتا پیمان‌شکنی روی دیگر سکه است و این دو مفهوم از ابتدای خلقت بشر وجود داشته و در متون مذهبی و اسطوره‌ها نیز با داستان آدم که پیمانی را با خدای خود شکست و از بهشت رانده شد مورد توجه قرار گرفته است، بنابراین اگر این موضوع را درک کنیم که هیچ ضمانتی وجود ندارد که همسر و پارتنرمان تا آخر عمر متعهد مانده و پیمان شکنی نکند و متوجه باشیم که این موضوع تنها یک میل و آرزو بوده و با واقعیت نمی‌خواند، آن وقت خیانت رنگ فاجعه به خود نمی‌گیرد و تبدیل به خطا می‌شود. با این نگاه اگر فرد مورد خیانت قرار بگیرد دست از فاجعه‌سازی برداشته و زندگی وی تیره و تار نمی‌شود.

این مشاور خانواده می‌گوید: تعداد زیادی از افرادی که اقدام به خودکشی کرده‌اند کسانی بوده‌اند که با خیانت همسر یا پارتنرشان مواجه شده‌اند درحالیکه معتقد بوده‌اند طرف مقابل هرگز به آن‌ها خیانت نمی‌کند، اضافه می‌کند: آمار بالاتری وجود دارد از افرادی که به همین علت مرتکب همسرکشی یا دیگرکشی شده‌اند. یکی از دلایل رایج همسرکشی خیانت است فرد خیانت طرف مقابل را باور نداشته و در نتیجه وقتی رخ داده آن را یک فاجعه دانسته و قدرت حل مساله را نیز نداشته است.


با زخم روانی ناشی از خیانت چه کنیم؟


برآبادی با بیان اینکه امروز درفرایند روان‌درمانی پروتکلی داریم به نام درمان خیانت، تصریح می‌کند: خیانت گرچه خطاست و فاجعه نیست، اما به شدت دردناک بوده و به راحتی قابل پذیرش نیست. به نحوی که درد، آسیب، افسردگی، خشم زیاد و فروپاشی روانی به دنبال داشته و حتی گاهی در افراد ایجاد درد جسمی می‌کند، زیرا افرادی که مورد خیانت واقع می‌شوند هیجان بسیار بدی را تجربه می‌کنند. آن‌ها دچار احساس شرم شده و عزت نفس شان به شدت سقوط می‌کند.

وی تاکید می‌کند: وقتی روان زخم داریم نیاز به درمان هم داریم، این درمان ۲ قسمت است، یک بخش مراجعه به روان‌درمانگر برای ترمیم افسردگی، زخم روانی و عزت نفس و بخش دیگر مربوط به رابطه است که بررسی کنیم چه عواملی در خیانت نقش داشتند؟ فردی که خیانت کرده چقدر حاضر به جبران است و چه کنیم تا احتمال تکرار کاهش یابد و ...؛ و بعد از گذر از تمامی این مراحل در نهایت فردی که به او خیانت شده است باید تصمیم بگیرد که آیا می‌خواهد در این رابطه بماند یا نه، اما باید به این موضوع توجه داشت که در هر دو موضوع پیشگیری و درمان خیانت باید از یک روان‌درمانگر و متخصص خانواده درمانی کمک گرفت.


آماری از فراوانی خیانت نداریم


این مشاور خانواده در واکنش به خبری مبنی بر اینکه ۸۰ درصد طلاق‌ها ناشی از خیانت است، می‌گوید: در حال حاضر آمار رسمی در این زمینه نداریم و حتی آماری از فراوانی خیانت هم نداریم، زیرا دادن اطلاعات در این زمینه برای فرد یا زوج مایه سرافکندگی تلقی می‌شود. اما آمار‌هایی که در کشور‌های دیگر وجود دارد نشان می‌دهد بین ۱۵ تا ۲۵ درصد زوج‌های مورد مصاحبه اعلام کرده‌اند که در طول زندگی مرتکب خیانت شده‌اند، شواهد بالینی نشان می‌دهد در کشور ما نیز آمار همین ۱۵ تا ۲۵ درصد است. پس یک روانشناس یا درمانگر تنها می‌تواند بگوید ۸۰ درصد مراجعان من طلاق ناشی از خیانت دارند و تعمیم این آمار به کل جامعه درست نیست.

برآبادی با انتقاد از انجام چالش‌های خیانت در فضای مجازی که به امتحان کردن شریک عاطفی یا همسر می‌پردازد عنوان می‌کند: این نوع اقدامات صد درصد آسیب‌هایی به دنبال داشته و برگزاری این چالش‌ها ناشی از همان موضوع است که تکنولوژی می‌آید، اما فرهنگ آن نمی‌آید. گاهی افراد برای دیده شدن یا فروش بیشتر دست به چنین اقداماتی می‌زنند بنابراین بهترین راه مقابله با چنین اقداماتی استفاده از همین فضا برای آگاهی بخشی به مردم و به گوش رساندن صدا‌های مخالف در این زمینه است.

او با طرح این سوال که «فایده آگاه شدن از این موضوع که پارتنر یا همسر با مهیا شدن شرایط بی‌وفایی می‌کند چیست؟» توضیح می‌دهد: تنها نتیجه این تجسس ایجاد احساسات بد، افسردگی، خشم، ایجاد میل به انتقام و تلافی، از دست دادن اعتماد، از دست رفتن آرامش، ایجاد این سوال در ذهن که باید چه برخوردی با شریک عاطفی‌ام انجام دهم، احساس سرافکندگی در مقابل فردی که پارتنر را امتحان کرده بوده و اگر امتحان کننده دوست فرد باشد رابطه‌شان بهم می‌خورد است. پس تبعات چنین عملی خیلی زیاد است بدون اینکه فایده‌ای به ما برساند.

برآبادی می‌افزاید: این روز‌ها شایع شده افراد برای سنجش میزان وفاداری همسر خود از دوربین یا ضبط صدا استفاده می‌کنند. متاسفانه امروز ارتباطات تبدیل به بازی دزد و پلیس شده است، زیرا این تفکر وجود دارد که تو خیانتکاری و من زودتر مچ تو را می‌گیرم، چون من پلیس بهتری هستم. این بازی تا کی می‌تواند ادامه یابد؟ آیا حواسمان هست چه استرس کشنده‌ای را به روح و روان خودمان تحمیل می‌کنیم!

این زوج درمانگر با تاکید براینکه خیانت ممکن است در هر باور و مذهب، هر قشر و با هر میزان تحصیلاتی اتفاق افتد، خاطرنشان می‌کند: یکی از راه‌های پیشگیری از خیانت آن است که پیش از ورود به ارتباط درباره مرز‌های خود با طرف مقابل سخن بگوییم. اینکه من چه رفتاری را خیانت تلقی می‌کنم؟ ارتباط با جنس مخالف تا کجا برای من مساله‌ای نیست و از کجا باید به من اطلاع داده شود؟ دامنه ارتباط کاری و دوستی تا کجا برای من قابل پذیرش است و. اگر خودمان نمی‌توانیم صحبت کنیم مشاور می‌تواند ضمن صحبت با زوجین از روش‌هایی برای روشن کردن مسائل استفاده کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خیانت طلاق زناشویی فضای مجازی اینستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۲۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک نگاهداری، از تهیه گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص عملیات وعده صادق خبر داد و گفت: بر اساس این گزارش عملیات وعده صادق را می‌توان یک اقدام راهبردی در نظر گرفت از آن جهت که نمی‌توان آن را صرفاً یک عملیات نظامی محدود در نظر گرفت.

وی اظهار کرد: این عملیات علاوه بر بعد نظامی - امنیتی که پاسخی به تجاوزگری دشمن بود و منجر به ایجاد بازدارندگی مؤثر در مقابل اقدامات آن شد، دارای ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و حتی حقوقی بوده که عمدتاً واجد فرصت‌های بی‌نظیری برای جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه اثرات و پیامدهای عملیات وعده صادق محدود به زمان حاضر نیست، افزود: گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص این عملیات ابعاد و زوایای مختلف این عملیات را بررسی کرده و همچنین دستاوردها، فرصت‌های ایجاد شده و همچنین آثار آن را در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و زیربنایی احصا کرده است.

وی در تشریح دستاوردهای دفاعی- امنیتی عملیات وعده صادق، توضیح داد: تقویت و افزایش توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران یکی از این دستاوردها بود چراکه اقدام مؤثر نظامی در اعماق سرزمین‌های اشغالی از سال ۱۹۶۷ آرزوی تحقق‌نیافته بسیاری از کشورهای منطقه‌ای بوده است.

نگاهداری عملیات وعده صادق را از بزرگ‌ترین عملیات‌های ترکیبی در سطح منطقه‌ای و جهانی دانست و یادآور شد: شناسایی خلاءهای امنیتی سیستم‌های دفاعی- امنیتی رژیم صهیونیستی از دیگر دستاوردهای این عملیات بود چراکه گستردگی عملیات، تنوع مکان‌هایی که هدف قرار گرفت و سلاح‌هایی که در این عملیات استفاده شد، رژیم صهیونیستی را وادار کرد تا بیشتر فناوری‌های ضد موشکی آمریکایی و خود این رژیم را به‌کار ببرد. در مقابل جمهوری اسلامی ایران از هیچ سلاحی که رژیم از آن اطلاع نداشت استفاده نکرد، فقط از تعداد زیادی از پهپادها و موشک‌هایی که اطلاعات آنها از قبل موجود بود، استفاده کرد.

وی هدف قرار دادن مراکز راهبردی رژیم صهیونیستی، افزایش شکاف میان رژیم صهیونیستی و آمریکا و تغییر معادلات منطقه‌ای و تقویت محور مقاومت، را از دیگر دستاوردهای دفاعی- امنیتی عملیات وعده صادق بر شمرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تبیین دستاوردهای دیپلماتیک و سیاست خارجی این عملیات به مواردی چون تقویت محور دیپلماتیک ایران- روسیه- چین، اثبات ناکارآمدی شورای امنیت سازمان ملل متحد، کاهش اعتبار بازدارندگی ایالات متحده در برابر ایران، جلب حمایت افکار عمومی منطقه‌ای و جهانی به نفع ایران، هشدار به کشورهای همسو با رژیم صهیونیستی و تغییر معادله عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: حمله مستقیم ایران به سرزمین‌های اشغالی، شرایط سخت‌تری را برای عادی‌سازی روابط ایجاد کرد.

نگاهداری برخی دستاوردهای عملیات ترکیبی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از منظر سیاست داخلی را برشمرد و گفت: از جمله این دستاوردها می‌توان به افزایش سرمایه اجتماعی نظام، تقویت همگرایی سیاسی بین جریان‌های سیاسی، تقویت همگرایی سیاسی بین جریان‌های سیاسی، تقویت احساس غرور و روحیه خوداتکایی ملی و تقویت اقتدار ملی و انسجام اجتماعی اشاره کرد.

وی ادامه داد: عملیات وعده صادق منجر به تقویت اعتماد سیاسی در سه سطح افزایش اعتماد و اعتبار ساختار سیاسی، افزایش اعتماد به نیروهای مسلح شد ضمن آنکه طراحی و اجرای این عملیات با استفاده از موشک‌ها و پهپادهای بومی منجر به حیرت، تعریف و تمجید کارشناسان و متخصصان بین‌المللی شد که می‌تواند منجر به خوداتکایی، تقویت باور و روحیه ملی در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تشریح فرصت‌های ایجاد شده از طریق عملیات وعده صادق گفت: از فرصت پیش آمده می‌توان برای آتش بس و پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه استفاده کنیم و به طراحی و تولید تسلیحات مرتبط با ویژگی‌های سیستم دفاعی این رژیم بپردازیم.

وی ادامه داد: فراهم شدن بازار صادراتی برای تجهیزات نظامی داخلی، به ویژه صنایع هوافضا، بی ثباتی سیاسی داخلی در رژیم صهیونیستی، فعال‌سازی فراکسیون مقاومت و انتفاع حداکثری از دبیرخانه‌های مجامع پارلمانی مستقر در ایران از دیگر فرصت‌هایی است که پس از عملیات وعده صادق برای جبهه مقاومت ایجاد شده است.

نگاهداری گفت: بعد از عملیات وعده صادق، صهیونیست‌ها بیش از پیش دریافته‌اند که ادامه جنگ در غزه تا چه اندازه می‌تواند موجبات رویارویی همه جانبه محور مقاومت با آنها را در پی داشته باشد. این موضوعی است که می‌تواند بستری برای اعمال فشار بیشتر بر این رژیم غاصب جهت پایان دادن به جنایت‌هایش در غزه باشد.

وی در ادامه با اشاره به بازطراحی الگوی حکمرانی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران پس از عملیات «وعده صادق» مبتنی بر حکمرانی و فناوری‌های نرم اجتماعی، گفت: دو ظرفیت مهم ایجاد شده یعنی امید و اعتماد عمومی مردمی و باور سیاستمداران و نخبگان سیاسی به قدرت جمهوری اسلامی ایران بایستی شالوده اصلی شکل گیری حکمرانی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران پس از عملیات وعده صادق باشد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تشریح نقش مجلس در حکمرانی داخلی کشور و جهان اسلام پس از عملیات وعده صادق به دو محور پایه‌ریزی نظام حکمرانی قوی داخل کشور و پیشگامی در نهادینه‌سازی حکمرانی نرم در کشورهای منطقه و جهان اسلام اشاره کرد و گفت: ساماندهی و هدایت دستگاه‌های کشوری و لشگری برای افزایش عمق راهبری جمهوری اسلامی ایران در کشورهای منطقه و جهان اسلام مبتنی بر حکمرانی نرم و همچنین نقش آفرینی مجلس شورای اسلامی در زیست بوم پارلمانی کشورهای منطقه و جهان اسلام، از دستاوردهای این عملیات است.

وی همچنین در خصوص آینده حکمرانی منطقه‌ای پس از عملیات وعده صادق، گفت: عملیات وعده صادق، سیمای جدیدی از تصویر حکمرانی تاب‌آور نشان داد که چگونه حکومت ایران می‌تواند آینده‌پذیر، آماده و بازیگر در برابر تهدیدات پیچیده و آشوبناک باشد.

نگاهداری تاکید کرد: عملیات وعده صادق پایان ماجرا نیست، بلکه شروع دوره جدیدی از شکل گیری روایتِ ایران بزرگ، ایران منطقه‌ای و ایران بین‌المللی است و نشان می‌دهد عمق راهبردی و فرا سرزمینی ایران، فقط موشک‌ها و پهپادهایی نیستند که از مسافت ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند و ناظران را در حیرت و شگفتی فرو بردند بلکه نشان می‌دهد حرف جدید ما برای جهان آینده چیست.

وی دستاوردهای راهبردی-اقتصادی عملیات وعده صادق را در سه دسته ایجاد ثبات بیشتر در بازار ارز، امکان تعریف و ایجاد بسته‌های تحکم و اجبار در مقابل تأمین منافع و روان شدن امکان اخلال در مسیرهای دریایی آیمک، توصیف کرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس یادآور شد: کریدور آیمک بر خلاف تصور عامه یک مسیر لجستیکی و حمل و نقلی نبوده و حاصل توافق سطح بالای اقتصاد سیاسی مراکز قدرت جهانی است.

وی ادامه داد: این کمربند خود را در روابط سیاسی سطح بالا، روابط تجاری جدید، توسعه زیرساخت نوین، همکاری‌های امنیتیِ بازتعریف شده و به طور کلی نظم نوین منطقه‌ای نشان می‌دهد.

نگاهداری اضافه کرد: یکی از محورهای اساسی پیشبرد این کمربند معامله عادی‌سازی کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی بوده است که با عملیات وعده صادق برهم ریخت.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به دستاوردهای فناورانه عملیات وعده صادق را اشاره و تصریح کرد: این عملیات را می‌توان یک الگویی از بازدارندگی همه جانبه منبعث از اسناد کلان و سیاست‌های کلی نظام شامل چهار رکن و مؤلفه اساسی مشارکت مردمی، خودکفایی، بازدارندگی فناورانه صنعتی اعم از موشکی و پهپادی و بازدارندگی منتج از فناوری‌های سایبری و مبتنی بر هوشمندسازی برشمرد.

وی با بیان اینکه عملیات وعده صادق پایان تبلیغات نفوذناپذیری پدافند هوایی رژیم اشغالگر قدس بود، بیان کرد: سامانه‌های متعدد پدافندی در این عملیات شامل سامانه‌های پدافندی مستقر در پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق، سوریه و اردن، جنگنده‌های پرتعداد آمریکایی، انگلیسی و رژیم صهیونیستی در طول مسیر، سامانه‌های پدافندی ناوهای آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی و … مستقر در دریای سرخ و مدیترانه، سامانه‌های پدافندی برد بلند پیکان و میان برد فلاخن داوود رژیم صهیونیستی و سامانه پدافندی برد کوتاه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی در مسیر فلسطین اشغالی قرار داشتند که همگی در این عملیات استفاده شدند.

نگاهداری گفت: در این عملیات موشک‌های استفاده شده از سوی جمهوری اسلامی ایران در سطح فناوری متوسط قرار داشتند. به همین جهت این موضوع اهمیت می‌یابد که در پاسخ هوایی نیروی هوافضای سپاه جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس، استفاده از تدبیر مشت بسته قابل طرح است، یعنی از دستاوردهای پیشرفته و تجهیزات نوین خود نظیر پهپادهای مدرن و موشک‌های فراصوت هوشمند و سایر تدابیر نظامی جهت تخریب بالا استفاده نکرده و صرفاً به برخی پهپادها و موشک‌های اقتصادی جهت نمایش اقتدار و ارزیابی توان حداکثری پدافند دشمن بسنده کرده است.

وی با اشاره به اهمیت روایت‌سازی از عملیات وعده صادق، گفت: بزرگ‌ترین مؤلفه‌های نبرد روایت‌ها تعریف جایگاه رسانه به‌عنوان روایت‌پرداز اصلی است از همین رو ضرورت دارد که روایت‌های پرداخته شده در نهادهای مختلف حاکمیت، ضمن حفظ وحدت گفتمانی، موجب تقویت یکدیگر باشند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های موفقیت یک روایت توان درنوردیدن مرزهای جغرافیایی است، گفت: این مهم غالباً وابستگی جدی‌ای به واقعه مورد روایت دارد. واقعه روایت صادق، تمام ویژگی‌های تحقق چنین موفقیتی را به‌صورت یک‌جا در خود داشت.

کد خبر 6098441 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • ثبات ارزی به پیش‌بینی‌پذیر بودن اقتصاد کمک می‌کند
  • ثبات قیمت دلار و سکه ادامه دارد
  • خیانت بزرگ ابومازن به فلسطینی‌ها با سرکوب جنبش دانشجویی
  • ثبات قیمت سکه در کانال ۴۱ میلیون تومان
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۸ اردیبهشت؛ ثبات قیمت سکه طی ۲۴ ساعت گذشته
  • داستان قتل مدیر عالیرتبه شهرداری تهران با خیانت همسرش
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود