Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان خوزستان که از پنج شنبه ۳۱ مرداد در سینما هلال اهواز آغاز شد، امروز 4 شهریور به کار خود پایان می‌دهد. 

داستان‌های باغ جادویی، بنیامین(پویا نمایی)، جزیره گنج، قطار آن شب، جوانمردان(پویانمایی)، بیست و سه نفر، اینجا خانه من است، منطقه پرواز ممنوع، غرغرو وارد می‌شود، تورنا 2، ده فیلم و انیمیشنی هستند که در این مدت برای کودکان و نوجوانان به نمایش درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انیمیشن «بنیامین» به کارگردانی محسن عنایتی، یکی از آثاری بود که در سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان اکران شد و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این اثر کاری از گروه پویانمایی ندای موعود است که داستان پسر بچه‌ای به نام بنیامین را در عهد فراعنه مصر روایت می‌کند.

هنر سینما با ابزارهای جذاب و دیدنی همچون تصویر‏، نور و رنگ، موسیقی و صدا با فیلمنامه‌هایی برگرفته از قصه‌های قرآنی می‌تواند بیشترین تاثیرگذاری را بر مخاطب داشته باشد. 

سید امین سپهریان فیلم‌ساز خوزستانی در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان درباره این انیمیشن، گفت: گرچه داستانی از بنیامین در قرآن کریم وجود ندارد؛ اما مضمون آن قرآنی است و از آثاری بود که مورد پسند مخاطبان و داوران ما قرار گرفت. این انیمیشن درباره پسر بچه‌ای به نام بنیامین است که در زمان فراعنه مصر، مادرش را به عنوان برده اسیر می‌کنند. بنیامین تلاش می‌کند مادرش را آزاد کند. سربازان فرعون از او می‌خواهند در قبال آزادی مادر، باید یک شیء گران‌قیمت بیاورد. او هم تلاش می‌کند و در پایان موفق می‌شود. پایان انیمیشن، این وعده داده می‌شود که کسی به عنوان پیامبر می‌آید و فرعونیان را از بین می‌برد و عدل و داد را گسترش می‌دهد.

این اثر نشان می‌دهد که می‌توان آثار موفقی برگرفته از فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی ساخت و با توجه به اینکه بچه‌ها نسبت به داستان‌های ملی و مذهبی پیش زمینه دارند، از آن استقبال می‌کنند

وی اظهار کرد: آقای عنایتی در این انیمیشن کار موفقی انجام داده است. این اثر نشان می‌دهد که می‌توان آثار موفقی برگرفته از فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی ساخت و با توجه به اینکه بچه‌ها نسبت به داستان‌های ملی و مذهبی پیش زمینه دارند، از آن استقبال می‌کنند. یک موقع، فیلم‌ها و انیمیشن‌های قوی که محصول کشورهای خارجی هستند در ویدئوکلوپ‌ها، فضای مجازی و ... به نمایش در می‌آید؛ اما مورد استقبال بچه‌های ما قرار نمی‌گیرند چون این آثار از جنس ما نیست و کودک با آنها ارتباط برقرار نمی‌کند. در انیمیشن «بنیامین» از داستان‌هایی که بچه‌ها ما با آن آشنایی دارند، استفاده شد.

رئیس اداره سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: این آگاهی به داستان‌های ملی و مذهبی حلقه وصلی بین مخاطب کودک و نوجوان با فیلم‌ها ایجاد می‌کند. اگر می‌خواهیم پیشینه ملی و مذهبی و تاریخی خود را حفظ کنیم باید کار کنیم و این حلقه وصل را ایجاد کنیم و به زبان تصویر و هنر این باورهای اعتقادی و بومی را انتقال دهیم.

سپهریان با بیان اینکه یک نکته مهم در ارتباط به جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان این است که سینمای کودک، سینمای خانواده است، تصریح کرد: خیلی از بچه‌هایی که در جشنواره انیمیشن «بنیامین» را می‌دیدند، در حین فیلم با خانواده‌های خود سؤال و جواب می‌کردند. چون کار کودک جدای از جنبه سرگرمی و نشاط و شادی، نکات آموزشی هم دارد.

وی گفت: در این اثر روحیه امید و دادخواهی و دفاع از ارزش‌ها وجود دارد و نیاز است خانواده‌ها در نمایش کار کودک، کنار او باشند و جنبه‌های آموزشی را برای کودک روشن کنند.

این فیلم‌ساز در پایان اظهار کرد: یکی دیگر از آثار موفق این جشنواره، فیلم «بیست و سه نفر» است؛ این اثر، یک فیلم دفاع مقدسی درباره 23 نوجوان است که در دفاع از میهن اسلامی رشادت‌هایی از خود نشان دادند و آگاهانه حتی در زمان اسارت، جلوی بعثی‌ها که به هر طریقی به دنبال تفرقه‌اکنی بین آنها بودند، ایستادند. این نوجوانان آگاهانه پای آرمان‌های دفاع مقدس و نظام ایستادند و خوش درخشیدند. شخصیت اصلی این فیلم، سعید آلبوعبادی از بچه‌های خوزستان است و دو سه نفر دیگر از هنرمندان فیلم هم خوزستانی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خوزستان فرهنگی جشنواره فیلم کودک و نوجوان بنیامین قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۳۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند

در حال حاضر، تمام شرکت‌های حوزه فناوری به دنبال رویکرد‌هایی برای اضافه‌کردن قابلیت‌های هوش مصنوعی به سرویس‌های خود هستند. گوگل نیز از این قاعده مستثنی نیست و به تازگی به ابزار هوش مصنوعی جدیدی برای کمک به تولیدکنندگان محتوا یوتیوب اشاره کرده که در زمینه ساخت ویدیو‌های جدید به آن‌ها کمک می‌کند.

لیست ویژگی‌های در حال آزمایش یوتیوب به‌تازگی آپدیت شده و گوگل در آن به یک «ابزار هوش مصنوعی الهام‌بخش محتوا در دسکتاپ استودیو» اشاره کرده است. این ابزار که هم‌اکنون در حال آزمایش است، برای «الهام‌بخشی محتوا» طراحی شده است تا به تولیدکنندگان محتوای این پلتفرم کمک کند ایده‌های جدیدی پیدا کنند.

قابلیت‌های ابزار هوش مصنوعی یوتیوب

به گفته یوتیوب، این ابزار هوش مصنوعی جدید می‌تواند در موارد زیر به کاربران کمک کند:

-نوع محتوا و موضوعی که بینندگان بیشتر می‌خواهند تماشا کنند

-موضوعات خلاقانه جدیدی که تاکنون به آن‌ها پرداخته نشده است و پتانسیل کافی را دارند

-نکاتی برای شروع فرایند خلاقیت سازندگان محتوا

در حال حاضر، تنها کانال‌هایی که ویدیو‌ها خود را به زبان انگلیسی منتشر می‌کنند بخشی از این آزمایش این ابزار جدید هستند، اما انتظار می‌رود در صورت موفقیت‌آمیز بودن، به‌زودی برای مخاطبان گسترده‌تری عرضه شود.

آزمایش ویژگی‌های جدید یوتیوب معمولاً برای مدت زمان و گروه محدودی از افراد در دسترس قرار می‌گیرد، بنابراین ممکن است هنوز این ابزار هوش مصنوعی در دسترس شما قرار نگرفته باشد. با این حال، می‌توانید از طریق Research که در بخش یوتیوب استودیو قرار دارد، در دسترس بودن این ویژگی را بررسی کنید.

گوگل در زمینه موتور جستجو، با رقیب جدی بزرگی، چون OpenAI مواجه شده است که گفته می‌شود این هفته از موتور جستجو ChatGPT رونمایی خواهد کرد. با این حال، غول موتور جستجو دارای سرویس‌های بسیار زیادی، چون یوتیو‌ب است که برای آن‌ها ابزار‌های هوش مصنوعی توسعه می‌دهد. این شرکت اوایل امسال، ابزار جدیدی را به Creator Studio اضافه کرده بود که سازندگان از طریق آن می‌توانند محتوا‌هایی که با هوش مصنوعی تولیدشده‌اند را برای کاربران مشخص کنند.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • قهرمانی رئال مادرید در لالیگا و شادی جالب کارلو آنچلوتی به همراه بازیکنان / انیمیشن عمر مومنی
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • اسوههای زندگی را با این کتاب بشناسیم
  • حماس: با توافقی که شامل توقف جنگ در غزه نباشد، موافقت نمی‌کنیم
  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها