Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@22:02:46 GMT

افزایش قیمت نجومی لوازم التحریر

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۹۳۴۳۷

افزایش قیمت نجومی لوازم التحریر

‌حسن سلیمی در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه لوازم التحریر موجود در بازار توسط واسطه‌ها و از تهران خریداری می‌شود و افزایش قیمت‌ها در دست فروشندگان شهرستان نیست، تصریح کرد: با وجود افزایش قیمت لوازم التحریر، هیچ گونه کمبودی در عرضه محصولات در بازار نداریم.

رئیس اتحادیه لوازم التحریر و فروشندگان کتاب ارومیه خاطر‌نشان کرد: با توجه به افزایش قیمت کاغذ به دلیل افزایش قیمت دلار بیشترین افزایش قیمت را در بین لوازم التحریر در محصولات کاغذی از جمله دفترچه‌ها با ۸۰ درصد افزایش قیمت نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۰۰ درصد لوازم التحریر موجود در بازار ایرانی هستند اظهار کرد: خوشبختانه با بهتر شدن کیفیت لوازم التحریر ایرانی نسبت به جنس خارجی رغبت مردم به استفاده از این محصولات افزایش یافته و جنس ایرانی قابلیت رقابت با جنس خارجی را در این عرصه دارد.

سلیمی یادآورشد: در حال حاضر نزدیک به ۲۰۰ واحد عرضه نوشت افزار در سطح ارومیه فعال هستند.

رئیس اتحادیه لوازم التحریر و فروشندگان کتاب ارومیه با اشاره به اینکه سال گذشته دست فروشان خیابان عطایی که محصولات بی کیفیت و تقلبی عرضه می‌کردند با مشارکت شهرداری جمع آوری شدند، ادامه داد: در سال جاری نیز با هماهنگی‌های انجام شده با فرمانداری و شهرداری در تلاش هستیم از فعالیت این افراد جلوگیری کنیم.

وی در خصوص تعداد اکیپ‌های بازرسی از واحد‌های عرضه لوازم التحریر نیز افزود: بازرس‌ها و اکیپ‌های نظارتی از سوی اتحادیه و اصناف شهرستان به صورت روزانه از واحد‌های عرضه لوازم التحریر بازرسی می‌کنند و مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره ۳۲۳۶۴۴۴۶ تماس بگیرند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: لوازم التحریر گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!