Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@02:42:48 GMT

علل دیر دندان درآوردن کودکان

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۹۳۷۹۳

علل دیر دندان درآوردن کودکان

خبرگزاری آریا -
دلایل دیر دندان در آوردن نوزادان
یکی دیگر از دغدغه های والدین، در خصوص دیر دندان درآوردن نوزادشان می باشد و مدام سوالات زیادی در این خصوص از ما پرسیده می شود که تعویق زمان دندان درآوردن بچه ها تا چه مدت طبیعی است و در صورت تأخیر در رشد دندان های شیری چه کاری باید انجام دهیم؟ در ادامه مقاله سعی کردیم به تمامی سوالات در خصوص دیر دندان در آوردن نوزادن پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دندان درآوردن نوزادان:
نخستین دندان کودک شما به احتمال زیاد تا ماه سوم یا ماه چهارم زندگی او ظاهر نمی شود. رشد دندان پیش از آن را دندان دراوردن زود هنگام می نامند و زمانی مسأله ی دیر دندان دراوردن مطرح می شود که بچه تا 13 ماهگی دندان در نیاورد. در بیش تر موارد، دیر دندان درآوردن نوزاد نگران کننده نیست. در حالی که این مسئله به عوامل مختلفی وابسته است، اغلب هیچ علت قابل شناسایی وجود ندارد، و کودک امکان دارد تا 18 ماهگی هم دندان درنیاورد.
علل دیر دندان درآوردن کودکان:
ارث و ژنتیک:
یکی از علل دیر دندان درآوردن کودکان معمولاً ارثی است. نوزادان استعداد دیر دندان دراوردن ژنتیکی دارند که امکان دارد از هر دو طرف از خانواده به ارث برسد. بدین ترتیب، درصورتی که شما یا همسرتان دیر دندان در آورده باشید، ممکن است علت دیر دندان دراوردن فرزندتان هم همین مشکل باشد.
کم کار بودن تیروئید:
یکی دیگر از علل دیر دندان درآوردن کودکانمیتواند بخاطر کم کار بودن تیروئید نوزادتان باشد. تیروئید کم کار مشکلات زیادی را برای کودکان بوجود می آورند. علایم کم کاری تیروئید عبارتند از: خستگی، ضعف، سردرد و سفتی در مفاصل. بالاخص در نوزادان، کم کاری تیروئید میتواند به تأخیر در راه رفتن، تأخیر در صحبت کردن ، اضافه وزن و دیر دندادن دراوردن شود.
تغذیه نا مناسب:
تغذیه نامطلوب همچنین میتواند سبب دیر دندان درآوردن شود. در این مورد، دیر دندان درآوردن تنها یکی از بسیاری از نشانه های سو تغذیه در کودک است. کمبود ویتامین و یا مواد معدنی، به خصوص ویتامین D و کلسیم، منجر به دیر دندان دراوردن میشود . نوزادانی که به دلیل تغذیه نامناسب دیر دندان در می آورند ضعیف تر، کوچکتر و کم وزن هستند. این مسأله امکان دارد بخاطر تغذیه ناکافی با شیر مادر و مکمل کم از شیرخشک باشد. کودکان احتیاج به ویتامین های A، C و D و همچنین کلسیم و فسفر دارند.
کمبود ویتامین D:
ویتامین D به بدن کمک می کند تا از کلسیم برای رشد استخوان ها و دندان های قدرتمند استفاده کند. منبع اصلی ویتامین D نور خورشید است ولی با استفاده مکمل ها نیز میشود بخشی از ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین کرد. در نوزادان زودرس، کمبود ویتامین D می تواند بطور طبیعی رخ دهد.
دیر دندان در آوردن کودکان
بهترین زمان دندان دراوردن نوزادان:
لثه های کودکان از حدود 3 ماهگی شروع به خارشمیکند و آب دهانشان می ریزد که این ریزش بزاق میتواند به علت ریفلاکس بیولوژیک هم باشد. معمولاً نخستین دندان کودکان در 7 ماهگی در می‌اید ولی این فرآیند امکان دارد از 4 ماهگی تا 13 ماهگی هم طول بکشد. فاکتور های ژنتیکی در دندان درآوردن کودکان بسیار مهم هستند.
بسیاری از مردم معتقد هستند درصورتی که دندان های کودک دیر در بیایند بهتر است و سیاه نمی شوند. احتمالا علت اعتقاد مردم این باشد که قطره آهن دیرتر با دندان های کودک تماس پیدا میکند و میزان سیاه شدن آن ها را کاهش میدهد. در صورتی که سیاه شدن دندان بستگی به جنس آن دارد و دیر یا زود درآوردن دندان ربطی به سیاه شدن آن ندارد
چه زمانی نیاز است برای دیر دندان دراوردن نوزاد به پزشک مراجعه کرد:
درصورتی که کودک شما 13 ماهه است و هنوز دندان در نیاورده است و شما تأخیر در دندان درآوردن را در خانواده ندیده اید، باید به پزشک مراجعه نمائید.
متخصص کودکان میتواند تعیین کند مشکل تأخیر در دندان دراوردن به علت تغذیه نامطلوب، کم کاری تیروئید و یا عوامل دیگر است. درصورتی که در 18 ماهگی هنوز نوزاد دندان در نیاورده باشد باید به به یک دندانپزشک کودکان مراجعه کنید.
گردآوری: بخش کودکان بیتوته

مقایسه، بررسی و قیمت خرید انواع لپ تاپ
می خواهید دندان های زیباو صاف داشته باشید؟
کوتاهی قد از اعتماد به نفس شما کاسته است؟
عمل جراحی هموروئید با لیزر بدون درد
از عمل افزایش قد، چقدر می دانید؟
اگربه دنبال راهی مطمئن برای افزایش قدهستید
طراحی اپلیکیشن موبایل بدون برنامه نویسی
بهترین لپ تاپ های پیشنهادی ایسوس و لنوو
اتوماسیون اداری تحت وب
کسب درآمد پر سود با دستگاه جوجه کشی!!
متنوع ترین فروشگاه لنزهای رنگی و طبی
تور استانبول (ویژه شهریور)

تازه ترین مطالب بخش کودکان(فرهنگ اسامی، تربیت، خلاقیت، رفتار کودک، تغذیه کودک و ...) سایر مطالب کودکان
اهمیت ویتامین b برای کودکان

روشهایی برای درک مفهوم زمان به کودک

آموزش ساخت اوریگامی سگ

علل بالا آوردن شیر پنیری در نوزادان

علل و علائم بواسیر و همورئید در کودکان

لطیفه های ورزشی برای کودکان

روشهایی کاربردی برای برخورد با قشقرق کودکان

نکاتی برای شانه کردن موهای کودکان

علل دیر دندان درآوردن کودکان

آموزش تصویری کشیدن چهره کارتونی خنده دار

آموزش ساخت کاردستی آسیاب بادی/ تصاویر

روشهایی برای تربیت کودکان بدون تنبیه کردن
سایر مطالب کودکان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۳۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، پوریا جلالی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برقراری ارتباط میان نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر و تشویق کتاب‌خوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

جلالی اضافه کرد: آخرین مهلت ثبت‌نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 749759

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم