Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه اشترن آلمان گزارش داد:«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان طی سخنانی به موضوع سفر «محمد جواد ظریف» به فرانسه همزمان با برگزاری نشست سران گروه هفت اشاره کرد.
مرکل در مورد سفر وزیر امور خارجه ایران به بیاریتز فرانسه گفت: این سؤال وجود دارد که آیا می توان راهی برای جلوگیری از تشدید تنش ها پیدا کرد یا نه؟، زیرا اگر هیچ اتفاقی نیفتد باید از آن ترسید که ایران در ماه سپتامبر حتی بیشتر از برجام خارج شده و تعهداتش را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی این اقدام حرکتی به عقب بوده و نگاه داشتن ایران در توافق هسته ای مستلزم مذاکرات بیشتر با این کشور خواهد بود.
صدراعظم آلمان تاکید کرد که این مسئله، موضوع گفتگوهای دیروز در بیاریتز بوده و همزمان با اظهارنظر شرکت کنندگان در نشست گروه هفت، گفتگوهایی نیز بین وزیران امور خارجه فرانسه و ایران انجام شده است.
وی با این حال یادآور شد که مذاکرات گروه هفت و وزیران خارجه دو کشور اتفاقاتی بوده که به طور موازی در فرانسه انجام گرفته و به هم مرتبط نبوده است.
مرکل همچنین به صورت تلویحی گفت که از موضوع سفر ظریف به فرانسه در آخرین لحظات مطلع شده و برنامه ای برای این سفر وجود نداشته که بخواهد در موردش صحبت کند.
در همین رابطه شبکه دویچه وله نوشت: آنچه درباره سفر ظریف می‌توان گفت این است که این سفر به دعوت فرانسه انجام گرفته و برای بسیاری از شرکت‌کنندگان غیرمنتظره بوده است. ازجمله آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که گفته است که سفر ظریف به محل اجلاس برای او غیرمنتظره بوده است. اما او تأکید کرده که دیدار ظریف با وزیر خارجه فرانسه ربطی به اجلاس گروه هفت ندارد.
پیش از سفر ظریف به بیاریتز رئیس جمهور فرانسه میزبان گروه ۷ (هفت کشور صنعتی جهان) اعلام کرده بود که سران این گروه بر سر کاهش تنش با ایران توافق کردند. مکرون اما اعلام کرد که او ماموریت رسمی از طرف گروه ۷ را ندارد.

محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران روز گذشته (یکشنبه)  به دعوت "ژان ایو لودریان" همتای فرانسوی اش وارد شهر بیاریتز فرانسه محل برگزاری اجلاس سران هفت کشور صنعتی جهان( گروه ۷) شد.وی در این شهر با رئیس جمهوری و وزیر خارجه فرانسه دیدار کرده و پس از آن جلسه توجیهی مشترکی با انگلیس و آلمان برگزار کرد.

برجام و تلاش برای حفظ آن یکی از مهمترین موضوعات رایزنی‌ها در این نشست در بیاریتز بوده است و در این راستا، امانوئل مکرون رئیس‌ جمهوری فرانسه دیدارهایی در حاشیه این اجلاس با سران کشورهای حاضر در این نشست از جمله دونالد ترامپ رئیس‌ جمهوری آمریکا داشته است.
ظریف روز جمعه (اول شهریورماه )هم به دعوت رسمی فرانسه و برای بررسی آخرین وضعیت پیشنهاد مطرح شده از سوی فرانسه به پاریس رفت و با مکرون و لودریان دیدار و گفت‌ و گو کرد.

چهل و پنجمین اجلاس سران هفت کشور صنعتی جهان موسوم به «گروه ۷» روز گذشته (شنبه) در اقامتگاه تفریحی بیاریتز فرانسه آغاز بکار کرد.

ریاست اجلاس «گروه ۷» را که از ۲۴ تا ۲۶ آگوست (دوم و سوم شهریور) برگزار می شود، امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه برعهده دارد.

    
   

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۶۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اولین گروه از نیرو‌های رزمی فرانسه در اوکراین

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آن‌ها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت «ای‌پی‌ای» به نقل از «ایژیا تایمز» گزارش داد سربازان فرانسوی از هنگ ۳ پیاده‌نظام فرانسه که یکی از عناصر اصلی لژیون خارجی فرانسه (Légion étrangère) است، گرفته شده‌اند.

تعداد نیروهای اولین گروه از سربازان فرانسوی حدود ۱۰۰ نفر است. این تنها اولین مرحله از حدود ۱۵۰۰ سرباز لژیون خارجی فرانسوی است که قرار است به اوکراین برسند.

این نیروها مستقیما در یک منطقه جنگی فعال مستقر شده‌اند و قصد دارند به اوکراینی‌ها در حوزه مقاومت در برابر پیشروی‌های روسیه در دونباس کمک کنند. ۱۰۰ نفر اول متخصص توپخانه و مراقبت هستند.

پیشتر امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه‌ای بار دیگر از احتمال اعزام نیروهای غربی، به‌ویژه نیروهای فرانسوی به اوکراین سخن گفته و ۲ شرط برای آن تعیین کرده بود.

او در گفت‌وگو با «اکونومیست» عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم، اما امروز اینطور نیست.

او یادآور شد که پاریس قبلا پرسنل نظامی را برای «مبارزه با تروریسم» به کشورهای دیگر، به‌ویژه به منطقه ساحل آفریقا فرستاده بود.

در همین حال روزنامه سوئیسی «بلیک» پیشتر به نقل از نظامیان ارتش اوکراین گزارش داد، دونباس تا ماه اکتبر به طور کامل سقوط خواهد کرد. چندین فرمانده که در جبهه شرقی می‌جنگند به این نشریه گفتند که «اوکراین در جنگ شکست خواهد خورد.»

پس از تصرف پایگاه مستحکم اوکراینی‌ها در آودیوکا در ماه فوریه، یگان‌های روسی دستاوردهای ثابتی در میدان نبرد داشته‌اند. سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه به‌تازگی گفت آن‌ها اکنون کاملا کنترل وضعیت میدان نبرد را در دست دارند و به طور پیوسته نیروهای اوکراینی را عقب می‌رانند.

طی روزهای گذشته نیروهای روسی شهر «بوگدانوفکا» واقع در نزدیکی شهر استراتژیک «چاسوف یار» در شمال دونتسک را هم تحت کنترل خود درآوردند. چاسوف یار در زمینی مرتفع قرار دارد و گرفتن آن به واحدهای روسی نقطه برتری قدرتمندی برای حمله به دیگر شهرهای کلیدی تحت کنترل اوکراینی‌ها می‌دهد.

مقامات و تحلیلگران اوکراینی می‌گویند، ارتش روسیه در نهایت بهره‌مندی از ضعف تسلیحاتی اوکراین است و «عجله دارد» که پیش از رسیدن تسلیحات بیشتر غرب به دست کی‌یف، مناطق راهبردی مهمی از خاک اوکراین را تصرف کنند که می‌تواند راه‌گشای آنان برای تصرف منطقه گسترده‌تر دونباس باشد.

«مایکل کلارک» یک استاد مهمان در دانشکده مطالعات جنگ دانشگاه «کینگز کالج» لندن در این باره گفت: «باخموت اهمیت استراتژیکی واقعی نداشت اما چاسیو یار از چنین اهمیتی برخوردار است.»

این دهکده که در منطقه مرتفعی قرار دارد، «مسیری طبیعی رو به شمال» دارد که نیروهای روس را قادر می‌سازد به شهر کراماتورسک حمله کنند یا با پیشروی بیشتری به سمت غرب، عملیات خود را تا دنیپرو حملات گسترش بدهند.

کلارک می‌گوید، «این منطقه همچنین خط دفاعی طبیعی در قبال کوستیانتینیوکا در جنوب غربی آن و یکی از بزرگ‌ترین شهرهای دونباس است.»

او افزود: «اگر واقعا کار روس‌ها شتاب بگیرد، آن‌ها به دنبال گسترش فتوحات خود به مناطقی خواهند بود که شامل چاسیو یار، کوستیانتینیوکا، پوکروفسک و بعد کراکاتورسک و اسلاویانسک خواهد بود. این باعث می‌شود دونباس به دست آن‌ها بیافتد.»

دیگر خبرها

  • استقرار اولین گروه از نیرو‌های رزمی فرانسه در اوکراین
  • استقرار اولین گروه از نیروهای رزمی فرانسه در اوکراین
  • اولین گروه از نیروهای رزمی فرانسه در اوکراین مستقر شدند
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • واکنش جواد نکونام به جنجال پیرمرد سپاهانی
  • تاکید عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی
  • امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد | عکس