Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@09:19:57 GMT

نصب کارتخوان اجاره‌ای جرم است!

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۹۷۴۴۳

نصب کارتخوان اجاره‌ای جرم است!

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بالاخره مجلس شورای اسلامی بر اساس قانون ۱۶۹ مالیات‌های مستقیم، قانون الزام نصب دستگاه کارتخوان در مطب پزشکان را تصویب کرد.

اما از آنجاکه پزشکان تا پیش از این در مطب‌های خود دستگاه کارتخوان نصب و بنابراین مالیات متناسبی هم پرداخت نمی‌کردند، این قانون را نوعی تبعیض علیه خود می‌دانند و بسیاری از آنها به شیوه‌های مختلف سعی می‌کنند که از دستگاه کارتخوان استفاده نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که در حال حاضر اصناف دیگر این قاعده را در محل کار خود رعایت می‌کنند و به تناسب آن مالیات خود را هم پرداخت می‌کنند.

جز اصناف مختلف که به صورت مستقیم با اقتصاد و بازار سروکار دارند، همه کارمندان دولت و شرکت‌های خصوصی هم شامل قوانین مالیاتی می‌شوند و مبلغی به صورت ماهیانه از حقوق آنها کسر می‌شود؛ به طوری که همه حقوق بگیرانی که ماهیانه بیشتر از دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان حقوق می گیرند مکلف به پرداخت مالیات هستند.

یکی از روش‌های معمول برای عدم استفاده از دستگاه کارتخوان توسط برخی از پزشکان، گرفتن وجه نقدی از بیماران است، برای مثال در بسیاری از مطب‌های شهر تهران علاوه بر حق ویزیت، دستمزد عمل‌های جراحی نیز که بعضا به چند 10 میلیون تومان هم بالغ می‌شود به صورت نقدی از بیماران اخذ می‌شود.

درهمین باره سیاوش غیبی‌پور کارشناس امور مالیاتی با بیان اینکه اخذ مالیات از پزشکان اطلاعات‌محور و بر اساس داده‌های مؤدیان است، اضافه کرد: با این حال اگر پزشکی در ارائه اطلاعات درآمدی خود همکاری نکرد، سازمان امور مالیاتی از طریق شیوه‌های دیگری از جمله مشاهده سوابق درآمدی و مالیاتی و تراکنش‌ سایر پزشکان در آن منطقه می‌تواند استفاده کند.

این کارشناس با اشاره به گزارش‌های بیمه و قراردادهای پزشکان به عنوان دو مجرای دیگر کسب اطلاعات درباره درآمد پزشکان ادامه داد: به هرحال اطلاعات مربوط به درآمدهای پزشکان به طرق مختلف قابل ردیابی است اما نصب دستگاه کارتخوان به لحاظ برآورد دقیق درآمدهای مالیاتی ضروری است.

غیبی پور همچنین به برخی از شگردها برای گریز از استفاده از دستگاه کارتخوان در مطب هم اشاره کرد و گفت که اگر پزشکی در نصب دستگاه کارتخوان شماره فرد دیگری را اعلام کند یا از دستگاه کارتخوان اصطلاحا اجاره‌ای(متعلق به فردی دیگر) استفاده کند بر اساس قانون مرتکب جرم شده است.

گفتنی است؛ تعیین ضرب‌العجل برای نصب دستگاه کارتخوان در مطب پزشکان به حدی از سوی نمایندگان این صنف با مقاومت همراه شد که رئیس سازمان نظام پزشکی با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان امور مالیاتی خواهان تعویق ضرب‌العجل تعیین شده از سوی این سازمان به بهانه دادن آموزش کافی به پزشکان برای استفاده از دستگاه‌های کارتخوان شده بود.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 دستگاه کارتخوان مطب پزشکان نصب کارتخوان اجاره‌ای الزام نصب دستگاه کارتخوان در مطب پزشکان سیاوش غیبی‌پور کارشناس امور مالیاتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دستگاه کارتخوان مطب پزشکان کارشناس امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد

تین نیوز

از تاریخ اول خردادماه ۱۴۰۳ وراث متوفیان ۱۳۹۵.۱.۱ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تابناک اقتصادی؛ سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: "در راستای تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده های متوفیان نزد بانک ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳.۱.۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵.۱.۱ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

بر این اساس پس از درخواست وراث با ارائه اسناد و مدارک مربوطه از جمله اسناد هویتی و گواهی حصر وراثت، بانک ذیربط مالیات مربوط به سپرده متوفی و سود متعلق به آن (تا تاریخ پرداخت سپرده به وراث) را محاسبه و از مبلغ سپرده و سود آن کسر کرده و مابقی را به وراث پرداخت می کند."

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در سال گذشته