Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا بارها از عملکرد خود در حوزه اقتصاد تعاریف مبالغه‌آمیزی با به کار بردن صفاتی نظیر "فوق‌العاده"، "عالی"، "قوی‌تر از هر زمان" و "بسیار شکوفا" یاد کرده است، اما طبق گفته تحلیلگران و کارشناسان و همچنین طبق اطلاعات و آمار و ارقام جدید، عملکرد اقتصادی ترامپ نه تنها تفاوت چندانی نسبت به دولتهای پیشین به وجود نیاورده بلکه در آستانه یک روند نزولی نیز قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نوشته پایگاه هیل، گاس فوچر، یک اقتصاددان ارشد در بانک PNC گفت: من می‌گویم که عملا ما شاهد یک بازیابی اقتصادی ضعیفتر از روندهای مشاهده شده سابق، به ویژه در مقایسه با توسعه‌هایی که در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ رخ داد، هستیم.

این دیدگاه با مشاهده آمار و ارقامی نظیر آنچه که روز پنجشنبه از جانب دفتر آمار اشتغال در آمریکا انتشار یافت تقویت می‌شود. این سازمان در ارزیابی خود یک روند تنزلی را برای اقتصاد آمریکا ترسیم و عنوان کرد، رشد اشتغالزایی در اقتصاد آمریکا از ژانویه ۲۰۱۸ تا مارس ۲۰۱۹ یک روند نزولی را طی کرده و به میزان ۵۰۰ هزار شغل کاهش یافته است.

بر اساس برآوردی در قبل از تهیه شدن این ارزیابی جدید، میانگین رشد ماهانه اشتغال از زمان رسیدن ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا به عدد ۱۹۳۰۰۰ رسید که کمتر از میانگین مربوط به دوره دوم ریاست جمهوری باراک اوباما یعنی ۲۰۸۰۰۰ است اما در این برآورد جدید میانگین رشد ماهانه اشتغال در طول دولت ترامپ به عدد ۱۷۷۰۰۰ رسیده است.

فوچر تصریح کرد:ما تصور میکردیم که در سال ۲۰۱۸ اشتغالزایی کمی شتاب گرفته است اما اکنون به نظر می‌رسد روندی که در آن زمان تجربه کردیم هیچ فرقی با قبل نداشته است.

در رشد اقتصادی در طول دولت ترامپ نیز همین روند مشابه وجود داشته است.

یک ارزیابی چند اقتصاددان دولت درباره تولید ناخالص داخلی آمریکا، یک روند تنزلی را نشان داده و ادعای ترامپ درباره رقم زدن چهار سه ماهه متوالی با میانگین رشد اقتصادی سه درصدی را زیر سوال برد.

بانک گولدمن ساکس، اکنون برآورد می‌کند که رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ به ۱.۸ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.

مارک زندی،اقتصاددان ارشد در موسسه Moody Analytics با اشاره به ارزیابی خود ترامپ از اقتصاد آمریکا گفت: اگر بخواهید مثل ترامپ درباره اقتصاد آمریکا قضاوت کنید به تناقضهایی بر خواهید خورد. او در این مسیر تلاش کرده اعتبار زیادی را از بابت بازار سهام به خود اختصاص دهد اما این بازار از ژانویه ۲۰۱۸ تا کنون به هیچ جا نرسیده است.

در واقع با گذشت ۳۱ ماه از ریاست جمهوری ترامپ اکنون او در زمینه بازار سهام حتی آماری بدتر از روسای جمهور دموکرات قبلی دارد. به عنوان مثال در دولت اول باراک اوباما در مقطع زمانی مشابه با مقطع فعلی در دولت ترامپ، یک شاخص مشهور بازار سهام موسوم به "میانگین صنعتی داو جونز" رشد  ۴۵.۲ درصدی را در مقایسه با ابتدای ریاست جمهوری او تجربه کرد. میزان مشابه این رشد در دولت بیل کلینتون نیز معادل ۳۹.۳ درصد بود اما در حال حاضر میزان این رشد برای ترامپ ۳۲.۲ درصد است.

در عین حال ترامپ در حالی به ریاست جمهوری رسید که وعده کاستن از بدهی ملی و کسری های تجاری آمریکا را داده بود اما آمارهای جدید عکس این وعده را نشان می‌دهند.

پیش بینی شده که کسری فدرال در سال جاری میلادی به حدود یک تریلیون دلار برسد که افزایش قابل توجهی نسبت به میزان ۵۸۷ میلیارد دلاری در سال ۲۰۱۶ دارد. کسری تجاری آمریکا نیز که قبل از ریاست جمهوری ترامپ به ۵۰۲.۳ میلیارد دلار رسیده بود همچنین افزایش یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عملکرد اقتصادی ترامپ اقتصاد آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۷۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگدوینی: جنگ‌هراسی بر اقتصاد ایران بی‌تاثیر است

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس گفت: همانطور که امروز در پی عملیات وعده صادق رژیم غاصب و کثیف متوجه شد که نمی‌تواند با جمهوری اسلامی ایران مقابله کند، در حوزه اقتصاد نیز شرایط به همین صورت است و جنگ هراسی در اقتصاد ایران به یک عملیات روانی پوچ تبدیل شده است.

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با ایسنا درباره تاثیر جنگ هراسی بر اقتصاد ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ۴۵ سال است که در حال مبارزه با تحریم، جنگ و تهدیدات مختلف است و چنانچه قرار بر این بود که فضای جنگ هراسی بر آن تاثیر بگذارد، قطعاً اقتصاد ایران باید تا امروز متلاشی می‌شد و از بین می‌رفت.

وی افزود: شاید آنچه که به عنوان جنگ هراسی مطرح می‌شود، در مقاطعی در گذشته تاثیراتی به همراه داشته، اما امروز دیگر تاثیراتی که مورد انتظار دشمن است را مشاهده نمی‌کنیم چراکه ایران به کشوری پیشرفته با اقتصادی مقاوم تبدیل شده‌ است.

این نماینده مجلس با اشاره به عملیات «وعده صادق» که در پاسخ به جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق انجام شد، تاکید کرد: همانطور که امروز در پی عملیات وعده صادق رژیم غاصب و کثیف متوجه شدند که نمی‌توانند با جمهوری اسلامی ایران مقابله کنند، در حوزه اقتصاد نیز شرایط به همین صورت است و جنگ هراسی در اقتصاد ایران به یک عملیات روانی پوچ تبدیل شده است.

سنگدوینی با تاکید بر لزوم ایجاد اطمینان در فضای اقتصادی کشور درباره بی تاثیری جنگ هراسی بر اقتصاد گفت: ما مسئولان نظام باید به مردم اطمینان دهیم که نباید دیگر نسبت به فضای جنگ هراسی و تاثیرات آن بر تکانه‌های اقتصادی نگرانی داشته باشند؛ نتیجه این رفع نگرانی‌ها بی شک ثبات و آرامش اقتصادی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • سنگدوینی: جنگ‌هراسی بر اقتصاد ایران بی‌تاثیر است