Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، در این جلسه موضوع ارزیابی توان سرمایه‌گذاری کشورهای توسعه یافته و ایران در زمینه زیرساخت‌های حمل‌ ونقل و همچنین بررسی توان اقتصاد ملی برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌هایی نظیر قطارهای سریع‌السیر با محوریت ظرفیت‌های اقتصاد ملی، مورد بحث قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، در این نشست به سهم ۰/۹ درصدی تولید ناخالص داخلی در ایران جهت حمل و نقل اشاره و تصریح شد که از آنجائی که تولید ناخالص داخلی کشور نسبت به برخی کشورها عدد پایینی است، توان کشور ما در ایجاد زیرساخت‌های جدید و نگهداری از زیرساخت‌های موجود عدد بسیار پایینی است و این عدد اندک نیز بر مبنای اولویت‌های واقعی تخصیص داده نمی‌شود.

براساس گزارش مرکز پژوهش‌ها، در این نشست همچنین با اشاره به اعتبار قابل تخصیص به بخش حمل‌ ونقل، عنوان شد که براساس این شرایط، نمی‌توان وقوع اتفاق خاص و فوق العاده‌ای را برای انجام پروژه‌های حمل ‌ونقلی متصور شد و برای افزایش سهم سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ ونقل باید توان اقتصاد افزایش پیدا کند.

همچنین در این جلسه تاکید شد که در عرصه حمل و نقل کشور باید پروژه‌هایی اجرا شود که تاثیر آن بر رشد اقتصاد ملی از پیش تعیین شده و اثر مثبت آن قطعی باشد و براین اساس پروژه‌ای بدون در نظر گرفتن منابع تعریف نشود، ضمن آنکه پروژه‌های ناتمام در این بخش نیز باید تعیین و تکلیف شود.

بازنگری طراحی راه‌های شهری بعد از ۲۰ سال

بر اساس گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی موضوع دیگری که در ششمین جلسه شورای تخصصی حمل و نقل مرکز پژوهش‌های مجلس مطرح شد، امکان‌سنجی و بازنگری آئین‌نامه طراحی راه‌های شهری بر اساس اصول حمل ‌ونقل پایدار بود.

در ادامه این نشست طرح بازنگری آئین‌نامه طراحی راه‌های شهری ایران با توجه به اینکه از سال ۱۳۷۵ مورد ارزیابی قرار نگرفته، مطرح و بررسی شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۹۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد

درخصوص افزایش موش‌های موذی در پایتخت و راه‌های مقابله با آن، افزود: نمی‌توان موش‌های موذی را به طور کامل ریشه کن کرد چرا که این حیوان زاد و ولد زیادی دارد، بسیار باهوش است و از سوی دیگر خود را با هر نوع شرایط محیطی به سرعت خود وفق می‌دهد.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،گودرزی ادامه داد: موش‌ها هیچگاه به نقطه صفر زاد و ولد نمی‌رسند و هیچ کجای دنیا هم نتوانسته ادعا کند که زاد و ولد را به طور کامل متوقف و وجود موش را ریشه کن کرده است، اما می‌توان تعداد و زاد و ولد آنها را کنترل کنیم تا زیادتر نشوند.

گودرزی درخصوص نحوه کنترل موش‌های شهری تهران هم گفت: در قرارداد‌های جدید از موادغیرسمی دانش بنیان تولید داخل استفاده می‌کنیم و طی سه ماه آینده امیدواریم نتیجه آن را در سطح شهر مشاهده کنیم.

وی با تقدیر از همکاری مردم برای تماس با سامانه ۱۳۷ برای موضوع موش و طرح شکایت در این مورد تاکید کرد: نتیجه کار ما در تعداد تماس و شکایات مردم درخصوص موش‌ها با سامانه ۱۳۷ مشخص می‌شود.

گودرزی در عین حال از شهروندان درخواست کرد که از ریختن پسماند‌های خانگی و پسماند غذا‌ها برای حیوانات شهری خودداری کنند تا تعداد موش‌ها کاهش یابد.

وی با بیان اینکه آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران نداریم، گفت: از مرکز مطالعات شهرداری تهران و ۲ دانشگاه خواسته ایم این کار را انجام دهند و قراردادی هم در این مورد منعقد شده است گو اینکه قبلا این کار انجام شده بود، اما نتوانسته بودند، تعداد دقیق را مشخص کنند.

مدیرکنترل حیوانات مضر شهری تاکید کرد: استفاده از تفنگ بادی و تله‌های انفجاری برای از بین بردن موش‌ها منسوخ شده است و حتی برخی شهروندان برای استفاده از اسلحه به منظور از بین موش‌ها به ما انتقاد می‌کردند که دیگر ما از این روش استفاده نمی‌کنیم.

گودرزی گفت: ما از ۲ راهکار فیزیکی و شیمیایی برای کنترل موش‌ها استفاده می‌کنیم که در روش فیزیکی تفنگ را حذف کردیم و بجای آن از تله‌های چسبی، بستن منافذ شهری و سرپوش‌های یک طرفه روی راه آب‌ها استفاده کنیم.

وی یادآور شد: در روش شیمیایی نیز استفاده از مواد غیر سمی دانش بنیان تولید داخل در دستور کار قرار داده ایم که امیدواریم تا سه ماه آینده نتایج آن را ببینیم.

دیگر خبرها

  • بازنگری واشنگتن در ارسال تسلیحات به تل آویو درصورت حمله به رفح
  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • حضور فارابی با ۱۶ عنوان جدید در نمایشگاه کتاب
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • شهرک حمل ونقل خمینی‌شهر راه‌اندازی می‌شود
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد
  • مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس به افراد اصلح رأی دهند
  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!