Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی با بیان اینکه 107 هزار و 702 دانش آموخته دانشگاهی در استان وجود دارد، گفت: 40 درصد دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی خراسان شمالی انگیزه ای برای اشتغال ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، حسن نوری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: نرخ بیکاری دانش‌آموختگان دانشگاهی در استان کمتر از میانگین کشوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازار کار بسیاری از رشته‌های دانشگاهی استان اشباع شده است، گفت: در رشته هایی همچون خدمات حمل و نقل، دامپزشکی، علوم تربیتی و روزنامه نگاری نرخ بیکاری پایین است.

نوری سیاستگذاری در آموزش عالی براساس بازار کار را یکی از راهکارهای کاهش بیکاری در جامعه عنوان کرد.

وی نرخ بیکاری در بهار سال جاری را 7.9 درصد اعلام کرد و افزود: میزان اشتغال در بخش کشاورزی استان دو برابر میانگین کشوری است بطوریکه این رقم در استان ۳۶.۴ درصد و در کشور ۱۷.۷ است.

نوری گفت: کشاورزی یک ظرفیت خوب برای توسعه و رونق اقتصاد و اشتغال است که به خوبی از آن استفاده نشده است،  صنایع تبدیلی و تکمیلی در این استان ایجاد نشده است و به واسطه نبود این صنایع، کشاورزان به ارزش افزوده مطلوب دست نیافته اند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی همچنین میزان اشتغال در بخش صنعت استان ۳۲ درصد و بخش خدمات را 38.2 درصد عنوان کرد و خاطرنشان کرد: اشتغال در بخش خدمات در استان پایین و کمتر از میانگین کشوری است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است

ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، آموزشی که اشتغال آفرین نباشد را ابتر دانست و گفت: در جهاددانشگاهی اکثر آموزش‌ها منجر به ایجاد شغل می‌شود.

مسلم حدیدی، امروز (۱۸ اردیبهشت) در آیین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسین همکار معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، با قدردانی از تلاش های صورت گرفته در این معاونت گفت: خوشبختانه به همت همکاران این حوزه توانسته ایم آموزش ها را در جهاددانشگاهی مهارت محور و تخصصی کنیم، طوری که هر دوره آموزشی بتواند به ایجاد یک شغل برای فراگیران منجر شود.

حدیدی افزود: آموزشی که به اشتغال منجر نشود ابتر می‌ماند و در همین راستا اولویت آموزش‌های خود را بر مهارت آفرینی گذاشته ایم تا فراگیران در پایان دوره بتوانند در حرفه ای مشغول به کار شوند.

وی تصریح کرد: با تدوین فرآیندهای اجرایی، ایجاد زیرساخت های لازم و بهره‌مندی از زیست بوم سازمان جهاددانشگاهی، آموزش‌ها در مسیر کارآفرینی و ایجاد شغل پیش رفته است.

وی از بیکاری به عنوان مهمترین معضل استان یاد کرد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته در جهاددانشگاهی گام‌های ارزشمندی در جهت اشتغال جوانان استان برداشته شده است.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ادامه از پیگیری بین المللی شدن آموزش های سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه خبر داد و افزود: با توجه به کیفیت بالای آموزش های سازمان و مهارت محور بودن این آموزش‌ها، در تلاش هستیم دامنه فعالیت خود را در سطح بین المللی گسترده کنیم.

وی افزود: در همین راستا امسال حوزه بین‌الملل آموزش‌های سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه فعال می‌شود و امیدواریم با زیرساخت‌ها و تجاربی که در این حوزه داریم بتوانیم در سطح بین المللی هم فعالیت‌های اثرگذاری داشته باشیم.

مهدی عبدالمالکی معاون آموزش و کارآفرینی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به همکاری حدود ۱۵۰ مدرس با معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: این مدرسین در حوزه آموزش‌های عمومی، تخصصی و مهارتی با ما همکاری دارند.

وی با اشاره به استقبال فراگیران از دوره‌های آموزشی این سازمان گفت: سال گذشته بیش از ۳۲ هزار نفر در دوره‌های مختلف آموزشی سازمان جهاددانشگاهی شرکت کردند و پیش بینی می شود این تعداد امسال به بیش از ۴۰ هزار فراگیر برسد.

وی با بیان اینکه یکی از محبوب‌ترین دوره‌های آموزشی این سازمان آموزش زبان های خارجی است، گفت: در حال حاضر پنج زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، کره‌ای و ترکی استانبولی در مراکز آموزش جهاددانشگاهی کرمانشاه آموزش داده می‌شود و در حال حاضر بیش از ۵۷۰۰ فراگیر در این دوره‌ها مشغول یادگیری زبان هستند.

آموزش های جهاد دانشگاهی «مهارت محور» است، نه «مدرک محور»

وی گفت: یکی از مزیت های آموزش های جهاد دانشگاهی این است که ما گواهینامه محور یا مدرک محور نیستیم و در تلاشیم فردی که وارد دوره‌های آموزشی می‌شود با کیفیت بالا این آموزش‌ها را فرا بگیرد، طوری که بتواند پس از خروج از این دوره‌ها وارد بازار کار شود.

عبدالمالکی افزود: یکی از چالش های اصلی حوزه اشتغال استان چه در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی و چه افراد غیردانشگاهی نداشتن مهارت است و همین امر موجب شده که فارغ التحصیل ما یا هر فردی که به سن اشتغال می رسد نتواند برای خود ایجاد شغل کرده و یا در حرفه ای مشغول به کار شود و همه چشم انتظار آزمون های استخدامی دولت هستند.

عبدالمالکی گفت: در معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی اولویت کار را بر مهارت محوری آموزش‌ها گذاشته‌ایم، طوری که افراد پس از گذراندن این آموزش‌ها بتوانند مهارت لازم را برای ورود به حرفه‌ متناسب با آموزش‌ها کسب کنند.

در این مراسم از مدرسین همکار با معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است