Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان گفت: دشمنان قصد دارند اینطور القا کنند که عالمان دینی در زندگی انسان نقشی ندارند و عده‌ای غافل در داخل نیز با آنان همراهی می‌کنند. ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۰ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در مراسم افتتاحیه حوزه‌های علمیه استان در سال تحصیلی 99 –98 در مصلی رشت اظهار داشت: موضوعاتی نظیر هویت طلبه، رسالت طلبه و اینکه یک طلبه چه زمانی باید وارد اجتماع شود از موضوعات مهمی است که بایستی بدان توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با اشاره به روایات مربوط به موقعیت طلبه‌ها بیان کرد: طلبه‌ها جانشین پیامبر(ص) هستند و بنابر روایتی از امام رضا(ع) هویت یک طلبه و موقعیت وی در برابر مردم به‌گونه‌ای است که جانشین پیامبر(ص) محسوب می‌شود.

وی طلبه‌ها را وارث پیامبران الهی دانست و خاطرنشان کرد: طبق فرموده امام علی(ع) طلبه‌ها و فقیهان وارثان انبیای الهی و امانتداران پیامبر(ص) محسوب می‌شوند و طلبه‌ها بایستی با استناد به این روایات بسیاری از موضوعات و وظایف را برای خود تبیین کنند.

امام جمعه رشت: ‌اخذ عوارض در امام‌زاده هاشم برداشته شود/این عوارض موجب سختی مردم گیلان استامام جمعه رشت: قدرت‌های استکباری در برابر نظام اسلامی ذلیل شدند

امام جمعه رشت با بیان اینکه طلبه‌ها رسالت فردی و اجتماعی بر عهده دارند ابراز داشت: کسی که می‌خواهد طلبه شود و در حوزه درس بخواند باید توجه کند که رسالت فردی و اجتماعی بر عهده است و باید به وظایف تعیین شده خود با دقت عمل کند.

آیت‌الله فلاحتی نخستین رسالت یک طلبه را خودسازی و تهذیب نفس عنوان کرد و افزود: بزرگترین امر در رسالت شخصی یک طلبه تربیت نفس است زیرا اگر طلبه‌ها خودسازی نداشته باشند آسیب‌های زیادی به خود و جامعه وارد می‌کنند که جبران‌ناپذیر است. 

وی با بیان اینکه دومین رسالت شخصی طلبه‌ها یادگیری دانش و علم آموزی عمیق است تصریح کرد: فقه به معنای فهم عمیق است لذا دومین رسالت فردی یک طلبه و عالم دینی این است که به دانش مربوط به حوزه‌های دینی تسلط داشته باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه طلبه‌ها امانت خدا در پیشگاه اساتید و مدیر حوزه‌های علمیه هستند عنوان داشت: از همان روزهای نخست بایستی در بحث تربیتی و دانش اندوزی طلبه‌ها به‌خوبی کار کنید تا برای جامعه مفید باشند.

امام جمعه رشت به رسالت عمومی طلبه‌ها اشاره و تاکید کرد: پس از آنکه طلبه‌ها به‌خوبی توانستند خودسازی کنند و دانش اندوزی عمیق داشته باشد بایستی وارد جامعه شوند و به تربیت افراد همت بگمارند.

رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان گفت: طلبه‌ها و عالمان دینی وظیفه تبلیغ و تربیت دینی مردم را بر عهده دارند و این وظیفه و رسالت تا قیامت ادامه خواهد داشت و زمان ورود آنها به جامعه دارای دو بخش عام و خاص است.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه بخشی از موهومات جامعه به‌علت عدم دانش اندوزی عمیق و خودسازی طلبه‌ها است افزود: در سال‌های اخیر عده‌ای موریانه‌وار به حوزه‌های علمی رفتند که این موضوع از شهر های دور آغاز شد و اکنون به قم رسیده است.

وی تصریح کرد: دشمنان قصد دارند اینطور القا کنند که عالمان دینی در زندگی انسان نقشی ندارند و حوزه‌های علمیه باید تعطیل شوند البته این را به زبان نمی‌آورند اما رفتار آنها گواه این ادعا است و عده‌ای غافل در داخل نیز با آنان همراهی می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان بیان کرد: دینمداری مردم و تلاش عالمان دینی برای حرکت جامعه اسلامی در مسیر کرامت انسانی باعث پایداری اسلام شده است و طلبه‌ها و عالمان دینی از زحمات اندیشمندان و مفسران شیعه بهره می‌برند.

امام جمعه رشت به خروجی اندک حوزه‌های علمیه اشاره کرد و عنوان داشت: این خروجی‌های اندک هر کدام مانند ابراهیم(ع) در تاریخ اسلام بودند و به فرموده امام خمینی(ره) کسی مانند شهید بهشتی یک امت برای ملت ما بود.

وی با بیان اینکه ایجاد تحول در جامعه نیازمند طی کردن مراحل سخت توسط طلبه‌ها است خاطرنشان کرد: علت ریزش برخی از اطرافیان امام(ره) این بود که آنها سه مرحله تهذیب نفس، دانش اندوزی عمیق و دانستن اینکه چه زمانی وارد جامعه شوند را به‌خوبی طی نکردند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به وضعیت فرهنگی استان گیلان ابراز داشت: با وجود آنکه چهل سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی گذشته است اما فعالیت‌های فرهنگی و علمی که شایسته مردم استان گیلان باشد، انجام نشده است.

رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان ساماندهی زیربناهای فرهنگی در جامعه را کاری سخت دانست و بیان کرد: فعالیت‌های فرهنگی زمان‌بر و سخت هستند و عالمان دینی بایستی با صبوری به آن ورود کنند.

انتهای پیام/ ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • تقدیر از کارگران یک مجموعه تولیدی در خوشاب توسط امام جمعه شهرستان
  • جنگیدن با دشمن در خاک خودش،‌ مهم ترین نشانه قدرت
  • رسالت بسیج، تسهیل خدمت‌رسانی به مردم است
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • دیدار امام جمعه اردبیل با سه معلم پیشکسوت اردبیلی
  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی