Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایسنا: فرهاد دژپسند عصر امروز (۴ شهریور) در حاشیه یک نشست تخصصی در وزارت اقتصاد با اشاره به تغییر و تحولات صورت‌گرفته در سازمان خصوصی‌سازی اظهار کرد: برنامه دولت درباره واگذاری‌های بزرگ تغییر نخواهد کرد و برنامه‌های خود را در این حوزه به طور جدی پیگیری می‌کنیم. ضمن اینکه می‌دانیم اینگونه رفتارها روی انگیزه دیگران اثر می‌گذارد چرا که باعث تضعیف اراده دیگران خواهد شد اما ما این راه را ادامه خواهیم داد چرا که تاکید داریم اصل واگذاری‌ها ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین درباره بازداشت رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی و مسائل مطرح‌شده پیرامون واگذاری کارخانه‌های دشت مغان و ایران ایرتور اظهار کرد: من خوب یا بد بودن واگذاری‌ها را از جنبه رعایت مقررات نگاه می‌کنم. اینکه آیا در تعیین قیمت یا تعیین برنده مقررات رعایت شده است یا نه؟ اگر قوانین رعایت شده باشد اما نتیجه مطلوب نباشد، نمی‌توانیم به واگذاری‌ها ایراد بگیریم.

وزیر اقتصاد با اشاره به برخی حواشی درباره قیمت پایین در واگذاری‌ها ادامه داد: بسیاری برای تسهیل خصوصی‌سازی نمونه‌هایی از واگذاری‌ها در آلمان شرقی را مثال می‌زنند که یک کارخانه را به قیمت یک مارک (مبلغی بسیار پایین) فروختند، با این استدلال که برای افزایش کارایی، واگذاری ضروری است.

دژپسند اضافه کرد: در واگذاری‌ها آیین‌نامه تعیین قیمت پایه و مزایده رعایت شده است و من به عنوان یک مقام مسئول این واگذاری‌ها را درست ارزیابی می‌کنم. ممکن است خریدار یا قیمت تعیین‌شده باب میل کسی نباشد اما همین که مقررات رعایت شده باشد، کفایت می‌کند.

وی درباره واگذاری کارخانه ایران ایرتور اظهار کرد: در مرحله اول این کارخانه فروخته می‌شود اما خریدار نسبت به پرداخت حقوق دولت ناتوان است و براساس قرارداد، سازمان خصوصی‌سازی وکالت داشت تا موضوع معامله را دوباره به فروش بگذارد؛ بنابراین این واگذاری دوباره به مزایده گذاشته شد و بعد با تعیین قیمت دوباره فروخته می‌شود.

وزیر اقتصاد درباره واگذاری‌های معروف به «دشت مغان» نیز اضافه کرد: این کارخانه به مزایده گذاشته می‌شود و سه نفر قیمت می‌دهند، «اهلیت» خریدار اول بنا به مشکلاتی رد می‌شود و رسما توسط نهادهای مسئول ابطال و به خریدار دوم با قیمتی که خریدار اول خریده بود واگذار می‌شود. در حال حاضر از آن منطقه نیز طوماری وجود دارد که اهالی آنجا از این تغییرات تشکر کرده‌اند.

دژپسند همچنین در پاسخ به سوال ایسنا درباره علت بازگشت لایحه مالیات بر عایدی سرمایه از وزارت اقتصاد به سازمان امور مالیاتی نیز اظهار کرد: این یک طرح است که در کمیسیون اقتصادی دولت در حال بررسی است. لایحه‌ای که دولت طراحی کرده مالیات بر فعالیت‌های اختلال‌زاست که متفاوت با عایدی سرمایه است اما تقریبا همان مباحث را دنبال می‌کند.

او درباره مالیات بر عایدی سرمایه نیز تصریح کرد: در این‌باره یک طرح جامع داریم که در آن لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را دنبال می‌کنیم و مسکن هم در آن دیده شده است.

وزیر اقتصاد در باره مالیات بر مسکن نیز با بیان اینکه زیرساخت‌های اطلاعاتی فراهم است، گفت: از طریق نظام جامع مالیاتی و شبکه‌های اطلاعاتی که داریم مشکلی در این رابطه وجود ندارد.

دژپسند همچنین با بیان اینکه درباره اخذ مالیات بر درآمد پزشکان در حال رایزنی هستیم، ادامه داد: پزشکان قشر فرهیخته کشور هستند اما معتقدیم که یک معلم در مناطق محروم مالیات می‌دهد پس دیگران نیز باید مالیات خود را پرداخت کنند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت بازار ارز و بازگشت ارزهای صادراتی اظهار کرد: با همراهی صادرکنندگان در بازگشت ارزهای صادراتی، عرضه ارز بیشتر شده و تقاضاهای غیرعادی هم کنترل شده و بنابراین اوضاع بازار ارز هم کنترل شده است.

اخبار داغ ویدئوی چالش بطری هنرپیشه معروف ساختگی از کار درآمد! +فیلم فیلم: توضیح کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیه‌‌ساز هواپیما فیلم: چالش باز کردن درب بطری به صداوسیما رسید! فیلم: خودرو گرانقیمت منشا به آتش کشیده شد! فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر اقتصاد دژپسند پوری حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری

 آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

وی گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشور‌ها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آنها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امید‌های آینده حوزه هستند؛ اما به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • مشارکت مردم در اقتصاد باید به خوبی تبیین و هدایت شود
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است