Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد کرمان، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیئت‌امنای استان کرمان و هیئت‌همراه از امکانات پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: با توجه به تغییر شرایط زندگی مردم در دنیا، استفاده از علم و فناوری‌های جدید در پرورش گیاهان در راستای افزایش بهره‌وری و تولید نقش اساسی و مهمی دارد.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، تولید محصولات گیاهی بومی و دارویی را یکی از فعالیت‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان قلمداد کرد و گفت: با توجه به امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان باید براساس روش‌های نوین کشت، داشت، استفاده بهینه و مناسب از مکان‌های کشاورزی در راستای افزایش بهره‌وری گام‌های مؤثری برداریم.

وی تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی حضور استادان و کارشناسان متخصص در حوزه کشاورزی است که می‌توان با استفاده از تجربه و توانمندی این قشر، راه را برای افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی هموار ساخت.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، روش‌های نوین و بهره‌مندی از تکنولوژی‌های جدید را لازمه افزایش تولید در حوزه کشاورزی دانست و عنوان کرد: واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی باید بتوانند با ایجاد یک زنجیره قوی اطلاعاتی در حوزه‌های مختلف به‌خصوص کشاورزی از تجربیات یکدیگر بهره‌مند شوند.

دهقانی فیروزآبادی تأکید کرد: در دانشگاه‌های نسل سوم به هیچ عنوان مسئله آموزش اولویت اصلی مورد توجه قرار نمی‌گیرد؛ بلکه تحقیق، پژوهش و کارآفرینی از اولویت‌های مهم حال حاضر دانشگاه‌های روز دنیا است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان نیز در حاشیه این بازدید با ارائه راهکارهایی، دستورالعمل‌های سازمان مرکزی مبنی بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای مهم برشمرد.

علیرضا منظری توکلی بیان کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان باید بتوانند با ارتباطات بیشتر خود با صنایع مختلف زمینه تحقیقات و پژوهش‌های استادان و دانشجویان را بیش از گذشته فراهم کنند.

وی، یکی از راه‌های برون‌رفت از تحریم‌های ظالمانه دشمنان را توجه به محصولات غیرنفتی به‌خصوص در حوزه محصولات کشاورزی دانست و افزود: با توجه به تأکید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای افزایش توجه به حوزه کشاورزی و پژوهشگران این حوزه، دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تمام توان و امکانات خود را در راستای گسترش پژوهش و تحقیقات حوزه کشاورزی به میدان آورده است.

گفتنی است، افشین صالحی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک نیز در این دیدار گزارشی از وضعیت مزرعه گیاهان دارویی، طرح‌ها و برنامه‌های درآمدزایی این واحد دانشگاهی ارائه کرد.

انتهای پیام/

188 / 188 روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه‌های نسل سوم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه های نسل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۵۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد

جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ اعلام کرد: تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی دولتی جلوگیری شد.

سعید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با تاکید بر اهمیت مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز در حیطه وظایف سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: طی آخرین عملیاتی که از سوی از اداره صورت گرفت ۱۷۵ هکتار از اراضی تصرف شده چهارباغ آزاد سازی شد.

مدیر اداره جهادکشاورزی چهارباغ ادامه داد: این تغییر کاربری‌ها در روستای «قوهه» بخش مرکزی در حال وقوع بود که با حضور نماینده دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان، مدیریت جهاد کشاورزی، عوامل نیروی انتظامی، یگان امداد، کلانتری‌های تابعه و با همکاری شهرداری چهارباغ و ادارات خدمات رسان برق و گاز نسبت به اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی اقدامات مقتضی به انجام رسید.

محمدی ارزش اراضی که از تغییر کاربری آن جلوگیری شده را حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه این اراضی در ۱۶۰ قطعه تعریف شده بود، اضافه کرد: در خصوص دیوارکشی غیرمجاز، ویلا و بنای غیرمجاز در حال ساخت، دپوی مصالح، استخر و محوطه سازی اقدامات قانونی انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ افزود: بنای غیرمجاز در حال ساخت ۱۲ مورد به مساحت تقریبی ۳۵۰۰ مترمربع، دپوی مصالح ۵۰ مورد مساحت تقریبی ۱۱۰۰۰ مترمربع و استخر ۹ مورد به مساحت تقریبی ۱۵۰ مترمربع تخریب و آزادسازی شد.

به گفته محمدی محوطه سازی ۴۵ مورد به مساحت تقریبی ۷۵۰۰ مترمربع، که اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نسبت به مستحدثات غیرمجاز مذکور صورت پذیرفت؛ همچنین تعداد ۶ انشعاب برق غیر مجاز و ۷ مورد انشعاب گاز غیر مجاز با همکاری عوامل محترم اداره خدمات رسان برق و گاز قطع و جمع آوری شد.

کد خبر 750867

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی