Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مه به نقل از بنیاد برکت، در مراسمی با حضور محمود عسکری‌آزاد رئیس هیئت مدیره‌ بنیاد برکت، معاونان و مدیران اشتغال‌زایی این بنیاد و احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان، فرآیند ایجاد یک‌ هزار طرح اشتغال‌زایی مبتنی بر الگوی مردم‌محور و برنامه‌های محرومیت‌زدایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مطابق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ۵ شهرستان و ۲۰۰ روستای این استان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک‌ هزار طرح اشتغال‌زایی مذکور که در قالب مدل‌های اجتماع‌محور «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال‌زایی) و «آسمان» (آئین‌نامه‌ سرمایه‌گذاری مردمی و اشتغال نیروی انسانی) و در روستاهای ۵ شهرستان زاهدان، زابل، نیمروز، هیرمند و هامون استان سیستان و بلوچستان به اجرا درمی‌آید، به هر خانوار چهار رأس گوساله واگذار و پس از پایان دوره‌ ۶ ماهه‌ پرواربندی، از آن‌ها خریداری می‌شود.

در ادامه مجدداً به هر متقاضی چهار رأس گوساله‌ دیگر تحویل داده می‌شود تا این فرآیند برای دومین‌ مرتبه در سال تکرار شود. به این ترتیب، ضمن تأمین دوباره‌ سرمایه‌ اولیه برای اشتغال، سود حاصل از فروش دام‌های پرورش‌یافته به عنوان درآمد متقاضیان منظور می‌شود و هر متقاضی اشتغال مشمول این طرح به‌طور متوسط در ماه ۱۵ میلیون ریال درآمد دارد.

لازم به توضیح است در تمام این مراحل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) فقط نقش تسهیل‌گر را دارد و همه‌ امور از جمله واردات دام از کشور پاکستان، قرنطینه، حمل و نقل به شمال استان سیستان و بلوچستان و به‌طور مشخص منطقه‌ زابلستان، پشتیبانی، تأمین علوفه و خوراک، خرید به نرخ روز، کشتار دام‌ها و توزیع در بازار داخلی توسط بخش خصوصی انجام می‌شود. به عبارت دیگر بنیاد برکت در نقش یک تسهیل‌گر، بخش خصوصی را به مردم مرتبط می‌کند.

اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی جدید بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سیستان و بلوچستان علاوه بر فراهم آوردن بیش از ۲ هزار شغل در مناطق محروم این استان باعث رونق تولید، ایجاد معیشت پایدار، توانمندسازی اقتصادی، تحقق اقتصاد مردمی، کمک به تأمین گوشت در داخل کشور، افزایش امنیت مواد غذایی و تبدیل سرمایه‌های مردم با ارزش افزوده‌ بیش‌تر می‌شود.

پرورش این ۴ هزار رأس گوساله به شکل صنعتی، اعتباری معادل قیمت خود آن‌ها را برای تأمین زیرساخت‌های نگه‌داری می‌طلبید که با الگوی جدید کسب‌ و کار طراحی شده توسط بنیاد برکت عملاً بخش سرمایه‌گذاری ثابت حذف می‌شود و صرفه‌جویی اقتصادی و ارزی چشم‌گیری را در پی دارد.

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای اجرای این یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی مطابق با اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان، بیش از ۹۰۰ میلیاد ریال اعتبار در نظر گرفته است. این طرح‌ها قابلیت تعمیم و اجرا در سایر مناطق این استان را نیز دارند.

رئیس هیئت بنیاد برکت و هیئت همراه هم‌چنین در جلسه‌ی شورای استان سیستان و بلوچستان حضور یافتند. عسکری‌آزاد در این جلسه ضمن تشریح مدل‌ها و طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به تبیین اقدامات انجام شده و در دست اقدام این بنیاد در استان سیستان و بلوچستان پرداخت.

گفتنی است بنیاد برکت تا به امروز ۲۳۵۰ طرح اشتغال‌زایی را در استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری کامل رسانده و ۱۶۶۸ طرح دیگر را نیز در دست اقدام دارد. ۱۴ شهرستان و ۴۰۴ روستای سیستان و بلوچستان تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی قرار دارند و در همین راستا، ۶۸ مجری و تسهیل‌گر در این استان مشغول به فعالیت و خدمت‌رسانی هستند.

کد خبر 4703267

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد برکت سیستان و بلوچستان طرح اشتغالزایی اقتصاد مقاومتی هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد گرگان عید غدیر خم یاسوج خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی استانداری سمنان کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۶۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست جدید جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد

علیرضا دهمرده طی مراسمی به عنوان سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا دهمرده طی حکمی از سوی وزیر جهاد کشاورزی به عنوان سرپرست جدید سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان منصوب و امروز در مراسمی با حضور مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های این وازتخانه، معاونین و مدیران و پرسنل ستادی و شهرستانی سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی استان و جمعی از بهره‌برداران بخش کشاورزی معرفی شد.

در این مراسم از سیدمحمدرضا سیدحسینی رئیس اسبق این سازمان تقدیر به عمل آمد.

سرپرست جدید سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان پیش از این معاون و مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر، معاون امور اقتصادی و برنامه‌ریزی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی و مشاور رئیس سازمان در امور کشت‌های فراسرزمینی مشغول فعالیت بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد