Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛به دنبال اظهار نظر اخیر رئیس سازمان محیط زیست در مورد تشکیل شبکه فساد و تخلف از سوی یکی از محیط‌بانان و خانواده‌اش، این محیط‌بان خواستار انتشار اسناد سازمان محیط زیست مبنی بر فساد این افراد شد.

به گزارش خرداد، نقی‌میرزاکریمی محیط‌بان استان تهران و فرمانده سابق یگان محیط زیست با ارسال جوابیه‌ای به ایسنا از عیسی کلانتری درخواست کرد که منظور از «شبکه فساد» را که به وی و خانواده‌اش نسبت داده شده را توضیح دهند و شفاف کنند که این فساد در کدام هیأت رسیدگی به تخلفات اداری یا کدام دادگاه اثبات شده است؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بخشی از این جوابیه آمده است: مدتی پیش مصاحبه‌ای در نقد لایحه حمایت از محیط‌بانان داشتم که در آن به شکلی کاملا منطقی، مودبانه و بدون تهمت و افتراء و نشر اکاذیب، مطالبات، مشکلات و درد و دل‌های محیط بانی را مطرح کردم. اما متاسفانه از سوی سازمان محیط زیست با من تماس گرفته شد که حق مصاحبه ندارم و نباید آن مطالب را عنوان می‌کردم، در حالیکه هدف بنده از مصاحبه و نقد لایحه حمایت از محیط‌بانان، به هیچ‌وجه تخریب سازمان نبوده و نیست. چون سازمان محیط زیست خانه ماست و هر نوع انتقادی در راستای بهبود وضعیت محیط‌بانان و کارکرد سازمان محیط زیست است.

این محیط‌بان همچنین ادامه داد که رئیس سازمان محیط زیست در جریان نشست خبری با اشاره به موضوع ممنوعیت من از مصاحبه، گفته بودند که من و خانواده‌ام شبکه فساد تشکیل داده‌ایم و ایشان توانسته‌اند این شبکه را متلاشی کنند، بنابراین درخواست می‌کنم که آقای کلانتری منظور از «شبکه فساد» را که به من و خانواده‌ام نسبت داده‌اند؛ توضیح دهند و شفاف کنند که این فساد در کدام هیأت رسیدگی به تخلفات اداری یا کدام دادگاه اثبات شده است؟.

رئیس سازمان محیط زیست در اظهاراتش در جریان نشست خبری اشاره کرده بود که از طریق این محیط‌بان در دماوند و فیروزکوه شبکه فسادی ایجاد شده است و این شبکه شرایط را برای شکار غیر قانونی را فراهم کرده است. این محیط‌بان تاکید کرده است که باید آمار رسمی حیات وحش استان تهران و آمار حیات وحش مناطقی که ما در آن خدمت کردیم مورد بررسی قرار گیرد. لازم بذکرست که در دوران خدمت من به عنوان فرمانده یگان محیط زیست تهران، آمار حیات وحش (کل و بز، قوچ و میش و آهو و جبیر) حدود ١٣ هزار رأس بوده است که در سال آخر مسئولیتم  (در سال 1397)، به حدود ١٩ هزار رأس رسیده است و باید بدانید که بیشترین درصد افزایش جمعیت حیات وحش استان تهران طی این چهار سال مسئولیت بنده، در همان دو شهرستان دماوند و فیروزکوه بوده است.

شاید این‌گونه برداشت شود که آمار حیات وحش مطرح‌شده دقیق نیست و سرشماری‌ها درست انجام نمی‌شود اما حتما به خاطر دارید که در بدو ورود شما به سازمان عده‌ای به شما اعلام کردند که آمار مناطق کذب است و برای راستی‌آزمایی به شهرستان فیروزکوه یک تیم به سرپرستی مشاور معاونت محیط طبیعی و مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان جهت راستی‌آزمایی اعزام شدند که با تشکیل اکیپ و افراد مورد اعتماد سازمان در گروه‌ها و مسیرهای منطقه شکار ممنوع کاوده طی کمتر از دو روز ٦٥٦٥ رأس کل و بز و قوچ و میش مشاهده کردند.

این محیط‌بان تأکید کرده است که امیداورم این مطالب، زمینه‌ را برای نزدیک شدن دل‌ها و فرصت ملاقات با رئیس سازمان محیط زیست را برای بیان دغدغه‌های حوزه محیط‌بانی فراهم کند.»
برچسب ها: جوابیه یک محیط‌بان ، رئیس محیط زیست ، فساد و تخلف در فیروزکوه

منبع: خرداد

کلیدواژه: رئیس محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش

دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش‌گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش‌گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم پنج استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی‌ است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم